Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Καλησπέρα,είμαι 21 χρονών μένω Αθήνα και αυτές τις μέρες ήρθε στο σπίτι να την φιλοξενήσουμε η 2η ξαδέρφη μου που πέρασε Πάντειο, μαζί με τον πατέρα της για να βρουν σπίτι κλπ...

Η φάση έχει ότι η κοπέλα είναι θεόμουνο. Μελαχρινή, μαυρισμένη, ωραίο βυζάκι κ κωλαράκι... προχθές λοιπόν που τραβούσα  :jerking: :jerking: :jerking: στο δωμάτιο μου μπούκαρε μέσα χωρίς να χτυπήσει πόρτα με αποτέλεσμα να με πιάσει με το... πουλί στο χέρι πλήρως καυλωμένο κ την τσόντα στο laptop! Βέβαια ζήτησε συγνώμη με την μια κ βγήκε, ενώ μέχρι στιγμής δεν μου έχει αναφέρει κάτι. Το θέμα είναι ότι με την όλη φάση απο την μια ντράπηκα πολύ, αλλά απο την άλλη καύλωσα ακόμα περισσότερο...

Σας έχει τύχει ποτέ παρόμοια φάση;

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
τραβα τις ενα μανικι και πες μας τα καθεκαστα after

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
το πολύ πολύ να σε πάρει για μαλάκα μαν..
στα παπάρια σου  :)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Καλησπέρα,είμαι 21 χρονών μένω Αθήνα και αυτές τις μέρες ήρθε στο σπίτι να την φιλοξενήσουμε η 2η ξαδέρφη μου που πέρασε Πάντειο, μαζί με τον πατέρα της για να βρουν σπίτι κλπ...

Η φάση έχει ότι η κοπέλα είναι θεόμουνο. Μελαχρινή, μαυρισμένη, ωραίο βυζάκι κ κωλαράκι... προχθές λοιπόν που τραβούσα  :jerking: :jerking: :jerking: στο δωμάτιο μου μπούκαρε μέσα χωρίς να χτυπήσει πόρτα με αποτέλεσμα να με πιάσει με το... πουλί στο χέρι πλήρως καυλωμένο κ την τσόντα στο laptop! Βέβαια ζήτησε συγνώμη με την μια κ βγήκε, ενώ μέχρι στιγμής δεν μου έχει αναφέρει κάτι. Το θέμα είναι ότι με την όλη φάση απο την μια ντράπηκα πολύ, αλλά απο την άλλη καύλωσα ακόμα περισσότερο...

καλα ρε τρομπα μενεις με οικογενεια και δεν κλειδωνεις την πορτα οταν κανεις τετοια πραγματα?, ουτε στην τουαλετα εχετε μεσα κλειδι?"δηλαδη μπορει να ανοιξει την πορτα και να σε δει να χεζεις????  :2funny:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
φυσικα και εχει τυχει σε ολους...οι περισσοτεροι τη γαμησαν μετα την ξαδερφη τους :rockon: :rockon: :rockon:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.788
Πόντοι
496
στα παπαρια σου φιλε
σπιτι σου εισαι

kavlistas444

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
182
Πόντοι
1
εγω θα την επερνα ματι στο μπανιο πρωτα....και μετα οτι προκιψει :dancing: :dancing: :dancing:

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Πες της με τρόπο οτι κάνεις προπόνηση γιατί κάτι φιλαράκια σου σε προκάλεσαν σε αγώνα για το ποιος τα πετάει πιο μακριά. Θα καταλάβει!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Επίσης μπορείς να μαζέψεις υλικό και να της το βάλεις στον καφέ

Επίσης μπορείς να κλέψεις κανένα εσώρουχό της και να το βάλεις στο κεφάλι σου

Επίσης μπορείς να βγάλεις και καμιά φωτό της την ώρα που κάνει ντουζ. και μετά βουρ για έκδοση πάντα εδώ.

Μπορείς να κάνεις πολλά με μια έκφυλη ξαδέλφη στο ίδιο σπίτι. Πάντως καντην να πει τα πατερημά της.

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
καλα ρε τρομπα μενεις με οικογενεια και δεν κλειδωνεις την πορτα οταν κανεις τετοια πραγματα?, ουτε στην τουαλετα εχετε μεσα κλειδι?"δηλαδη μπορει να ανοιξει την πορτα και να σε δει να χεζεις????  :2funny:
Αν βλέπουμε κλειστή πόρτα δεν μπαίνουμε ή χτυπάμε πόρτα στην τουαλέτα εμείς αδερφέ...

Πάντως όπως είπα κ πιο πριν είναι τρομερά καυλωτικό να την βλέπεις να σε κοιτάει η άλλη καυλωμένο έστω κ για λίγο... απλά όταν φύγει η καύλα ντρέπεσαι πολύ... που κ που σκέφτομαι να της ανοίξω κουβέντα, αλλά πιστεύω θα είναι πολύ άβολο κ για τους 2 μας.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
276
Πόντοι
36
Αν βλέπουμε κλειστή πόρτα δεν μπαίνουμε ή χτυπάμε πόρτα στην τουαλέτα εμείς αδερφέ...

Πάντως όπως είπα κ πιο πριν είναι τρομερά καυλωτικό να την βλέπεις να σε κοιτάει η άλλη καυλωμένο έστω κ για λίγο... απλά όταν φύγει η καύλα ντρέπεσαι πολύ... που κ που σκέφτομαι να της ανοίξω κουβέντα, αλλά πιστεύω θα είναι πολύ άβολο κ για τους 2 μας.
τυπε εγω νομιζω οτι θα της αρεσει να ξερει οτι ειναι τοσο μουναρα που κανει μεχρι και τον συγγενη της να τραβηξει μαλακια για παρτη της. Πες της το ετσι και δε νομιζω να σου κρατησει κακια, αντίθετα θα της ανεβει η αυτοπεποιθηση (δε θα της το πει, αλλα ετσι θα νιωσει, να εισαι σιγουρος)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26

στο εμεις εβαλες και την ξαδερφη?  :2funny:
και συγγνωμη για το τρομπα πριν δεν ειχα σκοπο να προσβαλω αλλα να δηλωσω την ιδιοτητα του  :jerking:
τοσο ευγενικη και αριστοκρατικη και σαβουρα βιβρ οικογενεια εχεις? εμενα η μανα μου μπαινει βιαστικη στο δωματιο με τα ρουχα περα δωθε να τα απλωσει στο μπαλκονι για στεγνωμα ή να τα μαζεψει 5-10 φορες την ημερα, σιγα μη χτυπαει πορτα στου γιου της. οταν εχω γκομενα μεσα απλα κλειδωνω...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

γκομενα εχεις?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656

Η φάση έχει ότι η κοπέλα είναι θεόμουνο. Μελαχρινή, μαυρισμένη, ωραίο βυζάκι κ κωλαράκι... προχθές λοιπόν που τραβούσα  :jerking: :jerking: :jerking: στο δωμάτιο μου μπούκαρε μέσα χωρίς να χτυπήσει πόρτα με αποτέλεσμα να με πιάσει με το... πουλί στο χέρι πλήρως καυλωμένο κ την τσόντα στο laptop! Βέβαια ζήτησε συγνώμη με την μια κ βγήκε, ενώ μέχρι στιγμής δεν μου έχει αναφέρει κάτι. Το θέμα είναι ότι με την όλη φάση απο την μια ντράπηκα πολύ, αλλά απο την άλλη καύλωσα ακόμα περισσότερο...

τυπε πες οτι εβαζες μια ενυδατικη κρεμα για το καλο της επιδερμιδας της ψωλης,και ζητα απο την ξαδερφη τις συμβουλες της επανω στο θεμα.μπορει να ερθει να σου δειξει εκεινη πως αλειφουν το καλλυντικο  :pipa1:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Αν καταλαβα καλα την επαιζες για την τσοντα που εβλεπες στο λαπτοπ και οχι για την ξαδελφη σου. Για την ξαδελφη ποτε το βλειπεις να την παιζεις για να την ενημερωσουμε να σε πιασει στα πρασα?

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
276
Πόντοι
36
Αν καταλαβα καλα την επαιζες για την τσοντα που εβλεπες στο λαπτοπ και οχι για την ξαδελφη σου. Για την ξαδελφη ποτε το βλειπεις να την παιζεις για να την ενημερωσουμε να σε πιασει στα πρασα?
μαλλον του τη σηκωσε η ξαδερφη του και πηγε να χυσει με την τσοντα τυπε, εγω αυτο καταλαβα

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
μαλλον του τη σηκωσε η ξαδερφη του και πηγε να χυσει με την τσοντα τυπε, εγω αυτο καταλαβα
Ακριβώς αυτό. Η μικρή κυκλοφορεί με κάτι κοντά σορτσάκια... Και αν είχα γκόμενα την καύλα μου θα την διοχέτευα αλλού και όχι στην τσόντα.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
276
Πόντοι
36
Ακριβώς αυτό. Η μικρή κυκλοφορεί με κάτι κοντά σορτσάκια... Και αν είχα γκόμενα την καύλα μου θα την διοχέτευα αλλού και όχι στην τσόντα.
επιβεβαιωνομαι για αλλη μια φορα

αν ειναι ετσι τυπε δε νομιζω να εχει κανενα προβλημα αν της πεις οτι την καβλωνεις. Η γυναικα που κυκλοφορει ετσι όπως λες ειναι η γυναικα που αρεσκεται να της λενε οτι τον παιζουν για παρτη της

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Πρεπει να κανεις αντιπερισπασμο τωρα. Καλσε την στο δωματιο σου να δειτε ταινια. Αναλογα απο το ντυσιμο της διαλεξε ταινια σοφτ πορνο και καλη τυχη!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom