Big Rocket
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2023
- Like
- 225
- Πόντοι
- 20
Με τη Σάλμα Χάγιεκ
Περιορισμένη φαντασία εχειςΣία Κοσιώνη!
Στο μυαλό μου είμαι παντρεμένος μαζί της και την απατώ μόνο με Αμερικανες πορνοστάρ για να μην νιώθει ανασφάλεια με τον ενδεχόμενο ντόπιο ανταγωνισμό το μωρό μου.Περιορισμένη φαντασία εχεις
Έχεις πρόγραμμα και μου αρέσειΣήμερα είχε συζυγικό σεξ!!!! Εχτές με μια bbw στο skype. Για αύριο βλέπουμε!!!
Πριν 30 χρονια;Μαρία Μπακοδημου
Όσο ακόμα το λέει η περδικούλα μας παιχταρά μου!!!Έχεις πρόγραμμα και μου αρέσει
Πάντα όρθιος εύχομαιΌσο ακόμα το λέει η περδικούλα μας παιχταρά μου!!!
Ο παντρεμένος θέλει δεν θέλει έχει πρόγραμμα.Έχεις πρόγραμμα και μου αρέσει
Εδώ και τώρα..Πριν 30 χρονια;
Ποια ήταν η χθεσινή και πόσο bbw ήτο;Σήμερα είχε συζυγικό σεξ!!!! Εχτές με μια bbw στο skype. Για αύριο βλέπουμε!!!
Δεν είναι προς δημοσίευση στοιχείων. Αυτό που στη Θεσσαλονίκη λέτε μπαμπάτσικη!!!Ποια ήταν η χθεσινή και πόσο bbw ήτο;
Όχι τύπου Δανάη Μπάρκα;Σε έχω για κάτι πιο εκλεκτό...Δεν είναι προς δημοσίευση στοιχείων. Αυτό που στη Θεσσαλονίκη λέτε μπαμπάτσικη!!!
Όχι όχι!!!Όχι τύπου Δανάη Μπάρκα;Σε έχω για κάτι πιο εκλεκτό...
Ευτυχώς...!!!Όχι όχι!!!
Καλά, δεν είναι και μοντέλο αλλά Ελληνίδα στο skype να τα κάνει όλα, δε βρίσκεις εύκολα!!!Ευτυχώς...!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...βλέπουμε πολλά εδώ μέσα και ανησύχησα.
Εριξα μια καλή σήμερα για τη.... γυναίκα μου. Οχι δεν τα εχω χάσει ακόμα. Χαζευα στο τικ πορν και ξαφνικά ενας κουκλος πιτσιρικάς στα 24-25 με μεγάλη πούτσα που έσκιζε μια μιλφ γύρω στα 35-38. Το έκανα εικόνα να έχει βγει με φίλες της και να καταλήγει να γαμιέται σε κανενα ξενοδοχείο και μετά να μου το λέει και να ξεσκιζόμαστε σαν τρελοί. Αυτά βεβαια μόνο στη σφαίρα της φαντασίας αφου οποτε της πω κάτι τέτοιο η για τριο κλπ κάνει σαν να τη χτυπάει ρευμα. Λες και της λεω να τη σκοτωσω. Τι διαολο... Μετα τα 35 και αν εχουν γινει μαμαδες το τμήμα του εγκεφαλου που αφορ΄το σεξ διαγράφεται? Οχι τίποτα άλλο... Αν ηξερα οτι ρίχνει που και που το πηδημα της με κανενα πιτσιρικά, θα μου έφευγαν και οι τυψεις που εχω οταν γαμαω εγω τιποτα. Ξινομουνες Ελληνιδες.