Νέα

Με ποιά τον παίξατε σήμερα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boobssucker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 521
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.741
Πόντοι
9.297
Πολλες οι καυλες όλη την εβδομάδα, σήμερα είχα σκοπό να επισκεφτώ την Ελένη και την Βερονικα στην Διδύμου καθώς τις βρίσκεις πάντα πρωινές βάρδιες κάτι ότι η κυρά θα έλειπε στους δικούς τους άδραξα την ευκαιρία.
Μετα το ντουζάκι είπα να δουλέψω λίγο το εργαλείο να το έχω ντούρο και ζεστό ωχχχ και να σου γαμησω αντικρίζω των σωματοτυπο που κάνω κέφι στο ινσταγκραμ
Λιλα Τριαντου, πιτσιλισα όλο το σεντόνι.
Η Ελένη και η Βερονικα ας περιμένουν
Ευ γέ για το καλό σου γούστο και για το ότι δεν ακολούθησες την σύζυγό αλλά προτιμησες να κάνεις κάτι για σένα!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.741
Πόντοι
9.297
Πολλες οι καυλες όλη την εβδομάδα, σήμερα είχα σκοπό να επισκεφτώ την Ελένη και την Βερονικα στην Διδύμου καθώς τις βρίσκεις πάντα πρωινές βάρδιες κάτι ότι η κυρά θα έλειπε στους δικούς τους άδραξα την ευκαιρία.
Μετα το ντουζάκι είπα να δουλέψω λίγο το εργαλείο να το έχω ντούρο και ζεστό ωχχχ και να σου γαμησω αντικρίζω των σωματοτυπο που κάνω κέφι στο ινσταγκραμ
Λιλα Τριαντου, πιτσιλισα όλο το σεντόνι.
Η Ελένη και η Βερονικα ας περιμένουν
Να υποθέσω ότι έστω μια εκ των δύο μοιάζουν με την κοπέλα που σε έφτιαξε τόσο και μας παρεθεσες τρεις φωτογραφίες της;

Εγγρ.
5 Αυγ 2024
Like
127
Πόντοι
0

christos1969

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Like
277
Πόντοι
21
Ποσο χρόνων είναι η αδερφή της δικιάς σου;
45 άρα αλλά έχει τον τύπο σώματος που γουστάρω κανονικό ως πολυ λίγο μπαμπάτσικο με βυζάρες κ κωλάρα κ περίπου 1,75 ύψος σε σύγκριση με μένα που είμαι 1,80,ενώ η δικιά μου είναι αδύνατη κ λίγο πιο κοντή από την αδελφή της

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.141
Πόντοι
456
Modern Cinderella.
Τις έχω βίτσιο τις τύπισσες αυτής της φάσης.
channels4_profile.jpg

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.208
Πόντοι
1.056
Εχθες το βραδυ τον επαιξα μ ενα μουνακι π γνωρισα Πρεβεζα υπο πολυ "μαγγικες" συνθηκες.

Ειχαμε πει ΣΚ να πηγαιναμε μαζι Θαλασσα.

Τελικα εχθες ηρθε επικο ακυρωμα απο μερους της (παλι καλα) μ εμενα να φανταζομαι πως πραγματοποιηθηκε το διημερο και να της εχω "τιναξει τα μπουρια"

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom