Eros82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 47
- Like
- 10.171
- Πόντοι
- 6.236
Τον έπαιξα για την @despoinamagicmilf
Δεν ξέρω εάν το μετρήσετε αλλά πολλές φορές τον παίζω βλέποντας η σκεφτόμενος την γυναίκα μου.
Δεν ξέρω εάν το μετρήσετε αλλά πολλές φορές τον παίζω βλέποντας η σκεφτόμενος την γυναίκα μου.
Με ικανοποιεί αυτόκι εγω.
τον παίζω σκεφτόμενος τη γυναίκα σου.
Τσιμπουκοχειλα και βυζαρεςΤον παιζουμε εδω στο bou? Νομιζα οτι μονο γαμαμε!
Σημερα δεν τον επαιξα αλλα προχτες ηθελα πλαστικουρα και ο κληρος επεσε στην vittoria divine.
ΚαλημεραΤον παιζουμε εδω στο bou? Νομιζα οτι μονο γαμαμε!
Σημερα δεν τον επαιξα αλλα προχτες ηθελα πλαστικουρα και ο κληρος επεσε στην vittoria divine.
Τα τσιμπουκοχειλα της αμα βεντουζαρουν μπορει να στον ξηλωσουνΤσιμπουκοχειλα και βυζαρες
Μουναρα ! Ποια είναι;Εγώ έχυσα το πρωί με καζολαια !
την έχεις δει;κι εγω.
τον παίζω σκεφτόμενος τη γυναίκα σου.
Βυζαρες το κοζολινΕγώ έχυσα το πρωί με καζολαια !
Εσύ με ποια πορευεσαι?Τις γράφετε τις μαλακίες σας εδώ μέσα αλλά αν σας πει κανείς μαλακά θιγεστε κιόλας
Το καλύτερο χυσιδι φίλεΤον παιζουμε εδω στο bou? Νομιζα οτι μονο γαμαμε!
To μόνο μάγκικο είναι από κοντά χωρίς Τουίτερ και μουιτερ.Εχθες το βραδυ τον επαιξα μ ενα μουνακι π γνωρισα Πρεβεζα υπο πολυ "μαγγικες" συνθηκες.
Ειχαμε πει ΣΚ να πηγαιναμε μαζι Θαλασσα.
Τελικα εχθες ηρθε επικο ακυρωμα απο μερους της (παλι καλα) μ εμενα να φανταζομαι πως πραγματοποιηθηκε το διημερο και να της εχω "τιναξει τα μπουρια"
Ειχα ανεβασει κ φωτος τυπε.To μόνο μάγκικο είναι από κοντά χωρίς Τουίτερ και μουιτερ.
Καλά ξηγηθηκες..απο κοντά όμως δεν ανταλλάξτε υγρά;Μπορεί να τις έπαιρνες και ολες μαζί.Ειχα ανεβασει κ φωτος τυπε.
Ειχα παει μονος παραλια και λιγο πριν σκοτεινιασει ειχανε μεινει τρια μουνακια και εγω.
Η μια τσιτσιδωθηκε και η δευτερη προσπαθουσε να βγαλει φωτογραφιες.
Οποτε τις προτεινα να κανω λιγο πιο "επαγγελματικα" πλανα γυμνου και το δεχτηκαν.
Ημουν στο τελος σε μια παραλια κολπισκο,εγω με τρια μουνακια,το ενα γυμνο,το δευτερο γυμνοστηθο και το τριτο δεν συμμετειχε.
20 χρονια μικροτερα μου.
Κρατησαμε instagramikes επαφες,ομως π τυχη για να ξαναβρισκομασταν!
Εχω ομως καλο υλικο για χειροτεχνια
covid εχεις?Δεν ξέρω εάν το μετρήσετε αλλά πολλές φορές τον παίζω βλέποντας η σκεφτόμενος την γυναίκα μου.