jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
το τσιμπουκι ειναι σημαντικο και στο γαμησι η κοπελα να μην κλεβει
δωσε μου καλο τσιμπουκι γιωργη κ παρε μου τα σωβρακα
το τσιμπουκι ειναι σημαντικο και στο γαμησι η κοπελα να μην κλεβει
πρεπει καλωσοριζοντας στην παρεα μας τον γιωργο να επεκτεινουμε το θρεντ και στο με ποιες πουτανες εχετε κανει τα καλυτερα αυταρχικα γαμησια ;)
μαλακιεςη ιερωδουλες με χρονια στην δουλεια ξερουν να περιποιηθουν εναν πελατη καλυτερα απο μια καινουργια κοπελα η μια κοπελα που ειναι λιγα χρονια στην δουλεια
τυπε πως το θυμασαι αυτο το νικ που εχεις?Ωραίο θέμα μάγκες... αλλά είμαι της άποψης τα καλύτερα είναι αυτά που ερχονται
τυπε πως το θυμασαι αυτο το νικ που εχεις?
σαν μακαρονι ειναι
Συναγωνιστες καλησπερα εγω δε ξερω να γραφω λεπτομερειες αλλα το
συγκεκριμενο το πηρα στο Λα Κομπα κι ειναι απαιχτο
Αδερφος ευχαριστω απλα μοιραστηκα τη χαρα μου και δε χολοσκαωΕντάξει τύπε, σε πιστεύουμε. Μην χολοσκάς...
πάνω στα νεύρα μου το πάτησα γιατί είχα δοκιμάσει 1000 φορές να γραφτώ και δεν με άφηνε ... τώρα αυτό πως πέτυχε τι να σου πω ......τυπε πως το θυμασαι αυτο το νικ που εχεις?
σαν μακαρονι ειναι
για μένα απαραιτητη προϋπόθεση να γουσταρω την αλλη παρα πολυ (εμφανισιακα κτλ)και το ερώτημα είναι: τα καλύτερα γαμήσια τα κάνουν οι πολύ όμορφες ή οι μέτριες και οι μικρές ή οι έμπειρες με χρονάκια στο κοντέρ;
Το ωραιότερο συναίσθημα που έγω βιώσει ποτέ με ιερόδουλη είναι με την Έλενα που ήταν το 2010 περίπου στο Κεφαληνίας 75.Τι call girl, τι μασατζούδες, τι στριπτιτζούδες έχω κάνει σεξ και με κάποιες ελληνίδες αυτό το πράγμα αμφιβάλλω εαν θα το ξανανιώσω..
Τοσο καλη ειναι αυτη? :- Την εχω δει μερικες φορες στο Παρασιου 36 αλλα με απωθουσε η εμφανιση της :-Μαρία τρελοΚουτσιδου
Κ αλλος μιλαει για την Μαρια Τρελοκοτσιδου! Δουλευει αυτη την περιοδο?Ωραίο θέμα παρεμπιπτόντως...αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω...Λοιπόν θα ξεκινήσω απο τα αγαπημένα μας μπουρδελάκια..Αν ανατρέξω σε βάθος χρόνου θυμάμαι αρχές δεκαετίας 2000 τη γνωστή Μαρία τη τρελοκοτσιδού(διδύμου 8 πάνω) που αν και μετριότατη σε εμφάνιση,στο κρεβάτι ήταν πύραυλος..Ανήκει σίγουρα στο top10 το κοριτσιών που έχω επισκεφτεί πάρα πολλές φορές.