Νέα

Με ποιά τον παίξατε σήμερα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boobssucker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 622
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Big Rocket

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2023
Like
225
Πόντοι
20
7.gif

Με τη Σάλμα Χάγιεκ

micaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
257
Πόντοι
1
Με τα πατουσάκια της πειριδη στο οπεν είχε και φελισια λαπατη αλλά για κάποια ανωμαλία προτιμησα πιεριδη

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.587
Πόντοι
3.506
Σήμερα είχε συζυγικό σεξ!!!! Εχτές με μια bbw στο skype. Για αύριο βλέπουμε!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.159
Πόντοι
9.297
Περιορισμένη φαντασία εχεις
Στο μυαλό μου είμαι παντρεμένος μαζί της και την απατώ μόνο με Αμερικανες πορνοστάρ για να μην νιώθει ανασφάλεια με τον ενδεχόμενο ντόπιο ανταγωνισμό το μωρό μου.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.299
Πόντοι
506

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.159
Πόντοι
9.297
  • Like
Αντιδράσεις: ZoReN

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.159
Πόντοι
9.297

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.587
Πόντοι
3.506
Ευτυχώς...!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

...βλέπουμε πολλά εδώ μέσα και ανησύχησα.
Καλά, δεν είναι και μοντέλο αλλά Ελληνίδα στο skype να τα κάνει όλα, δε βρίσκεις εύκολα!!!

No_limits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2020
Like
233
Πόντοι
21
Εριξα μια καλή σήμερα για τη.... γυναίκα μου. Οχι δεν τα εχω χάσει ακόμα. Χαζευα στο τικ πορν και ξαφνικά ενας κουκλος πιτσιρικάς στα 24-25 με μεγάλη πούτσα που έσκιζε μια μιλφ γύρω στα 35-38. Το έκανα εικόνα να έχει βγει με φίλες της και να καταλήγει να γαμιέται σε κανενα ξενοδοχείο και μετά να μου το λέει και να ξεσκιζόμαστε σαν τρελοί. Αυτά βεβαια μόνο στη σφαίρα της φαντασίας αφου οποτε της πω κάτι τέτοιο η για τριο κλπ κάνει σαν να τη χτυπάει ρευμα. Λες και της λεω να τη σκοτωσω. Τι διαολο... Μετα τα 35 και αν εχουν γινει μαμαδες το τμήμα του εγκεφαλου που αφορ΄το σεξ διαγράφεται? Οχι τίποτα άλλο... Αν ηξερα οτι ρίχνει που και που το πηδημα της με κανενα πιτσιρικά, θα μου έφευγαν και οι τυψεις που εχω οταν γαμαω εγω τιποτα. Ξινομουνες Ελληνιδες.

BIdonistis

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2023
Like
48
Πόντοι
0
Εριξα μια καλή σήμερα για τη.... γυναίκα μου. Οχι δεν τα εχω χάσει ακόμα. Χαζευα στο τικ πορν και ξαφνικά ενας κουκλος πιτσιρικάς στα 24-25 με μεγάλη πούτσα που έσκιζε μια μιλφ γύρω στα 35-38. Το έκανα εικόνα να έχει βγει με φίλες της και να καταλήγει να γαμιέται σε κανενα ξενοδοχείο και μετά να μου το λέει και να ξεσκιζόμαστε σαν τρελοί. Αυτά βεβαια μόνο στη σφαίρα της φαντασίας αφου οποτε της πω κάτι τέτοιο η για τριο κλπ κάνει σαν να τη χτυπάει ρευμα. Λες και της λεω να τη σκοτωσω. Τι διαολο... Μετα τα 35 και αν εχουν γινει μαμαδες το τμήμα του εγκεφαλου που αφορ΄το σεξ διαγράφεται? Οχι τίποτα άλλο... Αν ηξερα οτι ρίχνει που και που το πηδημα της με κανενα πιτσιρικά, θα μου έφευγαν και οι τυψεις που εχω οταν γαμαω εγω τιποτα. Ξινομουνες Ελληνιδες.

Φίλε εγώ πιστεύω οτι ολα ειναι θεμα timing. Αφου ειναι παντρεμενη και δεν ψαχνει αποκατασταση χρημα κλπ, είναι πιο εύκολο απ οσο φανταζεσαι. Αφου λες οτι βγαίνει μόνη και με φίλες (παρασυρουν η μια την αλλη), αν της γυαλίσει κανενας και την πλησιάσει μάγκικα, οχι στο ξενοδοχείο.... Στην τουαλέτα του μαγαζιού θα τη γαμήσει. Αν είχα την ηλικία που λες θα τη βρίσκαμε πως να στην ψήσω και δεν θα το πίστευες. Και αυτές εχουν καύλες αλλά οπως κι εμείς τις βαριόμαστε ετσι και αυτές εμας. Με κανενα ποτάκι παραπάνω και ωραίο πέσιμο θα τον έπαιρνε μέχρι να μην μπορεί να περπατήσει. Ασε που μας το παιζουν μυξοπαρθενες...

• Like
Αντιδράσεις: Mike_k

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom