Νέα

Με αποκάλεσε με άλλο ονομα στο σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mariouklas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mariouklas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
163
Πόντοι
0
Μαγκες πριν καμια ωρίτσα εγινε το συμβάν. Εχει λιγες μερες που τραβιέμαι με μια φοιτήτρια 20 χρονων μπουμπουκι, η οποια δεν χορταίνει το σεξ θελει 4-5 φορες την μερα καθε μερα και λιγες λεω (με εχει πεθάνει). το λοιπον, αυτη τη φορα πανω στο σεξ με αποκάλεσε Γιώργο ενω δε με λενε ετσι προφανώς. Προφανώς και νευριασα και εφυγα παρόλο που με παρακαλούσε να κάτσω και μου έλεγε πως δεν ειχε ποτε καποιον γιώργο. Έλεγε οτι μπερδεύτηκε, εγω οπως σταθερός δεν αλλαξα γνωμη της ειπα αντε γεια. Τώρα καθεται και μου στελνει μηνυματα τεράστια να απολογείται αλλά εγω δεν εχω καμια όρεξη να ασχοληθώ. Ποιά ειναι η γνωμη σας; φαινεται πολυ εμπειρη στο σεξ σε αντίθεση με αυτα που λεει.

Ποιά ειναι η γνωμη σας για ολο αυτο το θεμα

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36
Μαγκες πριν καμια ωρίτσα εγινε το συμβάν. Εχει λιγες μερες που τραβιέμαι με μια φοιτήτρια 20 χρονων μπουμπουκι, η οποια δεν χορταίνει το σεξ θελει 4-5 φορες την μερα καθε μερα και λιγες λεω (με εχει πεθάνει). το λοιπον, αυτη τη φορα πανω στο σεξ με αποκάλεσε Γιώργο ενω δε με λενε ετσι προφανώς. Προφανώς και νευριασα και εφυγα παρόλο που με παρακαλούσε να κάτσω και μου έλεγε πως δεν ειχε ποτε καποιον γιώργο. Έλεγε οτι μπερδεύτηκε, εγω οπως σταθερός δεν αλλαξα γνωμη της ειπα αντε γεια. Τώρα καθεται και μου στελνει μηνυματα τεράστια να απολογείται αλλά εγω δεν εχω καμια όρεξη να ασχοληθώ. Ποιά ειναι η γνωμη σας; φαινεται πολυ εμπειρη στο σεξ σε αντίθεση με αυτα που λεει.
Αφου δεν προκειται για σοβαρη σχεση, αλλα για μερικες μερες πηδημα, εγω θα ελεγα να κανεις τον κουτο για να συνεχισεις να γαμας. Για οσο κρατησει.

OP
OP
Mariouklas

Mariouklas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
163
Πόντοι
0
Αφου δεν προκειται για σοβαρη σχεση, αλλα για μερικες μερες πηδημα, εγω θα ελεγα να κανεις τον κουτο για να συνεχισεις να γαμας. Για οσο κρατησει.
θα συμφωνούσα αλλα πιθανόν να το παρω ως αφορμή ολο αυτο που εγινε για να ξεκόψω γιατι στα μηνυματα απολογίας που μου στελνει τωρα αναφέρει πως εχει αρχίσει και εχει αισθήματα.

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36
θα συμφωνούσα αλλα πιθανόν να το παρω ως αφορμή ολο αυτο που εγινε για να ξεκόψω γιατι στα μηνυματα απολογίας που μου στελνει τωρα αναφέρει πως εχει αρχίσει και εχει αισθήματα.
Εσυ αποφασιζεις.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.399
Πόντοι
14.936
Πουτσα σου...
Βαλτην να σε ξαναπεί Γιώργο αλλά αυτή την φορά με τα χυσια σου στο στόμα πριν τα καταπιεί...
Το έχω κάνει σε ανώμαλη που όντως με είπε με άλλο όνομα για να με συφιλιασει...
Έκτοτε αφου κατάπινε ξέσπαγε σε γέλια λέγοντας μου ότι δεν είμαι καλά...
Και φυσικά αφού περνάς καλά κρατά την να την γαμας...
Εμένα με είχε πει Δημήτρη.. :confused:

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36
Πουτσα σου...
Βαλτην να σε ξαναπεί Γιώργο αλλά αυτή την φορά με τα χυσια σου στο στόμα πριν τα καταπιεί...
Το έχω κάνει σε ανώμαλη που όντως με είπε με άλλο όνομα για να με συφιλιασει...
Έκτοτε αφου κατάπινε ξέσπαγε σε γέλια λέγοντας μου ότι δεν είμαι καλά...
Και φυσικά αφού περνάς καλά κρατά την να την γαμας...
Εμένα με είχε πει Δημήτρη.. :confused:
Συμφωνω μαζι σου. Εισαι ωραιος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Tύπε να πω κι εγω την αποψάρα μου.
Φυγε.
Μακρια και με χίλια κιολας, η γκομενα ειναι καψουρα με καποιον Γιωργο.
Ο,τι και να λεει ειναι ψεματα

