Νέα

Με ποιά τον παίξατε σήμερα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boobssucker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 708
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.091
Πόντοι
3.506
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.280
Πόντοι
3.656
Δεν θα με σοκαρεις γιατι ξερω οτι ισχυει!
και για ποιο λόγο έγραψες για προπόνηση τότε; το άτομο που αυτοικανοποιείτα μπορεί να φαντασιώνεται τέλειες γυναίκες, χωρίς κάποιο ελάττωμα ή μειονέκτημα και κανένα μουνί δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο σφιχτό όσο το χέρι του. Αν το κάνει καιρό, θα δυσκολεύεται να εκσπερματίσει με πραγματικές γυναίκες. Ο Παβλώφ το απέδειξε με το παράδειγμα στα σκυλιά του

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.091
Πόντοι
3.506
και για ποιο λόγο έγραψες για προπόνηση τότε; το άτομο που αυτοικανοποιείτα μπορεί να φαντασιώνεται τέλειες γυναίκες, χωρίς κάποιο ελάττωμα ή μειονέκτημα και κανένα μουνί δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο σφιχτό όσο το χέρι του. Αν το κάνει καιρό, θα δυσκολεύεται να εκσπερματίσει με πραγματικές γυναίκες. Ο Παβλώφ το απέδειξε με το παράδειγμα στα σκυλιά του
Για πλακα τυπε.
Χρειαζεται και λιγο χιουμορ!

Hawkeye Argill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
10
Like
3.307
Πόντοι
736

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
1.131
Πόντοι
481
Να υποθέσω ότι έστω μια εκ των δύο μοιάζουν με την κοπέλα που σε έφτιαξε τόσο και μας παρεθεσες τρεις φωτογραφίες της;
H κοπέλα που με έφτιαξε είναι αυτή της φωτογραφίας ,θα μου πεις περί ορέξως ....

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
1.131
Πόντοι
481
Επιθετικό μάρκετινγκ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.939
Πόντοι
9.297
Πολλες οι καυλες όλη την εβδομάδα, σήμερα είχα σκοπό να επισκεφτώ την Ελένη και την Βερονικα στην Διδύμου καθώς τις βρίσκεις πάντα πρωινές βάρδιες κάτι ότι η κυρά θα έλειπε στους δικούς τους άδραξα την ευκαιρία.
Μετα το ντουζάκι είπα να δουλέψω λίγο το εργαλείο να το έχω ντούρο και ζεστό ωχχχ και να σου γαμησω αντικρίζω των σωματοτυπο που κάνω κέφι στο ινσταγκραμ
Λιλα Τριαντου, πιτσιλισα όλο το σεντόνι.
Η Ελένη και η Βερονικα ας περιμένουν
Aπιθανη!
Ειδικά στην πρώτη λήψη με το χιαστί ένδυμα!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.939
Πόντοι
9.297
Πολλες οι καυλες όλη την εβδομάδα, σήμερα είχα σκοπό να επισκεφτώ την Ελένη και την Βερονικα στην Διδύμου καθώς τις βρίσκεις πάντα πρωινές βάρδιες κάτι ότι η κυρά θα έλειπε στους δικούς τους άδραξα την ευκαιρία.
Μετα το ντουζάκι είπα να δουλέψω λίγο το εργαλείο να το έχω ντούρο και ζεστό ωχχχ και να σου γαμησω αντικρίζω των σωματοτυπο που κάνω κέφι στο ινσταγκραμ
Λιλα Τριαντου, πιτσιλισα όλο το σεντόνι.
Η Ελένη και η Βερονικα ας περιμένουν
Kαποια εκ των δύο -Ελενη η Βερονικα-μοιαζει με την Λίλα Τριαντου;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.280
Πόντοι
3.656
Πες μας μία που να κάνει καλή πίπα με deep throat με 10 ευρώ να πάμε φίλε
σε παραπέμπω στο νήμα με τις Μαυρούλες. Εκεί αναφέρεται από αρκετά μέλη ένα τουλάχιστον όνομα

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
12.254
Πόντοι
2.536
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.280
Πόντοι
3.656
Εσύ πες μου. Αφού λες ότι με 10 ευρώ θα βρω καλή πίπα. Ποια ξέρεις που να κάνει;
Από δικιά μου εμπειρία η Ντόρα, περιφέρεται στη Σωκράτους μέχρι τον Ορφέα. Ελληνίδα, πάνω από 1,65, κοντό μαλλί, μάγκικη φωνή, πρεζού (γι αυτό το λόγο και είναι υπερβολικά λεπτή). Με 10€ μουνί και πίπα.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
12.254
Πόντοι
2.536
Από δικιά μου εμπειρία η Ντόρα, περιφέρεται στη Σωκράτους μέχρι τον Ορφέα. Ελληνίδα, πάνω από 1,65, κοντό μαλλί, μάγκικη φωνή, πρεζού (γι αυτό το λόγο και είναι υπερβολικά λεπτή). Με 10€ μουνί και πίπα.
Τι πρεζου με μαγκικη φωνή ρε μαλακα; Τέτοιες σε καυλώνουν; Χίλιες φορές φορές μαλακια μέχρι να ματώσει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.280
Πόντοι
3.656
Τι πρεζου με μαγκικη φωνή ρε μαλακα; Τέτοιες σε καυλώνουν; Χίλιες φορές φορές μαλακια μέχρι να ματώσει.
σε γαμώ και σπάω πλάκα. Τι σε νοιάζει ποιες με καυλώνουν ρε βλαμμένε; Κάτσε και παίζε την, μέχρι να ματώσει, ακολούθα τη συμβουλή σου και κράτα τις ηθικολογίες για τον εαυτό σου. Πόσο περισσότερο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος, ο οποίος πιστεύει ότι οι πουτάνες δεν παίρνουν κάτι για να αντέξουν τη δουλειά που κάνουν; Μόνο οι Κινέζες δεν παίρνουν, μάλλον λόγω Κουλτούρας

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
12.254
Πόντοι
2.536
σε γαμώ και σπάω πλάκα. Τι σε νοιάζει ποιες με καυλώνουν ρε βλαμμένε; Κάτσε και παίζε την, μέχρι να ματώσει, ακολούθα τη συμβουλή σου και κράτα τις ηθικολογίες για τον εαυτό σου. Πόσο περισσότερο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος, ο οποίος πιστεύει ότι οι πουτάνες δεν παίρνουν κάτι για να αντέξουν τη δουλειά που κάνουν; Μόνο οι Κινέζες δεν παίρνουν, μάλλον λόγω Κουλτούρας
Ότι να ναι. Αν καυλωνεις από πρεζακι με αντρική φωνή, με μη θηλυκό σώμα μπράβο. Εγώ μόνο που το ακούω ούτε τσάμπα

adesmeftostypos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
479
Πόντοι
21
Το site έχει τα πάντα φίλος.
Καλύπτει και τα μπουρδέλα των 20€, κι ότι άλλο θες.
Άσε που και οι εργαζόμενες (όχι όλες ευτυχώς), το έχουν μαμησει με τα διάφορα κόλπα που κάνουν, αλλά αφού η διαχείριση, είπε να τα αφήσει έτσι, δεν βαριέσαι πάμε παρακάτω.
Οι καλύτερες εποχές ήταν μέχρι 2010-11, μετά...
μπραβο καλα τα λες ! μου την επεσε του καψερου επειδη ειπα πως δεν γαμω συχνα που....λογω οικονομικης δυσκολιας

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
1.131
Πόντοι
481
Τελευταία τροποποίηση:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)