Ωραίο θέμα παρεμπιπτόντως...αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω...Λοιπόν θα ξεκινήσω απο τα αγαπημένα μας μπουρδελάκια..Αν ανατρέξω σε βάθος χρόνου θυμάμαι αρχές δεκαετίας 2000 τη γνωστή Μαρία τη τρελοκοτσιδού(διδύμου 8 πάνω) που αν και μετριότατη σε εμφάνιση,στο κρεβάτι ήταν πύραυλος..Ανήκει σίγουρα στο top10 το κοριτσιών που έχω επισκεφτεί πάρα πολλές φορές.Συνεχίζω με Μαρίνα γκεισα (φ109,φώκαιας&αχαρνών,καλυμνου,τροφωνιου,βεργας 6,ιωνιας) όπου για μιλφ είχε έναν από τους πιο όμορφους κώλους που δυστυχώς δεν έδινε..έγλυφε τα πάντα
,οι κάβλες βαράγανε κόκκινο και τα γαμησια ήταν πάντοτε πολύ δυνατά.Τέλος,όσο αναφορά τα μπουρδελα δεν θα μπορούσε να λείψει το πουλεν μου της τελευταίας πενταετίας..Τζουλια-Τζουλιαννα (φ69-71 πανω)..Αυτή η γυναίκα με έμαθε τι θα πει αντοχή στο κωλογαμησι...μην επεκταθώ,άλλωστε έχω και κριτική γι αυτήν..Περνώντας στα στουντιο και ψάχνοντας να βρω και δω μια κορυφαία τριάδα σίγουρα στη κορυφή της λίστας είναι η Νταρια(λελας καρ,φρατζη,σπυρου πατση,βουρβαχη,βουλιαγμενης κλπ).Ηταν τόσο έντονα τα κρεβάτια που έκανα μαζί της και σε gfe και σε pse φάση που δυστυχώς δεν περιγράφονται... ;) ;)...Στη δεύτερη θέση θα βάλω την αντριαννα απο τα στουντιο της κηφισου.Αγαλματένιο μιλφ απο την βουλγαρία που στο κρεβάτι ήταν πολύ ζεστό αλλά ταυτόχρονα άντεχε στο σφυροκόπημα..Στη τρίτη θέση θα βάλω επάξια τη Σαντρα (θαρυπου,λεοφωρο αθηνων 318,πειραιως 193,σερβιων) .Απίστευτο gfe γαμησι,πολύ όμορφο σώμα για την ηλικία της 35+ και το πιο συμαντικό...τη γαμας και καβλωνει αν σπασει ο παγος και αποκτήσει οικιότητα μαζί σου.Τελειώνοντας θα αναφερθώ στα αγαπημένα μου cg..Το πιο σκληροπυρινικο γαμιση το χω κάνει με Ναντια μιλφ...δεν περιγράφω τι εστι ναντια....μεγάλο όργιο στο κρεβάτι...Το πιο gfe γαμησι με cg το χω κάνει με Αφροδιτη 27 που κατά τη γνώμη μου δεν ενδυκνειται για κάτι άλλο και τέλος τιμής ενεκεν και λογω οτι ηταν το πρωτο μου cg πριν περίπου 5 χρόνια θα βάλω τη μιλφ Παολα η οποία ουσιαστικά με μύησε στο χώρο των cg..αυτά από μένα.