You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με ποιόν πολιτικό αρχηγό θα πηγαίνατε μαζί μπουρδελότσαρκα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ★ Tony xx ★
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 150
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Με τον μεγάλο αδελφό του που έμπαινε πεπαρα, άνετα..Με Αδωνι μόνο άμα του ζητήσουν τσοντοπεριοδικά στα μπουρδελα.
Θα είναι στην Φυλης με ντουντούκα να τσιρίζει "μισό κιλό τσοντοπεριοδικά μόνο 20€, ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΤΕ?? ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΤΕ??"
Ο μπουλουκος ήταν σαν τον θείο του, αφού πιτσικαριζε τον πιτσιρικά (Σαλώμη)..Ωραίο νήμα και Κυριακάτικο.
Εγώ θα έβγαινα μπουρδελότσαρκα με τον Κωστάκη τον Καραμανλή. Είναι άνθρωπος που σε προϊδεάζει ότι έχει κάνει τις βόλτες του στα κόκκινα φανάρια και είναι χαβαλές στην παρέα, μερακλής και ίσως γενναιόδωρος με τα κορίτσια που του αρέσουν.
Από την άλλη τον μπαρουφάκη μόνο σαν τσάτσο μπορώ να τον φανταστώ.
Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.438
- Πόντοι
- 206
Δηλαδή;;; Δεν το γνωρίζα.. Δεν είναι ραδιο αρβύλα;Ο μπουλουκος ήταν σαν τον θείο του, για αυτό πιτσικαρε τον πιτσιρικά (Σαλώμη)..
Τυπε έχεις πολλά να μάθεις από το μπου..Δηλαδή;;; Δεν το γνωρίζα.. Δεν είναι ραδιο αρβύλα;
Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.438
- Πόντοι
- 206
γοογλάροντας κατάλαβα ποιον αποκαλούσαν Σαλώμη. Θυμάμαι τον Κακαουνάκη και τον ζόυγκλα που διέβαλαν επανειλημμένα τον συγκεκριμένο. Προσπαθούσαν μέσω (ψευδούς;) κατηγορίας για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, να μειώσουν την αξιοπιστία του Κωστάκη ως αρχηγού κόμματος. Για μένα αυτά ήταν κακοήθειες, και μάλιστα, ενώ ούτε εμένα μου άρεζε το στήσιμο και το στυλ του όταν μιλούσε ως εκπρόσωπος κόμματος, όλες αυτές οι κατηγορίες και η αμφισβήτηση με έκαναν να τον συμπαθήσω κιόλας. By the way Έχω ακούσει ότι ο συγκεκριμένος γαμούσε και έδερνε στην πραγματικότητα.Τυπε έχεις πολλά να μάθεις από το μπου..
Σαλώμη τον είχε αποκαλέσει ο καρατζαφυρερ..γοογλάροντας κατάλαβα ποιον αποκαλούσαν Σαλώμη. Θυμάμαι τον Κακαουνάκη και τον ζόυγκλα που διέβαλαν επανειλημμένα τον συγκεκριμένο. Προσπαθούσαν μέσω (ψευδούς;) κατηγορίας για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, να μειώσουν την αξιοπιστία του Κωστάκη ως αρχηγού κόμματος. Για μένα αυτά ήταν κακοήθειες, και μάλιστα, ενώ ούτε εμένα μου άρεζε το στήσιμο και το στυλ του όταν μιλούσε ως εκπρόσωπος κόμματος, όλες αυτές οι κατηγορίες και η αμφισβήτηση με έκαναν να τον συμπαθήσω κιόλας. By the way Έχω ακούσει ότι ο συγκεκριμένος γαμούσε και έδερνε στην πραγματικότητα.
Για το τελευταίο, μάλλον με την όπισθεν..
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.732
- Πόντοι
- 3.656
Με ποιον απο τους παραπάνω πιστεύετε θα κάνατε μια ωραία μπουρδελοτσαρκα,
με κανενα τυπε
θα γινομουνα ομως ανετα ασβερκος νταβατζης,να τους βγαλω στο κουρμπετι να τους γαμανε ωριμοι μουστακαληδες,και αλλοι ψωλαρεοι γιατι το εχουνε τεραστια αναγκη
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.732
- Πόντοι
- 3.656
Ο Κασιδιάρης έχει πηδήξει κάποιες βίζιτες όσο ήταν ενεργός, οπότε θεωρώ ότι θα ξέρει τα του παιχνιδιού.
τυπε με τον κασιδα αμα βγεις για μποτανες παιζει να φας κι εσυ μαζι ξυλο
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.732
- Πόντοι
- 3.656
Με Παναγιώτη Κουρουμπλή
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.732
- Πόντοι
- 3.656
Ωραίο νήμα και Κυριακάτικο.
Εγώ θα έβγαινα μπουρδελότσαρκα με τον Κωστάκη τον Καραμανλή. Είναι άνθρωπος που σε προϊδεάζει ότι έχει κάνει τις βόλτες του στα κόκκινα φανάρια και είναι χαβαλές στην παρέα, μερακλής και ίσως γενναιόδωρος με τα κορίτσια που του αρέσουν.
Από την άλλη τον μπαρουφάκη μόνο σαν τσάτσο μπορώ να τον φανταστώ.
τυπε με τον
Periergopaidi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2021
- Like
- 264
- Πόντοι
- 21
Με καρατζαφερη.Δεν θα εφτανε μονο τσαρκα αλλα και κοινη σεξουαλικη εκτονωση για να απογειωθει η εμπειρα.Λογω φιλορωσικων αισθηματων θα ηταν και αριστος γνωστης της αγορας
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.984
- Πόντοι
- 9.297
Αυτοι η θα είναι συντηρητικοί η θα είναι ο,τι να ' ναι.Πιο χαλαρός για κάτι τέτοιο μου φαίνεται ο Κουτσούμπας, θα ξέρει και από καλά σοβιέτ πιπινακια..
Με κανέναν απαντω ,αλλά δεν βλέπω τέτοια επιλογή στον πινακα.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Με Κουτσούμπα χωρίς δεύτερη σκέψη.
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.643
- Πόντοι
- 2.306
Team Κουτσούμπας κι εγώ.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
63,2 % γαμάει ο σύντροφος Κουτσού!!!! Τα μισά να πέρναμε στις εκλογές ρε μπούστη μου, τα μισά!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 296