notis1980
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2020
- Like
- 8.629
- Πόντοι
- 1.056
ό,τι πρέπει είναι! στο σωστό μέγεθος!Καλές αλλά όχι τεράστιες
ό,τι πρέπει είναι! στο σωστό μέγεθος!Καλές αλλά όχι τεράστιες
Γούστα είναι αυτάό,τι πρέπει είναι! στο σωστό μέγεθος!
Της αδελφής σου ρε φίλε ;εμένα με καυλώνουν πάντως....
Οκ πάω πάσοξαδέλφη είπαμε!
Η άλως είναι το γύρω γύρω από την ρωγα.Ρογα τι αλως σα το Κατακουζηνό μιλάς χαχα
Εε πες το γύρω γύρω της Ρογας άκου άλως χαχαΗ άλως είναι το γύρω γύρω από την ρωγα.
Έτσι λέγεται μικρέ...αρχαία ελληνικά είναι αυτά...φυσικά τα πιθηκια που όλο μπρο λένε και μιλάνε σαν να τους κοψανε την γλώσσα γιατί θα παράτησαν το σχολείο από το Δημοτικό ,δεν ιδρώνει το αυτί τους.Εε πες το γύρω γύρω της Ρογας άκου άλως χαχα
Και εσύ τι είσαι να μιλάς αρχαια ο Κατακουζηνός ; Χαχα.Εισαι ένας τύπος που πάει στα μπουρδέλα δε μπορεί να μιλάς λες και είσαι της εκκλησίας.Ο Κατακουζηνός που ήταν της εκκλησίας δε γαμαγε ούτε τη παλάμη του.Έτσι λέγεται μικρέ...αρχαία ελληνικά είναι αυτά...φυσικά τα πιθηκια που όλο μπρο λένε και μιλάνε σαν να τους κοψανε την γλώσσα γιατί θα παράτησαν το σχολείο από το Δημοτικό ,δεν ιδρώνει το αυτί τους.
Από εκεί βγαίνει και η λέξη "αλώνι".
Εγω έχω επαφή και με τους δύο κόσμους μικρέ.Και εσύ τι είσαι να μιλάς αρχαια ο Κατακουζηνός ; Χαχα.Εισαι ένας τύπος που πάει στα μπουρδέλα δε μπορεί να μιλάς λες και είσαι της εκκλησίας.Ο Κατακουζηνός που ήταν της εκκλησίας δε γαμαγε ούτε τη παλάμη του.
Δε γίνεται να έχεις επαφή και με τους 2 κόσμους είναι πανδυσκολο.Οι μπουρδελιαρηδες δε μιλάνε λες και είναι καθηγητές πανεπιστημίων έλεος χαχα πόση τρέλα.Εγω έχω επαφή και με τους δύο κόσμους μικρέ.
Εε πες το γύρω γύρω της Ρογας άκου άλως χαχα
Κι όμως μικρέ....Δε γίνεται να έχεις επαφή και με τους 2 κόσμους είναι πανδυσκολο.Οι μπουρδελιαρηδες δε μιλάνε λες και είναι καθηγητές πανεπιστημίων έλεος χαχα πόση τρέλα.
Χαχαχ είσαι παρλιακο μεγάλο αλλά σε πάωΚι όμως μικρέ....
To λετε κι εσείς αυτό;;;;Χαχαχ είσαι παρλιακο μεγάλο αλλά σε πάω
Εχει παιδεία σωστή η νεολαία ,όπως βλέπεις.To λετε κι εσείς αυτό;;;;