argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 50.201
- Πόντοι
- 9.297
Τον βάζω στον σωστό δρόμο,σαν παιδί μου τον βλέπω...Εχει παιδεία σωστή η νεολαία ,όπως βλέπεις.
Τον βάζω στον σωστό δρόμο,σαν παιδί μου τον βλέπω...Εχει παιδεία σωστή η νεολαία ,όπως βλέπεις.
Ελπίζω αυτός μόνο μη σε βλέπει σαν Αρχαίο παππού του.Τον βάζω στον σωστό δρόμο,σαν παιδί μου τον βλέπω...
Ποιο να λέω ;To λετε κι εσείς αυτό;;;;
Μπαμπά θα μου δώσεις χαρτζηλικι να πάω στις πουτανες ;;Τον βάζω στον σωστό δρόμο,σαν παιδί μου τον βλέπω...
Σα αρχαίο παππού μου τον βλέπω αλλά τον συμπαθώ τον κερατά είναι καλός τυπακος.Απλα είναι περίεργος ενώ είναι μπουρδελιαρης αρκετά καλός με 200+ φορές μιλάει σα το Κατακουζηνό και είναι λίγο παλιομοδητης.Δε έχει σχέση με τους κλασσικούς μπουρδελιαρηδες.Ελπίζω αυτός μόνο μη σε βλέπει σαν Αρχαίο παππού του.
Εχει θύραθεν παιδεία ο αγαπητός.Σα αρχαίο παππού μου τον βλέπω αλλά τον συμπαθώ τον κερατά είναι καλός τυπακος.Απλα είναι περίεργος ενώ είναι μπουρδελιαρης αρκετά καλός με 200+ φορές μιλάει σα το Κατακουζηνό και είναι λίγο παλιομοδητης.Δε έχει σχέση με τους κλασσικούς μπουρδελιαρηδες.
Είναι σοβαρός ενώ μπουρδελιαζει πως γίνεται αυτό ; Πολύ παλιομοδητης ο φίλος μας.Σκεψου λέει το καλοκαίρι να μη φοράμε σορτσάκια γιατί δε είμαστε παιδάκια χαχα.Εχει θύραθεν παιδεία ο αγαπητός.
Εχει αυτή την άποψη.Είναι σοβαρός ενώ μπουρδελιαζει πως γίνεται αυτό ; Πολύ παλιομοδητης ο φίλος μας.Σκεψου λέει το καλοκαίρι να μη φοράμε σορτσάκια γιατί δε είμαστε παιδάκια χαχα.
Έχει κακομαθει αλλά θα τον συνετισω....Ποιο να λέω ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπαμπά θα μου δώσεις χαρτζηλικι να πάω στις πουτανες ;;
Αυτός που δεν γαμαει είναι νεκρός από τη μέση και κάτω...Είναι σοβαρός ενώ μπουρδελιαζει πως γίνεται αυτό ; Πολύ παλιομοδητης ο φίλος μας.Σκεψου λέει το καλοκαίρι να μη φοράμε σορτσάκια γιατί δε είμαστε παιδάκια χαχα.
Πρόσεχε λίγο βρε συ την ορθογραφία .Θα στην πει .Βγάζει μάτι.Είναι σοβαρός ενώ μπουρδελιαζει πως γίνεται αυτό ; Πολύ παλιομοδητης ο φίλος μας.Σκεψου λέει το καλοκαίρι να μη φοράμε σορτσάκια γιατί δε είμαστε παιδάκια χαχα.
Μα τα παιδάκια ξεχώριζαν απο το ότι φορούσαν σορτσάκια .Εχει αυτή την άποψη.
Αφού άλλαξε η κοινωνία και τα ήθη.Μα τα παιδάκια ξεχώριζαν απο το ότι φορούσαν σορτσάκια .
Όταν μεγάλωναν φορούσαν μακρυά παντελόνια.
Τώρα βέβαια έχουν γίνει μπουχεσες και χλεχλεδες και κυκλοφορούν σαν μωρά όπως να'ναι.
...και προκοψαμε,γαμω την κοινωνία μας γαμω.Αφού άλλαξε η κοινωνία και τα ήθη.
Το παρλιακό...Ποιο να λέω ;
Μπαμπά θα μου δώσεις χαρτζηλικι να πάω στις πουτανες ;;
Ναι αλλά δε τη έχω ξανακουσει το σορτσάκι είναι ότι πιο ωραίο με μπλούζα από πάνω και μαύρα ειδικά και ζακετουλα αμανικη δηλαδή έλεος.Θα ντυθείς με λουστρινι και πουκάμισο καλοκαιριατικα ; Ούτε καν.Εχει αυτή την άποψη.
Δεν θα έχει αυτή την άποψη.Λέει να ντυθείς πιο ευπρεπώς.Ναι αλλά δε τη έχω ξανακουσει το σορτσάκι είναι ότι πιο ωραίο με μπλούζα από πάνω και μαύρα ειδικά και ζακετουλα αμανικη δηλαδή έλεος.Θα ντυθείς με λουστρινι και πουκάμισο καλοκαιριατικα ; Ούτε καν.
Ναι οι μπουρδελιαρηδες δε είναι τόσο σοβαροί όσο εσύ αυτό εννοώ μπαμπά.Κακομαθα μπαμπά συγνώμη πόσα θα μου δώσεις θέλω να πάω στη φυλής.Έχει κακομαθει αλλά θα τον συνετισω....
Αυτός που δεν γαμαει είναι νεκρός από τη μέση και κάτω...
Εσύ έχεις χοντρά μπούτια μπαμπά δε εξηγείται αλλιώς τέτοια μανία με τα σορτσάκια αλλά σαγαπαω ρε μπαμπά χαχαΜα τα παιδάκια ξεχώριζαν απο το ότι φορούσαν σορτσάκια .
Όταν μεγάλωναν φορούσαν μακρυά παντελόνια.
Τώρα βέβαια έχουν γίνει μπουχεσες και χλεχλεδες και κυκλοφορούν σαν μωρά όπως να'ναι.
Στην Φυλης θα πάω εγώ...εσύ θα περιμένεις οταν θα έρθει καιρός για τα κάλαντα.Ναι οι μπουρδελιαρηδες δε είναι τόσο σοβαροί όσο εσύ αυτό εννοώ μπαμπά.Κακομαθα μπαμπά συγνώμη πόσα θα μου δώσεις θέλω να πάω στη φυλής.
Εσύ έχεις χοντρά μπούτια μπαμπά δε εξηγείται αλλιώς τέτοια μανία με τα σορτσάκια αλλά σαγαπαω ρε μπαμπά χαχα
Γκόμενα είμαι να ασχολούμαι με μπούτια;Ναι οι μπουρδελιαρηδες δε είναι τόσο σοβαροί όσο εσύ αυτό εννοώ μπαμπά.Κακομαθα μπαμπά συγνώμη πόσα θα μου δώσεις θέλω να πάω στη φυλής.
Εσύ έχεις χοντρά μπούτια μπαμπά δε εξηγείται αλλιώς τέτοια μανία με τα σορτσάκια αλλά σαγαπαω ρε μπαμπά χαχα
Δε με αγαπάς μπαμπά καθόλουΣτην Φυλης θα πάω εγώ...εσύ θα περιμένεις οταν θα έρθει καιρός για τα κάλαντα.
Χαχαχαα όλος ο κόσμος ρε μπαμπά άνθρωποι στη ηλικία σου βγαίνουν έξω με σορτς σιγάΓκόμενα είμαι να ασχολούμαι με μπούτια;
Μόνο παιδάκια και γκόμενες βγαίνουν με τα μπουτια έξω.