You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με ειρωνευονται οι φιλοι μου επειδη είμαι μπουρδελιάρης!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 383
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.024
- Πόντοι
- 7.885
Δύο προϊστάμενοι αλλά και φίλοι μου από την δουλειά(συγκεκριμένα από μια φρεγάτα),με ειρωνεύονται επειδή είμαι κάθε μέρα μέσα στο σάιτ και γράφω με λεπτομέρειες ότι κάνω με τις πουτάνες.Μου λένε πως είναι μαλακία που γράφω κριτικές για τα γαμήσια που κάνω και πως πρέπει να σταματήσω τελείως ν'ασχολούμαι με πουτάνες-στριπτιτζάδικα-κωλόμπαρα.Με ρώτησαν αν είχα κοπέλα,αν θα έγραφα τα ίδια και γι αυτή.Κι εγώ τους απάντησα ''ναι θα έγραφα και γι αυτή την άποψη μου για το γαμήσι που κάνει''.Από εκεί και μετά άρχισαν το τροπάρι του μαλάκα και τις συμβουλές για να πιάσω γκόμενα.Εσείς συνάδελφοι πως τ'ακούτε όλα αυτά???
Επισκέπτης
Δύο προϊστάμενοι αλλά και φίλοι μου από την δουλειά(συγκεκριμένα από μια φρεγάτα),με ειρωνεύονται επειδή είμαι κάθε μέρα μέσα στο σάιτ και γράφω με λεπτομέρειες ότι κάνω με τις πουτάνες.Μου λένε πως είναι μαλακία που γράφω κριτικές για τα γαμήσια που κάνω και πως πρέπει να σταματήσω τελείως ν'ασχολούμαι με πουτάνες-στριπτιτζάδικα-κωλόμπαρα.Με ρώτησαν αν είχα κοπέλα,αν θα έγραφα τα ίδια και γι αυτή.Κι εγώ τους απάντησα ''ναι θα έγραφα και γι αυτή την άποψη μου για το γαμήσι που κάνει''.Από εκεί και μετά άρχισαν το τροπάρι του μαλάκα και τις συμβουλές για να πιάσω γκόμενα.Εσείς συνάδελφοι πως τ'ακούτε όλα αυτά???
να τους πεις οτι ειναι ξεφτιλισμενοι μαλακες κοκκινιστοι.
φιλε ακου να δεις...εδω μεσα μας ενωνει ολους κατι....οι τσαρκες ο χαβαλες και μια πιο χαλαρη σταση ζωης...τωρα αν αυτοι δεν γαμανε δικο τους θεμα...συνεχισε απτοητος και μεινε οπως εισαι...απο κατι τετοια ηθικα στοιχεια σαν αυτους καταληξαμε να χρωσταμε τα μαλλιοκεφαλα μας...μαλλον εχουν τψεις που δεν μπορουν να νοιωσουν ανετα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΞΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ Η ΧΑΡΑ....
ευχαριστω δημητρη...σιγουρα το νοιωθεις και εσυ , και ολοι μας εδω μεσα...την μυρωδια του δρομου,το αισθημα ελευθεριας στο δρομο...
[quote author=phantom2 link=topic=82386.msg1716222#msg1716222 date=1268344201
ωραιο αυτο ....
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ευχαριστω φιλεφιλε ακου να δεις...εδω μεσα μας ενωνει ολους κατι....οι τσαρκες ο χαβαλες και μια πιο χαλαρη σταση ζωης...τωρα αν αυτοι δεν γαμανε δικο τους θεμα...συνεχισε απτοητος και μεινε οπως εισαι...απο κατι τετοια ηθικα στοιχεια σαν αυτους καταληξαμε να χρωσταμε τα μαλλιοκεφαλα μας...μαλλον εχουν τψεις που δεν μπορουν να νοιωσουν ανετα
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Καλα ας μαθουν τουλαχιστον να χαλανε λιγοτερα λεφτακια με της ελεινηδες και μετα τα ξαναλεμεΔύο προϊστάμενοι αλλά και φίλοι μου από την δουλειά(συγκεκριμένα από μια φρεγάτα),με ειρωνεύονται επειδή είμαι κάθε μέρα μέσα στο σάιτ και γράφω με λεπτομέρειες ότι κάνω με τις πουτάνες.Μου λένε πως είναι μαλακία που γράφω κριτικές για τα γαμήσια που κάνω και πως πρέπει να σταματήσω τελείως ν'ασχολούμαι με πουτάνες-στριπτιτζάδικα-κωλόμπαρα.Με ρώτησαν αν είχα κοπέλα,αν θα έγραφα τα ίδια και γι αυτή.Κι εγώ τους απάντησα ''ναι θα έγραφα και γι αυτή την άποψη μου για το γαμήσι που κάνει''.Από εκεί και μετά άρχισαν το τροπάρι του μαλάκα και τις συμβουλές για να πιάσω γκόμενα.Εσείς συνάδελφοι πως τ'ακούτε όλα αυτά???
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.024
- Πόντοι
- 7.885
Επανήλθαν οι 2 φίλοι μου που προανέφερα λίγο πιο πάνω,αμφισβητώντας αυτή την φορά τις σεξουαλικές επιδόσεις των μέλών του bourdela.tv,θέτωντας ως επιχείρημα ότι αφού είμαστε τόσες ώρες καθημερινά στο φόρουμ δεν γίνεται να έχουμε καλές επιδόσεις στο σεξ .Τους έβαλα στη θέση τους,αλλά επέμεναν να το κοινοποιήσω σε όλα τα μέλη για να πάρουν και από εσάς απαντήσεις.Απαντήστε ελεύθερα...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ακομα στα πρηζουν αυτοιΕπανήλθαν οι 2 φίλοι μου που προανέφερα λίγο πιο πάνω,αμφισβητώντας αυτή την φορά τις σεξουαλικές επιδόσεις των μέλών του bourdela.tv,θέτωντας ως επιχείρημα ότι αφού είμαστε τόσες ώρες καθημερινά στο φόρουμ δεν γίνεται να έχουμε καλές επιδόσεις στο σεξ .Τους έβαλα στη θέση τους,αλλά επέμεναν να το κοινοποιήσω σε όλα τα μέλη για να πάρουν και από εσάς απαντήσεις.Απαντήστε ελεύθερα...
εγω, μεγαλε, θα αισθανομουν πολυ καλυτερα αν αντι να ασχολεισαι ολη μερα με το σαιτ και τα γαμησια αναχαιτούσατε καμια τουρκικη φρεγατα πριν φτασει στο Σουνιο, οπως συνηθιζουν οι Τουρκοι τελαυταια...
Τους "χαλάει" που δεν μπορούν να ξεκολλήσουν απο το "στεφάνι" τους και βγάζουν δηλητήριο σ'εσένα???
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.024
- Πόντοι
- 7.885
πώς τους έβαλες στη θέση τους?
τους έδειξες τα ποστ όσων λένε τις επιδόσεις τους?
Τους είπα απλά να μπουν ως επισκέπτες και να πάρουν μια γεύση τι θα πει bourdela.tv ;)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
να σχολιασω η να μη σχολιασω;ιδου η απορια...
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Μην τους δίνετε αναφορά για το τί κάνετε στην προσωπική σας ζωή ρε... Ο καθένας κάνει κουμάντο στη δική του ζωή και στο δικό του πουλί
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Να πας για υπνονα σχολιασω η να μη σχολιασω;ιδου η απορια...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ετσι ομως χανουν πολλα επεισοδια.....Τους είπα απλά να μπουν ως επισκέπτες και να πάρουν μια γεύση τι θα πει bourdela.tv ;)
Stories
Νέο!VIVIAN VIP: CALL ME