TasterGuy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.338
- Πόντοι
- 481
Γούστα είναι αυτάό,τι πρέπει είναι! στο σωστό μέγεθος!
Γούστα είναι αυτάό,τι πρέπει είναι! στο σωστό μέγεθος!
Της αδελφής σου ρε φίλε ;εμένα με καυλώνουν πάντως....
Οκ πάω πάσοξαδέλφη είπαμε!
Η άλως είναι το γύρω γύρω από την ρωγα.Ρογα τι αλως σα το Κατακουζηνό μιλάς χαχα
Έτσι λέγεται μικρέ...αρχαία ελληνικά είναι αυτά...φυσικά τα πιθηκια που όλο μπρο λένε και μιλάνε σαν να τους κοψανε την γλώσσα γιατί θα παράτησαν το σχολείο από το Δημοτικό ,δεν ιδρώνει το αυτί τους.Εε πες το γύρω γύρω της Ρογας άκου άλως χαχα
Εγω έχω επαφή και με τους δύο κόσμους μικρέ.Και εσύ τι είσαι να μιλάς αρχαια ο Κατακουζηνός ; Χαχα.Εισαι ένας τύπος που πάει στα μπουρδέλα δε μπορεί να μιλάς λες και είσαι της εκκλησίας.Ο Κατακουζηνός που ήταν της εκκλησίας δε γαμαγε ούτε τη παλάμη του.
Εε πες το γύρω γύρω της Ρογας άκου άλως χαχα
Κι όμως μικρέ....Δε γίνεται να έχεις επαφή και με τους 2 κόσμους είναι πανδυσκολο.Οι μπουρδελιαρηδες δε μιλάνε λες και είναι καθηγητές πανεπιστημίων έλεος χαχα πόση τρέλα.
To λετε κι εσείς αυτό;;;;Χαχαχ είσαι παρλιακο μεγάλο αλλά σε πάω
Εχει παιδεία σωστή η νεολαία ,όπως βλέπεις.To λετε κι εσείς αυτό;;;;
Τον βάζω στον σωστό δρόμο,σαν παιδί μου τον βλέπω...Εχει παιδεία σωστή η νεολαία ,όπως βλέπεις.
Ελπίζω αυτός μόνο μη σε βλέπει σαν Αρχαίο παππού του.Τον βάζω στον σωστό δρόμο,σαν παιδί μου τον βλέπω...
Εχει θύραθεν παιδεία ο αγαπητός.Σα αρχαίο παππού μου τον βλέπω αλλά τον συμπαθώ τον κερατά είναι καλός τυπακος.Απλα είναι περίεργος ενώ είναι μπουρδελιαρης αρκετά καλός με 200+ φορές μιλάει σα το Κατακουζηνό και είναι λίγο παλιομοδητης.Δε έχει σχέση με τους κλασσικούς μπουρδελιαρηδες.
Εχει αυτή την άποψη.Είναι σοβαρός ενώ μπουρδελιαζει πως γίνεται αυτό ; Πολύ παλιομοδητης ο φίλος μας.Σκεψου λέει το καλοκαίρι να μη φοράμε σορτσάκια γιατί δε είμαστε παιδάκια χαχα.
Έχει κακομαθει αλλά θα τον συνετισω....Ποιο να λέω ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπαμπά θα μου δώσεις χαρτζηλικι να πάω στις πουτανες ;;
Αυτός που δεν γαμαει είναι νεκρός από τη μέση και κάτω...Είναι σοβαρός ενώ μπουρδελιαζει πως γίνεται αυτό ; Πολύ παλιομοδητης ο φίλος μας.Σκεψου λέει το καλοκαίρι να μη φοράμε σορτσάκια γιατί δε είμαστε παιδάκια χαχα.