Την Τζουλι εννοω. Αυτη ζηταγε φωτογραφιες.
Το καταλαβα οτι εκεινη εννοουσες, μονο που αυτη πλεον ειναι σχεδον επαγγελματιας μετα απο τοσα ραντεβου. Καμια σχεση αυτη που λεω εγω
Την Τζουλι εννοω. Αυτη ζηταγε φωτογραφιες.
Ναι εγω ειμαι, επισης το εχω ξανακανει αρκετες φορες με αματουρια
Τοτε να σου κανω μια ερωτησουλα γιατι με προβληματιζει ιδιαιτερα. Δεν ανησυχεις για την υγιεινη των αματουριων, αφου προφανως δεν ειναι δηλωμενες και δεν εξεταζονται? Ή ζητας πιστοποιητικα?
Για αυτό σε παω πουρέιντζερ τύπε μουεμενα παλια μια γρια χοντρη πρεζου στη σολωνος δεχτηκε να μου κανει πιπα(ακαποτη με κιμ και φτυσιμο) με 12 ευρω,ενω ζητησε 20 κι εγω ειχα μονο 12 σε κερματα των 50λεπτων τα περισσοτερα( )...κι αυτο "επειδη της μιλησα με ανθρωπια"!
ποτε θα παμε?ελα ντεΓια αυτό σε παω πουρέιντζερ τύπε μου
Πότε θα παμε για πουρά στην ομονοια ρε? Καβλωσα με την περιγραφη
Κι εγώ τίποτα επι του θεματος. Κανά cim μόνο, πότε πότε φρι...
σωστο ετσι ειναι δεν παζαρευεισ σ αυταΔεν εχω ζητησει ποτε εκπτωση απο καμια κοπελα σε κανενα μαγαζι.
Οπως δεν παζαρευω ποτε και στην καθημερινη μου ζωη.
Οπως δεν μου αρεσει να μου κανουν παζαρια για τις υπηρεισες που προσφερω.
Ποσο κανει ?
Τοσο.
Αν το θελω και μπορω, πληρωνω , το παιρνω και φευγω.
Ετσι ειμαι φτιαγμενος, καλως ή κακως....
Αυτες κοιτανε τι περισσοτερο μπωρουν να παρουν,και ποσο λιγοτερα μπορω να δωσω.Δεν εχω ζητησει ποτε εκπτωση απο καμια κοπελα σε κανενα μαγαζι.
Ποσο κανει ?
Τοσο.
Ναι καλά. Είναι ποτέ δυνατόν να πει κανείς εάν είχε discount;
Οι περισότεροι 5~άστεροι, 6~άστεροι εδώ μέσα έχουν τύχει τέτοιας "περιποίησης".
Ειδικά εάν μιλάμε για άτομα που έχουν και ένα ικανοποιητικό background.
Και αυτό είναι Σ.Ι.Γ.Ο.Υ.Ρ.Ο.
Αλλά τέτοια άτομα Δ.Ε.Ν. πρόκειται να αναφέρουν τίποτα λόγω χαρακτήρα.
Δεν θα έκαναν κάτι απλά για να "ευλογήσουν τα γένια τους".
Αυτό που σίγουρα κάνουν είναι να παρέχουν αξιόπιστες πληροφορίες σε άτομα που ούτε καν τα γνωρίζουν αλλά επιμένουν και το κάνουν χωρίς να περιμένουν τίποτα σε αντάλλαγμα!
[size=20pt] Respect! [/size]
σα και μενα εισαι ποσο εχει τοσο παρτα,και ερχεται ο αλλος και το παιρνει φθηνοτερα και νιωθεις μλκς :S,βεβαια δε μιλαω για οικους ανοχης και στουντιο οπου ξερεις ποσο εχει αν θελεις μπαινεις αν δε θελεις δε μπαινεις και ψαχνεις να βρεις κατι που ταιριαζει στη τιμη που ζητανεΔεν εχω ζητησει ποτε εκπτωση απο καμια κοπελα σε κανενα μαγαζι.
Ποσο κανει ?
Τοσο.
σα και μενα εισαι ποσο εχει τοσο παρτα,και ερχεται ο αλλος και το παιρνει φθηνοτερα και νιωθεις μλκς :S,βεβαια δε μιλαω για οικους ανοχης και στουντιο οπου ξερεις ποσο εχει αν θελεις μπαινεις αν δε θελεις δε μπαινεις και ψαχνεις να βρεις κατι που ταιριαζει στη τιμη που ζητανε
Για πες,για πες ενδιαφέρον ακούγεται....Μπορεις να γαμας με κουπονια του Ριζοσπαστη. Καλη φαση