celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.366
- Πόντοι
- 6.056
Ολοκληρη ή το χωριζεις σε μερη?Σημερα το ενα χερι,αυριο-μεθαυριο το ενα μπουτι κλπ?Θα παρει μερες ετσιΜε τη Δανάη Μπάρκα, φυσικά!
Με ποιά άλλη;
Ολοκληρη ή το χωριζεις σε μερη?Σημερα το ενα χερι,αυριο-μεθαυριο το ενα μπουτι κλπ?Θα παρει μερες ετσιΜε τη Δανάη Μπάρκα, φυσικά!
Με ποιά άλλη;
Ολοκληρη ή το χωριζεις σε μερη?Σημερα το ενα χερι,αυριο-μεθαυριο το ενα μπουτι κλπ?Θα παρει μερες ετσι
Καλα για να μην αφυδατωθεις το ειπα,εχει παρει κοσμο και κοσμακη στον λαιμο της(μπορει και κυριολεκτικα,αν και σε καποιους θα παει αλλου το μυαλο τους)Πφφφφφφφφφφ!
Κρυάδες.
Απλώς σκεφτόμουν μήπως μια εκ των δύο έστω, μοιάζει με την εικονιζόμενη που σε εντυπωσίασε .Σου αρέσει ο σωματότυπος της και ρωτάς?
Ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο?
Μελέτησα για άλλη μια φορά κριτικές και θα τις τιμήσω σύντομα.Σου αρέσει ο σωματότυπος της και ρωτάς?
Ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο?
Ποτε θα μας τη συστησεις τη κυρια ;;Για μια ακόμη φορά τα χάρισα για την αδερφή της γυναίκας μου. Χτες ήρθε με το μπλουζάκι ύπνου κ μου χάρισε με ένα σκύψιμο όλο το βυζι σχεδόν μέσα στα μούτρα μου! Ακόμα έχω την εικόνα της ρωγας της!
Aν έχετε τέτοια κολλητηλικια θα γίνει το κακό ,αργά η γρήγορα...Για μια ακόμη φορά τα χάρισα για την αδερφή της γυναίκας μου. Χτες ήρθε με το μπλουζάκι ύπνου κ μου χάρισε με ένα σκύψιμο όλο το βυζι σχεδόν μέσα στα μούτρα μου! Ακόμα έχω την εικόνα της ρωγας της!
Ε με μια φωτο τυπεΤι εννοείς να τη συστήσω;
Για μια ακόμη φορά τα χάρισα για την αδερφή της γυναίκας μου. Χτες ήρθε με το μπλουζάκι ύπνου κ μου χάρισε με ένα σκύψιμο όλο το βυζι σχεδόν μέσα στα μούτρα μου! Ακόμα έχω την εικόνα της ρωγ
Μήπως το έκανε εσκεμμένα?? είτε για να σε τεστάρει η μήπως κάτσει καμιά φάση στο μέλλον.....Για μια ακόμη φορά τα χάρισα για την αδερφή της γυναίκας μου. Χτες ήρθε με το μπλουζάκι ύπνου κ μου χάρισε με ένα σκύψιμο όλο το βυζι σχεδόν μέσα στα μούτρα μου! Ακόμα έχω την εικόνα της ρωγας της!
χωρις πρόσωπο φυσικα .Μπορεί, κανεις δε μπορεί να καταλάβει τις γυναίκες!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε ξέρω, μπορεί όταν τη βγάλω καμία! Επιτρέπεται όμως να ανεβασω;
Εννοειται χωρις προσωπο και λοιπες πληροφοριες (τατου κτλπ)Μπορεί, κανεις δε μπορεί να καταλάβει τις γυναίκες!
Δε ξέρω, μπορεί όταν τη βγάλω καμία! Επιτρέπεται όμως να ανεβασω;
Κάτι μου λέει ότι κι εσύ δεν θα της είσαι αδιάφορος...η ανύπαρκτη απόσταση και τα κολλητηλικια σας ειναι σαν πευκοδάσος γεμάτο ξερές πευκοβελόνες που περιμένει μια και μόνο σπίθα.Τι εννοείς να τη συστήσω;
Ποιος ξέρει! Εντωμεταξύ έχει ωραίο ολοστρόγγυλο μικρό βυζακι!
Αμα κανεις κεφι την modern cinderella ειμαι μεσα
ΣτειλεΑμα κανεις κεφι την modern cinderella ειμαι
Δεν ήμουν εγώ πάντως.ενα φιλαρακι πολλα χρονια γουσταρε μια γειτονισσα επειδη η τυππισα δεν του καθοτανε πηγαινε βραδυ τον επαιζε και τις εχυνε το αμαξι
Στειλε μου εσυ για καποιο λογο δεν με αφηνειΣτειλε