Νέα

ΜΑΥΡΟ στα μπουρδέλα που βάζουν ξένους (ΟNLY GREEKS)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Όσοι είναι κουμμουνιστές αντιρατσίστές και ότι άλλο παρόμοιο ας μην ασχολήθουν ιδιαίτερα με το post αυτό..
Ρε παιδία όσο σκέφτομαι οτί ένα σωρό κολοαλβανοί, πακιστάνοι,συρριοι και όλα αυτά τα βρωμερά σκατά που έχουμε μαζέψει στην Ελλάδα με τις ανίκανες κυβερνήσεις που έχουμε, έχουν την δυνατότητα να γαμάνε τις θεες ξανθίες κοπέλες του Ανατολικού Μπλοκ τρελαίνομαι...
Δηλαδή ο σκατοαλβανός και ο κάθε γυφτότουρκος να μπορέι να πηδάει τετια γκόμενα που έξω δεν θα του καθόταν με τίποτα...
Πραγματικά παραδέχομαι τα λιγοστά σπίτια που δεν δέχονται αλλοδάπους αλλα σε γενικές γραμμές γάμησετα....
Το θεώρω πολύ άδικο να γίνεται αυτό απο την στίγμη ππου όλοι αυτοί οι "ουγκα ουγκα" θα έπρεπε να βρίσκονται στο πακιστάν η στην αλβανία να γαμάνε τριχώτες μελαψές γυναίκες η στον πάτο του Αιγαίου....όμως αντι αυτού βρίσκονται στην Ελλάδα όπου εκτός οτί πουλάνε μαγκία εδώ και εκει ,έχουν και την δυνάτοτητα να γαμάνε μουνάρες....
Πείτε με φασίστα,ρατσίστη αλλά αν το σκεφτεί κανείς είναι γελοίο τέτιοι άθλιοι μετανάστες να απολαμβανουν τέτια πράγματα...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Εδώ πηδάνε και τις ελινίδες:

"ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ.ΕΔΩ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ(ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ASTON KATSER) ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ..ΒΓΗΚΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ"

και καταλήγει:

"ΓΤ ΜΕ ΜΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΓΤ?ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΑΝΤΡΕΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΒ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ...ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ"

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
χα αχ χα Δεν τους συμπαθώ ιδιαιτέρως, αλλά αυτό σε πείραξε; Εδώ δεν πειράζει αυτές που τον τρώνε χα χα

Επισκέπτης
Όσοι είναι κουμμουνιστές αντιρατσίστές και ότι άλλο παρόμοιο ας μην ασχολήθουν ιδιαίτερα με το post αυτό..
Ρε παιδία όσο σκέφτομαι οτί ένα σωρό κολοαλβανοί, πακιστάνοι,συρριοι και όλα αυτά τα βρωμερά σκατά που έχουμε μαζέψει στην Ελλάδα με τις ανίκανες κυβερνήσεις που έχουμε, έχουν την δυνατότητα να γαμάνε τις θεες ξανθίες κοπέλες του Ανατολικού Μπλοκ τρελαίνομαι...
Δηλαδή ο σκατοαλβανός και ο κάθε γυφτότουρκος να μπορέι να πηδάει τετια γκόμενα που έξω δεν θα του καθόταν με τίποτα...
Πραγματικά παραδέχομαι τα λιγοστά σπίτια που δεν δέχονται αλλοδάπους αλλα σε γενικές γραμμές γάμησετα....
Το θεώρω πολύ άδικο να γίνεται αυτό απο την στίγμη ππου όλοι αυτοί οι "ουγκα ουγκα" θα έπρεπε να βρίσκονται στο πακιστάν η στην αλβανία να γαμάνε τριχώτες μελαψές γυναίκες η στον πάτο του Αιγαίου....όμως αντι αυτού βρίσκονται στην Ελλάδα όπου εκτός οτί πουλάνε μαγκία εδώ και εκει ,έχουν και την δυνάτοτητα να γαμάνε μουνάρες....
Πείτε με φασίστα,ρατσίστη αλλά αν το σκεφτεί κανείς είναι γελοίο τέτιοι άθλιοι μετανάστες να απολαμβανουν τέτια πράγματα...
έχουμε και  κρυφούς αλλοδαπούς εδώ τους ξέρεις?

magua

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1

Εγω λοιπον που είμαι αρχιρατσίσταρος σαν κι εσένα και τρώω για πρωινο δυο κομμουνιστές ψητούς και τρείς μετανάστες λαδορίγανη, :P σου δίνω μέγαλο respect και σου θυμίζω ότι και οι βρωμεροί και τρισάθλιοι μετανάστες Ελληνες πηγαιναν στα γερμανικά μπουρδέλα και ακουμπούσαν το τριχωτο βρωμερό κορμί τους στις γερμανίδες ξανθές θεες του έρωτα και οι κότες οι Γερμανοι δεν τους κρεμούσαν στις πλατείες του Aachen. Αίσχος !  :birdman:

Επισκέπτης
έχουμε και  κρυφούς αλλοδαπούς εδώ τους ξέρεις?