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

Φυσικό είναι να φαίνεται έμπειρη με τόσα κλαρίνα ρεεέεεεε άνθρωπε.. ΜΗΝ το ψάχνεις τώρα.
Τί περίμενες πως είσαι ο πρώτος της;;;;; :think:
* Δώσε τηλεφωνάκι φοιτήτριας τώρα σε πμ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Φυσικό είναι να φαίνεται έμπειρη με τόσα κλαρίνα ρεεέεεεε άνθρωπε.. ΜΗΝ το ψάχνεις τώρα.
Τί περίμενες πως είσαι ο πρώτος της;;;;; :think:
* Δώσε τηλεφωνάκι φοιτήτριας τώρα σε πμ.
Τι να το κάνεις το τηλεφωνακι ρε τύπε?
Να της πεις οτι ο δικος της την εδωσε σε ενα σαιτ για πουτανες αλλά εσυ εισαι προθυμος να την παρηγορησεις?

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Να της πεις οτι ο δικος της την εδωσε σε ενα σαιτ για πουτανες αλλά εσυ εισαι προθυμος να την παρηγορησεις?
Να της πει "Γεια σου φοιτήτρια, εγώ είμαι ο Γιώργος"

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.375
Πόντοι
25.186

ειναι μια ανευ προηγουμενου ευκαιρια να την κανεις ο,τι θες κ να τη γαμας κ σκληρα, δε θα μπορει να βγαλει αχνα....εχεις το πανω χερι. Σοδομισε τη.

Αυτα για τα συναισθηματα που σου ειπε ειναι παραμυθι....Εχει φαει ακυρο απο καποιον Γιωργο που γουσταρε κ προσπαθει τωρα να πουλησει συναισθημα για να τον ξεπερασει..

ΓΑΜΑ ΤΗ διχως αυριο..
Ριχτης κ καμια σφαλιαρα πανω στο γαμισι κι αν σου πει τί κανεις, πες δεν ημουν εγω, ο Γιωργος το εκανε..

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456
Τώρα καθεται και μου στελνει μηνυματα τεράστια να απολογείται αλλά εγω δεν εχω καμια όρεξη να ασχοληθώ

Τύπε μη σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά μάλλον κάπως έτσι σου απολογείται :confused:

277461774_5232943700089195_3135904109529133362_n.jpg

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
800
Πόντοι
81

Μην στεναχωριεσαι τυπε κανε αλλο ενα γαμησακι μαζι της και φευγοντας ασε ενα δεκαρικο για τις υπηρεσιες που σου προσφερε

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

Να τσεκάρω εάν θα με πει κι εμένα Γιώργο πάνω στο γαμήσι.
* Προσωπικά και Κωνσταντίνα να με πει στ'αρχίδια μου βασικά την δουλειά μου να κάνω...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ηθελα να ηξερα ομως, αν ο τυπος νηματοθετης ειχε εκείνος αποκαλεσει την κοπελα με λαθος ονομα, εκεινη θα δεχοταν να τον συγχωρησει? Εκεινη γιατι θελει να περασει ετσι το θεμα?

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733

Επειδη σε κοβω για πιτσιρικο οπως ειναι κι αυτη , να περνας καλα φιλαρακο μου σε νοιαζει δε πα να σε πει και καπεταν μιχαλη . Δηλαδη θα προτιμουσες να βγαζει τα ματια της με το Γιωργο και να επικαλειται εσενα ή να τα βγαζει μαζι σου και να επικαλειται τον οποιοδηποτε ? πηδα τη πιτσιρικα και ασε τις πολλες σκεψεις ακομα και κανα Γιωργο να χει στο νου πιτσιρικα αστην να εχει , εσυ τη δουλεια σου . Μη της δειχνεις οτι σκας , στο δωματιο εσυ εισαι γυμνος μαζι της τουλαχιστον εκεινη την ωρα οποτε ολα πριμα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Επειδη σε κοβω για πιτσιρικο οπως ειναι κι αυτη , να περνας καλα φιλαρακο μου σε νοιαζει δε πα να σε πει και καπεταν μιχαλη . Δηλαδη θα προτιμουσες να βγαζει τα ματια της με το Γιωργο και να επικαλειται εσενα ή να τα βγαζει μαζι σου και να επικαλειται τον οποιοδηποτε ? πηδα τη πιτσιρικα και ασε τις πολλες σκεψεις ακομα και κανα Γιωργο να χει στο νου πιτσιρικα αστην να εχει , εσυ τη δουλεια σου . Μη της δειχνεις οτι σκας , στο δωματιο εσυ εισαι γυμνος μαζι της τουλαχιστον εκεινη την ωρα οποτε ολα πριμα
Δεν ειναι τοσο απλο ρε φιλε
Το επιχειρημα "ας σκεφτεται οποιον θελει, αρκει να την γαμαω εγω" δεν με πολυπειθει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom