argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.938
- Πόντοι
- 9.297
Πιο καλή όταν συνεργάζεται με άλλη κοπελα ...η άλλες κοπέλες.
Πιο καλή όταν συνεργάζεται με άλλη κοπελα ...η άλλες κοπέλες.
Εχεις την μεγαλυτερη καυλα!!!Με αυτή
Σε ποια παραλια?Ειχα ανεβασει κ φωτος τυπε.
Ειχα παει μονος παραλια και λιγο πριν σκοτεινιασει ειχανε μεινει τρια μουνακια και εγω.
Η μια τσιτσιδωθηκε και η δευτερη προσπαθουσε να βγαλει φωτογραφιες.
Οποτε τις προτεινα να κανω λιγο πιο "επαγγελματικα" πλανα γυμνου και το δεχτηκαν.
Ημουν στο τελος σε μια παραλια κολπισκο,εγω με τρια μουνακια,το ενα γυμνο,το δευτερο γυμνοστηθο και το τριτο δεν συμμετειχε.
20 χρονια μικροτερα μου.
Κρατησαμε instagramikes επαφες,ομως π τυχη για να ξαναβρισκομασταν!
Εχω ομως καλο υλικο για χειροτεχνια
Για την αδερφή της γυναίκας μου. Φορούσε ένα αέρινο φόρεμα που άφηνε λίγα στη φαντασία!
Άλλες φορές με την δεξιά και άλλες φορές με την αριστερή, ειδικά αν παίζει mouseΕσύ με ποια πορευεσαι?
Το τσάμπα ουδείς εμίσησε. Που να τρέχεις κιόλας να γαμάς με χρονόμετρο πάνω σε βρωμοσέντονα...συγνώμη ρε παιδιά. Το εν λόγω σάιτ είναι γεμάτο με πληροφορίες για σεξεργάτριες για όλα τα πορτοφόλια. Από 10€ φτηνά μπουρδέλα και πρεζούδες, μέχρι και 200€ πανέμορφες συνοδοί. Για ποιο λόγο κάποιο μέλος ή επισκέπτης του σάιτ να την παίξει, όταν υπάρχουν τόσες γυναίκες τις οποίες μπορεί να γαμήσει;
συγνώμη ρε παιδιά. Το εν λόγω σάιτ είναι γεμάτο με πληροφορίες για σεξεργάτριες για όλα τα πορτοφόλια. Από 10€ φτηνά μπουρδέλα και πρεζούδες, μέχρι και 200€ πανέμορφες συνοδοί. Για ποιο λόγο κάποιο μέλος ή επισκέπτης του σάιτ να την παίξει, όταν υπάρχουν τόσες γυναίκες τις οποίες μπορεί να γαμήσει;