Νέα

Με ποιόν πολιτικό αρχηγό θα πηγαίνατε μαζί μπουρδελότσαρκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ★ Tony xx ★
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποιόν;

• Μητσοτάκη

• Τσίπρα

• Ανδρουλάκη

• Κουτσούμπα

• Βελόπουλο

• Βαρουφάκη

• Κασιδιάρη

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Με Αδωνι μόνο άμα του ζητήσουν τσοντοπεριοδικά στα μπουρδελα.
Θα είναι στην Φυλης με ντουντούκα να τσιρίζει "μισό κιλό τσοντοπεριοδικά μόνο 20€, ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΤΕ?? ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΤΕ??"
Με τον μεγάλο αδελφό του που έμπαινε πεπαρα, άνετα..

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Ωραίο νήμα και Κυριακάτικο.
Εγώ θα έβγαινα μπουρδελότσαρκα με τον Κωστάκη τον Καραμανλή. Είναι άνθρωπος που σε προϊδεάζει ότι έχει κάνει τις βόλτες του στα κόκκινα φανάρια και είναι χαβαλές στην παρέα, μερακλής και ίσως γενναιόδωρος με τα κορίτσια που του αρέσουν.
Από την άλλη τον μπαρουφάκη μόνο σαν τσάτσο μπορώ να τον φανταστώ.
Ο μπουλουκος ήταν σαν τον θείο του, αφού πιτσικαριζε τον πιτσιρικά (Σαλώμη)..

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Με Κουτσού δαγκωτο γιατί θα έλεγε για την εργατική τάξη, το πλορεταριατο,τα μεροκάματα που πληρώνονται λίγο, ο πλούτος που είναι για λίγους και θα εκμετελευομουν την φάση !!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.438
Πόντοι
206
Τυπε έχεις πολλά να μάθεις από το μπου..
γοογλάροντας κατάλαβα ποιον αποκαλούσαν Σαλώμη. Θυμάμαι τον Κακαουνάκη και τον ζόυγκλα που διέβαλαν επανειλημμένα τον συγκεκριμένο. Προσπαθούσαν μέσω (ψευδούς;) κατηγορίας για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, να μειώσουν την αξιοπιστία του Κωστάκη ως αρχηγού κόμματος. Για μένα αυτά ήταν κακοήθειες, και μάλιστα, ενώ ούτε εμένα μου άρεζε το στήσιμο και το στυλ του όταν μιλούσε ως εκπρόσωπος κόμματος, όλες αυτές οι κατηγορίες και η αμφισβήτηση με έκαναν να τον συμπαθήσω κιόλας. By the way Έχω ακούσει ότι ο συγκεκριμένος γαμούσε και έδερνε στην πραγματικότητα.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
γοογλάροντας κατάλαβα ποιον αποκαλούσαν Σαλώμη. Θυμάμαι τον Κακαουνάκη και τον ζόυγκλα που διέβαλαν επανειλημμένα τον συγκεκριμένο. Προσπαθούσαν μέσω (ψευδούς;) κατηγορίας για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, να μειώσουν την αξιοπιστία του Κωστάκη ως αρχηγού κόμματος. Για μένα αυτά ήταν κακοήθειες, και μάλιστα, ενώ ούτε εμένα μου άρεζε το στήσιμο και το στυλ του όταν μιλούσε ως εκπρόσωπος κόμματος, όλες αυτές οι κατηγορίες και η αμφισβήτηση με έκαναν να τον συμπαθήσω κιόλας. By the way Έχω ακούσει ότι ο συγκεκριμένος γαμούσε και έδερνε στην πραγματικότητα.
Σαλώμη τον είχε αποκαλέσει ο καρατζαφυρερ..
Για το τελευταίο, μάλλον με την όπισθεν..

men-toras

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2021
Like
10
Πόντοι
0
Με τον Κασισιδιαρη θα πηγαινα

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.732
Πόντοι
3.656
Με ποιον απο τους παραπάνω πιστεύετε θα κάνατε μια ωραία μπουρδελοτσαρκα,

με κανενα τυπε :confused::confused::confused:
θα γινομουνα ομως ανετα ασβερκος νταβατζης,να τους βγαλω στο κουρμπετι να τους γαμανε ωριμοι μουστακαληδες,και αλλοι ψωλαρεοι γιατι το εχουνε τεραστια αναγκη :confused::confused::confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.732
Πόντοι
3.656
Ο Κασιδιάρης έχει πηδήξει κάποιες βίζιτες όσο ήταν ενεργός, οπότε θεωρώ ότι θα ξέρει τα του παιχνιδιού.

τυπε με τον κασιδα αμα βγεις για μποτανες παιζει να φας κι εσυ μαζι ξυλο :confused::confused::confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.732
Πόντοι
3.656
Ωραίο νήμα και Κυριακάτικο.
Εγώ θα έβγαινα μπουρδελότσαρκα με τον Κωστάκη τον Καραμανλή. Είναι άνθρωπος που σε προϊδεάζει ότι έχει κάνει τις βόλτες του στα κόκκινα φανάρια και είναι χαβαλές στην παρέα, μερακλής και ίσως γενναιόδωρος με τα κορίτσια που του αρέσουν.
Από την άλλη τον μπαρουφάκη μόνο σαν τσάτσο μπορώ να τον φανταστώ.

τυπε με τον βουδα τον καραμανλη μετα την τσαρκα θα πηγαινατε και καρφι μπαϊρακταρη για μπριζολες,και μπορει και να κερναγε :wanker::wanker::wanker:

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
1669557168572.png

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μόνο με Γιαννόπουλο...!

Periergopaidi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2021
Like
264
Πόντοι
21
Με καρατζαφερη.Δεν θα εφτανε μονο τσαρκα αλλα και κοινη σεξουαλικη εκτονωση για να απογειωθει η εμπειρα.Λογω φιλορωσικων αισθηματων θα ηταν και αριστος γνωστης της αγορας

• Like
Αντιδράσεις: enduro

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.984
Πόντοι
9.297
Πιο χαλαρός για κάτι τέτοιο μου φαίνεται ο Κουτσούμπας, θα ξέρει και από καλά σοβιέτ πιπινακια..
Αυτοι η θα είναι συντηρητικοί η θα είναι ο,τι να ' ναι.
Με κανέναν απαντω ,αλλά δεν βλέπω τέτοια επιλογή στον πινακα.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
63,2 % γαμάει ο σύντροφος Κουτσού!!!! Τα μισά να πέρναμε στις εκλογές ρε μπούστη μου, τα μισά!!!!! :cheesy::cheesy::cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom