MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.908
- Πόντοι
- 4.125
Ποιος ο λογος να συμμετεχεις σ αυτο το σαιτ τοτεγιατι μπορει να μην εχει την οικονομικη δυνατοτητα για να πληρωσει για σεξ
Ποιος ο λογος να συμμετεχεις σ αυτο το σαιτ τοτεγιατι μπορει να μην εχει την οικονομικη δυνατοτητα για να πληρωσει για σεξ
πίπα. Καλύτερη από μαλακίαε καλα ! με 10 ευρω τι παιρνεις σημερα?
εχω 2 ερωτησεις να σου κανω με το συμπαθειοΠοιος ο λογος να συμμετεχεις σ αυτο το σαιτ τοτε
συμφωνω απολυτως αγαπητεπίπα. Καλύτερη από μαλακία
Για προπονησησυγνώμη ρε παιδιά. Το εν λόγω σάιτ είναι γεμάτο με πληροφορίες για σεξεργάτριες για όλα τα πορτοφόλια. Από 10€ φτηνά μπουρδέλα και πρεζούδες, μέχρι και 200€ πανέμορφες συνοδοί. Για ποιο λόγο κάποιο μέλος ή επισκέπτης του σάιτ να την παίξει, όταν υπάρχουν τόσες γυναίκες τις οποίες μπορεί να γαμήσει;
Τώρα αν σε πληροφορήσω ότι η εν λόγω προπόνηση ίσως σε κάνει να μην μπορείς να αποδώσεις με πραγματικές γυναίκες, μάλλον θα σε σοκάρωΓια προπονηση
1)oσων ξερω το ονομα επειδη γραφουν χρησιμα πραγματα, τυπου κριτικες, ναι γαμανε.εχω 2 ερωτησεις να σου κανω με το συμπαθειο
1)πιστευεις πως οσοι ειναι μελη εδω γαμανε?
2) δεν ειπα πως δεν κανω σεξ ποτε αλλα λογω οικ δυσκολιων αργα και που
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
συμφωνω απολυτως αγαπητε
1)oσων ξερω το ονομα επειδη γραφουν χρησιμα πραγματα, τυπου κριτικες, ναι γαμανε.
2) Εδω το θεμα ειναι αγοραιος ερωτας.Αν δεν τον αντεχει η τσεπη σου δε σου απαγορευει κανεις να σαι δω αλλα ισως να σαι στο λαθος site.Υπαρχουν βεβαια και τα μπουρδελα στο 20ρικο
Δεν θα με σοκαρεις γιατι ξερω οτι ισχυει!Τώρα αν σε πληροφορήσω ότι η εν λόγω προπόνηση ίσως σε κάνει να μην μπορείς να αποδώσεις με πραγματικές γυναίκες, μάλλον θα σε σοκάρω
και για ποιο λόγο έγραψες για προπόνηση τότε; το άτομο που αυτοικανοποιείτα μπορεί να φαντασιώνεται τέλειες γυναίκες, χωρίς κάποιο ελάττωμα ή μειονέκτημα και κανένα μουνί δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο σφιχτό όσο το χέρι του. Αν το κάνει καιρό, θα δυσκολεύεται να εκσπερματίσει με πραγματικές γυναίκες. Ο Παβλώφ το απέδειξε με το παράδειγμα στα σκυλιά τουΔεν θα με σοκαρεις γιατι ξερω οτι ισχυει!
Για πλακα τυπε.και για ποιο λόγο έγραψες για προπόνηση τότε; το άτομο που αυτοικανοποιείτα μπορεί να φαντασιώνεται τέλειες γυναίκες, χωρίς κάποιο ελάττωμα ή μειονέκτημα και κανένα μουνί δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο σφιχτό όσο το χέρι του. Αν το κάνει καιρό, θα δυσκολεύεται να εκσπερματίσει με πραγματικές γυναίκες. Ο Παβλώφ το απέδειξε με το παράδειγμα στα σκυλιά του
Ετσι.Να μενει στην οικογενεια!!Για την αδερφή της γυναίκας μου. Φορούσε ένα αέρινο φόρεμα που άφηνε λίγα στη φαντασία!
Είναι κ απιστευτο καυλακι!Ετσι.Να μενει στην οικογενεια!!
H κοπέλα που με έφτιαξε είναι αυτή της φωτογραφίας ,θα μου πεις περί ορέξως ....Να υποθέσω ότι έστω μια εκ των δύο μοιάζουν με την κοπέλα που σε έφτιαξε τόσο και μας παρεθεσες τρεις φωτογραφίες της;
Πες μας μία που να κάνει καλή πίπα με deep throat με 10 ευρώ να πάμε φίλεπίπα. Καλύτερη από μαλακία
Aπιθανη!Πολλες οι καυλες όλη την εβδομάδα, σήμερα είχα σκοπό να επισκεφτώ την Ελένη και την Βερονικα στην Διδύμου καθώς τις βρίσκεις πάντα πρωινές βάρδιες κάτι ότι η κυρά θα έλειπε στους δικούς τους άδραξα την ευκαιρία.
Μετα το ντουζάκι είπα να δουλέψω λίγο το εργαλείο να το έχω ντούρο και ζεστό ωχχχ και να σου γαμησω αντικρίζω των σωματοτυπο που κάνω κέφι στο ινσταγκραμ
Λιλα Τριαντου, πιτσιλισα όλο το σεντόνι.
Η Ελένη και η Βερονικα ας περιμένουν
Kαποια εκ των δύο -Ελενη η Βερονικα-μοιαζει με την Λίλα Τριαντου;Πολλες οι καυλες όλη την εβδομάδα, σήμερα είχα σκοπό να επισκεφτώ την Ελένη και την Βερονικα στην Διδύμου καθώς τις βρίσκεις πάντα πρωινές βάρδιες κάτι ότι η κυρά θα έλειπε στους δικούς τους άδραξα την ευκαιρία.
Μετα το ντουζάκι είπα να δουλέψω λίγο το εργαλείο να το έχω ντούρο και ζεστό ωχχχ και να σου γαμησω αντικρίζω των σωματοτυπο που κάνω κέφι στο ινσταγκραμ
Λιλα Τριαντου, πιτσιλισα όλο το σεντόνι.
Η Ελένη και η Βερονικα ας περιμένουν
σε παραπέμπω στο νήμα με τις Μαυρούλες. Εκεί αναφέρεται από αρκετά μέλη ένα τουλάχιστον όνομαΠες μας μία που να κάνει καλή πίπα με deep throat με 10 ευρώ να πάμε φίλε