Στο διαολο να πάνε άμα δεν τους αρέσει να μην διαβάσουν το ποστ...ας έρθουν απο κοντά να μου κάνουν τα παράπονα τους και 8α κάνω ότι θα έπρεπε να έκανε η κυβέρνηση...στα Τάρταρα....
Δηλαδή να θέλω να γαμήσω προχθές και να είναι στο μπουρδέλο 7 αλβανοι άπλυτοι αξύριστοι με σαγιονάρες και τζιν με σοβάδες....αν είναι δυνάτον

Επισκέπτης
Εγω λοιπον που είμαι αρχιρατσίσταρος σαν κι εσένα και τρώω για πρωινο δυο κομμουνιστές ψητούς και τρείς μετανάστες λαδορίγανη, :P σου δίνω μέγαλο respect και σου θυμίζω ότι και οι βρωμεροί και τρισάθλιοι μετανάστες Ελληνες πηγαιναν στα γερμανικά μπουρδέλα και ακουμπούσαν το τριχωτο βρωμερό κορμί τους στις γερμανίδες ξανθές θεες του έρωτα και οι κότες οι Γερμανοι δεν τους κρεμούσαν στις πλατείες του Aachen. Αίσχος !  :birdman:

Όπως και να το κάνουμε τόσο μαύρο χαλι οπως οι Αλβανοί και οι Πακιστάνοι δεν έχουμε...βέβαια δεν φημιζόμαστε κ όλοι για την καθαρίοτητα μας αλλά σίγουρα καλύτερα απο τον μουσουλμανο πακιστάνο που  ήρθε ελλάδα και το παίζει μάγκας...Έμεις ποτέ δεν είμασταν έτσι στο εξωτερικό...

magua

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Όπως και να το κάνουμε τόσο μαύρο χαλι οπως οι Αλβανοί και οι Πακιστάνοι δεν έχουμε...βέβαια δεν φημιζόμαστε κ όλοι για την καθαρίοτητα μας αλλά σίγουρα καλύτερα απο τον μουσουλμανο πακιστάνο που  ήρθε ελλάδα και το παίζει μάγκας...Έμεις ποτέ δεν είμασταν έτσι στο εξωτερικό...
Εχεις κάνει μετανάστης και πότε ? Μήπως δουλεύαμε στο ίδιο ανθρακωρυχείο ?  :helpplea:

Επισκέπτης
Στο διαολο να πάνε άμα δεν τους αρέσει να μην διαβάσουν το ποστ...ας έρθουν απο κοντά να μου κάνουν τα παράπονα τους και 8α κάνω ότι θα έπρεπε να έκανε η κυβέρνηση...στα Τάρταρα....
Δηλαδή να θέλω να γαμήσω προχθές και να είναι στο μπουρδέλο 7 αλβανοι άπλυτοι αξύριστοι με σαγιονάρες και τζιν με σοβάδες....αν είναι δυνάτον
να πας σε μπουρδέλα που είναι μονο για ελληνες

Επισκέπτης
Εχεις κάνει μετανάστης και πότε ? Μήπως δουλεύαμε στο ίδιο ανθρακωρυχείο ?  :helpplea:

Γιατί?Είχες παεί ποτέ σου μετανάστης? τεσπα σίγουρα δεν είμαστε σαγιονάρες και ρούχα με σωβά και "ουγκα ουγκα"¨.Ούτε έχουμε όλοι σκατόφατσες όυτε είμαστε μικρές καρικατούρες του Μωάμεθ...
Ακόμα και κολόκρατος που είμαστε τουλάχιστον σαν φύλη και δόξα το θεό είμαστε ανρθωπινή ...

Επισκέπτης
να πας σε μπουρδέλα που είναι μονο για ελληνες

Αυτό είναι το πρόβλημα μου οτί τα περισσότερα δυστύχως δεν είναι αλλά έχουν μέσα ουρές "ουγκα ουγκα" λες και περιμένουν συσσίτιο...ας κάνανε τουλάχιστον οι βρωμιάριδες ενα μπάνιο κ ας μην ερχοντουσαν με αμφίεση οικοδομής

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Τη τσεχίδα πουτανα όμως γουστάρεις να την πηδήξεις μερικά ποστ πιο πριν βλέπω ε; Αν κουβαλούσε τον αδερφό της θα τον έλεγες βρωμιάρη ξενο και θα θελες να φυγει. Με τις πουτάνες δεν εχεις προβλημα βλεπω. Ουτε και θα ειχες αν στραβονόταν και σε φλέρταρε σε κανα μπαρ καμιά αφρικάνα ή καμιά αλβανίδα. Έναν πουτσο θα τρωγε ε; Ας το παραδεχτούμε. Είμαι αρχιρατσίσταρχος. Με τα ρατσιστικά σκουπιδια.

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Φιλάρα έχεις απόλυτο δίκιο όμως οι κοινωνίες τότε ήταν τελείως διαφορετικά διαρθρωμένες και το πολιτισμικό επίπεδο των Ελλήνων μεταναστών αν μη τι άλλο λίγο υψηλότερο απο αυτό των Αλβανών και Ανατολικοπροερχόμενων φρούτων.Εξάλλου οι Έλληνες μετανάστες προέρχονταν απο συγκεκριμένες ταξικές ομάδες και γεωγραφικές τοποθεσίες.Αυτό είναι πολύ σημαντικό διότι οι περισσότεροι από τους σημερινούς αλλοδαπούς που βρίσκονται στη χώρα είναι πολιτικοί μετανάστες και όχι οικονομικοί όπως αυτοί θέλουν να λέγονται.Υπάρχει μεγάλη διαφορά.  :think:

Επισκέπτης
Αυτό είναι το πρόβλημα μου οτί τα περισσότερα δυστύχως δεν είναι αλλά έχουν μέσα ουρές "ουγκα ουγκα" λες και περιμένουν συσσίτιο...ας κάνανε τουλάχιστον οι βρωμιάριδες ενα μπάνιο κ ας μην ερχοντουσαν με αμφίεση οικοδομής
υπάρχουν και εθνικόφρονα μπουρδέλα

magua

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Γιατί?Είχες παεί ποτέ σου μετανάστης? τεσπα σίγουρα δεν είμαστε σαγιονάρες και ρούχα με σωβά και "ουγκα ουγκα"¨.Ούτε έχουμε όλοι σκατόφατσες όυτε είμαστε μικρές καρικατούρες του Μωάμεθ...
Ακόμα και κολόκρατος που είμαστε τουλάχιστον σαν φύλη και δόξα το θεό είμαστε ανρθωπινή ...

ok  νίκησες !  :'(
Ως γνωστόν η "ευφυια" είναι το μόνο ανίκητο πράγμα στον κόσμο. Υποκλίνομαι  :rockon:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Τη τσεχίδα πουτανα όμως γουστάρεις να την πηδήξεις μερικά ποστ πιο πριν βλέπω ε; Αν κουβαλούσε τον αδερφό της θα τον έλεγες βρωμιάρη ξενο και θα θελες να φυγει. Με τις πουτάνες δεν εχεις προβλημα βλεπω. Ουτε και θα ειχες αν στραβονόταν και σε φλέρταρε σε κανα μπαρ καμιά αφρικάνα ή καμιά αλβανίδα. Έναν πουτσο θα τρωγε ε; Ας το παραδεχτούμε. Είμαι αρχιρατσίσταρχος. Με τα ρατσιστικά σκουπιδια.

Aυτό που χρειαζόμαστε είναι περισσότερες ξένες, όχι ξένους.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Φιλάρα έχεις απόλυτο δίκιο όμως οι κοινωνίες τότε ήταν τελείως διαφορετικά διαρθρωμένες και το πολιτισμικό επίπεδο των Ελλήνων μεταναστών αν μη τι άλλο λίγο υψηλότερο απο αυτό των Αλβανών και Ανατολικοπροερχόμενων φρούτων.Εξάλλου οι Έλληνες μετανάστες προέρχονταν απο συγκεκριμένες ταξικές ομάδες και γεωγραφικές τοποθεσίες.Αυτό είναι πολύ σημαντικό διότι οι περισσότεροι από τους σημερινούς αλλοδαπούς που βρίσκονται στη χώρα είναι πολιτικοί μετανάστες και όχι οικονομικοί όπως αυτοί θέλουν να λέγονται.Υπάρχει μεγάλη διαφορά.  :think:
Να ψάξεις να βρεις στατιστικές για το ποια ήταν η νούμερο ένα εθνικότητα στην παρανομία στη δεκαετία του 30 στην Αμερική. Θα εκπλαγείς από το πολιτισμικό επίπεδο, τομέας στον οποίον προφανώς θα χεις κανει 3-4 διδακτορικά για να βγαζεις τόσο αβασανιστα πορίσματα. Από την αλλη, στην Γερμανια του 50 σε όλα τα μαγαζιά υπήρχε προειδοποιηση για τους κλέφτες σε 2 γλώσσες. Η μια ηταν τα γιουγκοσλαβικα. Η άλλη; Μπορεις να μαντεψεις;

Επισκέπτης

Όχι φιλε δεν θα είχα προβλημα με τον τσέχο αδερφό της και γενικά δεν εχω προβλημα με τους Ευρωπαιους ισα ισα τους συμπάθο...Γιατί οι τσέχοι οι αγγλοι οι σουηδοι κτλ δεν είναι μαυριδεροί άπλυτοι και "ουγκα ουγκα αμα πεις κάτι για τον αλαχ θα σε σκοτώσω, ουτε έχουν σκατοφάτσες...
Μεγάλο λάθος να συγκρίνεις τον Τσέχο με τον Γυφτότουρκο Αμντουλ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom