Νέα

Mαυρη Μιςς Ελσινκι, ωρε που παμε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yes.i.am
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εσάς πιο συντρόφι σας υποστηρίζει;
Κάτι τέτοιους τους φέρονται ανάλογα οι ίδιοι οι δικοί τους που κόπτονται τόσο πολύ μην πούμε τίποτα άσχημο... Στο Μπατακλάν, δεν ήταν οι αντιισλαμιστές ο στόχος των Μακρεμπιανών σφαγέων, ούτε βέβαια στο γκέι μπάρ της αμερικής! Επίσης πολλοί "διαφορετικοί πολίτες" δυτικών χωρών προκάλεσαν σφαγές που μόνο εναντίων "συντηρητικών" πολιτών δεν ήταν! Ακόμα και στη πιο πρόσφατη στην Κωνσταντινούπολη ο στόχος ήταν οι πλέον "προοδευτικοί και ακομπλεξάριστοι" τούρκοι που διασκέδαζαν με τρόπο δυτικό  και αιρετικό σε σχέση με τους παραδοσιακούς μογγόλους ...

Υ.Γ μερικοί αμετανόητοι αριστεροί και το κεφάλι να τους κόψει στο σπίτι τους κάποιος Αμπντεσλάμ, το κέφαλι μόνο του μέχρι να νεκρωθεί θα έχει τη σκέψη "Stop Racism"... Οπότε οτιδήποτε λέτε με τέτοιους τύπους είναι περιττό...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ο aςκαβλος δεν απάντησε και εξαφανίστηκε ! Μήπως μου πάθει τίποτα ψυχολογικά και το έχω κρίμα ??

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
Τύπε έχεις τρελόχαρτο...τώρα το κατάλαβα...συγνώμη που σε σύγχησα κιόλας...δε έπρεπε,άρρωστος άνθρωπος...

:'(

ώρα για πόλεμο!

Αρνητή της αλήθειας με κοσμοαντίληψη υπό του μηδενός, μανιακέ φυλετιστή όπου για υποτυπώδες σημιτικό DNA ορίζεστε απ' αυτό, το πρόσωπο της προπαγάνδας τη ναζιστικής Γερμανίας ήταν κατά το εν τέταρτο Εβραίος, γιατί τον Χίτλερ δεν τον ένοιαζε άτομα με λιγότερη από το έν τρίτο, είστε δηλαδή πιο φυλετιστής κι απ' τον Χίτλερ! Πέραν τούτου είστε αιώνιος κόλακας γυναικών, κακομαθαίνοντάς τες τις κάνετε πιο δύσκολες για 'μας ενώ πρόσβαση στο περιεχόμενο της φούστας τους δεν καταφέρνετε παρά σπάνια να λάβετε! Είστε πέραν τούτου εγωμανής και φανατικός υποστηρικής όλων των υλιστικών κι εγωκεντρικών ιδεολογιών. Τέλος δεν αγαπάται τίποτα ούτε τον ίδιο σας τον εαυτό γι' αυτό μισείτε τους γύρω σας ενώ τάχα αγαπάτε αυτούς που 'ναι μακριά σας ενώ αγνοείται τα πάντα γι' αυτούς!

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Θα απαντήσεις μωρή αδερφή ?? Είσαι η μεγαλύτερη και πιο κακιασμένη αδερφή του site !!!

Βλέπεις εγώ, πώς σου μιλάω με το σεις και με το σας, και εσύ μανδαμίτσα βρίζεις...  :rolleyes:

Θα μας πεις αν έχεις πάει ποτέ σε μπουρδέλο;

Ε;

Πες μου τώρα. Τώρα όμως, ε;

Έχει υγραθεί το μουνάκι σου;

Μάλλον με ένα καλό μπάνιο, θα ξεβρωμίσει και η γλώσσα σου:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    15,9 KB · Εμφανίσεις: 21

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
Κάτι τέτοιους τους φέρονται ανάλογα οι ίδιοι οι δικοί τους που κόπτονται τόσο πολύ μην πούμε τίποτα άσχημο... Στο Μπατακλάν, δεν ήταν οι αντιισλαμιστές ο στόχος των Μακρεμπιανών σφαγέων, ούτε βέβαια στο γκέι μπάρ της αμερικής! Επίσης πολλοί "διαφορετικοί πολίτες" δυτικών χωρών προκάλεσαν σφαγές που μόνο εναντίων "συντηρητικών" πολιτών δεν ήταν! Ακόμα και στη πιο πρόσφατη στην Κωνσταντινούπολη ο στόχος ήταν οι πλέον "προοδευτικοί και ακομπλεξάριστοι" τούρκοι που διασκέδαζαν με τρόπο δυτικό  και αιρετικό σε σχέση με τους παραδοσιακούς μογγόλους ...

Υ.Γ μερικοί αμετανόητοι αριστεροί και το κεφάλι να τους κόψει στο σπίτι τους κάποιος Αμπντεσλάμ, το κέφαλι μόνο του μέχρι να νεκρωθεί θα έχει τη σκέψη "Stop Racism"... Οπότε οτιδήποτε λέτε με τέτοιους τύπους είναι περιττό...

Έγινε κάτι πριν λίγο καιρό στη Νότια Αφρική: [URL unfurl="true"]http://redskywarning.blogspot.gr/2017/01/blog-post.html[/url]

Ειρωνικά θα 'ναι οι πρώτοι που τα κατοικίδιά τους θα ξεπαστρέψουν, μετά θα στραφούν σε 'μας που έστω μας φοβούνται.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
Βλέπεις εγώ, πώς σου μιλάω με το σεις και με το σας, και εσύ μανδαμίτσα βρίζεις...  :rolleyes:

Ε;

Γουστάρουν όλοι μ' αυτά πλην ενός ας δώσουμε κάτι να φτιαχτεί ατμόσφαιρα:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Ε;

ολο τις ίδιες μαλακίες λες ρε πιτσιρικά και γελάς μόνος σου..πες και τίποτ'άλλο..... και δεν απαντάς ως αδρφούλα που είσαι. Δε θα στην τινάξω...προτιμώ να σου βάλω κωλοδάχτυλο,αφού οι φασίστες συνήθως έτσι τη βρίσκετε...Ή μήπως κάνω λάθος ?

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
 ολο τις ίδιες μαλακίες λες ρε πιτσιρικά και γελάς μόνος σου..πες και τίποτ'άλλο..... και δεν απαντάς ως αδρφούλα που είσαι. Δε θα στην τινάξω...προτιμώ να σου βάλω κωλοδάχτυλο,αφού οι φασίστες συνήθως έτσι τη βρίσκετε...Ή μήπως κάνω λάθος ?

Κάνεις λάθος, επειδή το μουνάκι σου υγράθηκε, επιτέλους...

Για πες μας τώρα:

Στην πατρογονική σου χώρα, έχεις πάει ποτέ...?

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
 ολο τις ίδιες μαλακίες λες ρε πιτσιρικά..πες και τίποτ'άλλο και δεν απαντάς. Δε θα στην τινάξω...προτιμώ να σου βάλω κωλοδάχτυλο,αφού οι φασίστες συνήθως έτσι τη βρίσκετε...Ή μήπως κάνω λάθος ?

Όπα οι φασίστες είχαν πολλά στραβά η σοδομία όμως δεν ήταν ένα απ' αυτά! Αυτά η αριστερά ήθελε να νομιμοποιήσει και το 'κανε σε κάποιες χώρες της Δύσης!

Μισό...
.
..
...
Μου 'ρχεται...
.
..
...
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Είστε ομοφοβικός! Απαπαπαπαππαπαπαπαπα τώρα όλα τα περιμένω απ' εσάς! Θεωρείται δηλαδή τη σοδομία ως κάτι το μειωτικό κι ίσο ταυτόχρονα! Πως. πως πως ΓΙΝΕΤΑΙ!?!?!?!?!

Δε λέτε αν μήπως είστε αυτό που το κατηγορείται τους άλλους ότι 'ναι;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Κάνεις λάθος, επειδή το μουνάκι σου υγράθηκε, επιτέλους...

Για πες μας τώρα:

Στην πατρογονική σου χώρα, έχεις πάει ποτέ...?

Εγώ ρωτάω εδώ μωρή αδερφή και φοβάσαι να απαντήσεις ! Απάντα μωρή ξεφτηλισμένη ! Πόσων χρονών είσαι και τι ψηφίζεις !!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Όπα οι φασίστες είχαν πολλά στραβά η σοδομία όμως δεν ήταν ένα απ' αυτά! Αυτά η αριστερά ήθελε να νομιμοποιήσει και το 'κανε σε κάποιες χώρες της Δύσης!

Μισό...
.
..
...
Μου 'ρχεται...
.
..
...
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Είστε ομοφοβικός! Απαπαπαπαππαπαπαπαπα τώρα όλα τα περιμένω απ' εσάς! Θεωρείται δηλαδή τη σοδομία ως κάτι το μειωτικό κι ίσο ταυτόχρονα! Πως. πως πως ΓΙΝΕΤΑΙ!?!?!?!?!

Δε λέτε αν μήπως είστε αυτό που το κατηγορείται τους άλλους ότι 'ναι;
 Εσείς οι φασίστες είστε σεξουαλικώς καταπιεσμένοι, έχετε θρησκευτικά ταμπού και ντρέπεστε για τη σεξουαλικότητά σας και γενικά είστε διεστραμμένοι,παιδεραστές κλπ. Το site είναι γεμάτο φασίστες γιατί είστε οι πιο καταπιεσμένοι...

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Εγώ ρωτάω εδώ μωρή αδερφή και φοβάσαι να απαντήσεις ! Απάντα μωρή ξεφτηλισμένη ! Πόσων χρονών είσαι και τι ψηφίζεις !!

Χωροφύλαξ είσαι μπουμπού;

Πες μου πότε και αν έχεις πάει ποτέ σε μπουρδέλο.

Έχεις πάει, ναι ή όχι;

Ξεκάθαρη ερώτηση. Όχι πουστιές όπως εσύ.

Γιατί είμαι σίγουρος ότι είσαι παρθένος/α.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Χωροφύλαξ είσαι μπουμπού;

Πες μου πότε και αν έχεις πάει ποτέ σε μπουρδέλο.

Έχεις πάει, ναι ή όχι;

Ξεκάθαρη ερώτηση. Όχι πουστιές όπως εσύ.

Γιατί είμαι σίγουρος ότι είσαι παρθένος.
 Είχα πάει σ'αυτό που δουλεύει η αδερφή σου Λούλη !!  :2funny: Άστο πιτσιρικά...είναι τόσο φτωχό το μυαλό σου που δε μπορείς να μου τη βγεις με τίποτα, όσο και να χτυπιέσαι !!  Είσαι ότι πιο ξεφτυλισμένο και σκουπίδι υπάρχει μέσα στο site και πιστεύεις πως είσαι και σπουδαίος !

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
 Εσείς οι φασίστες είστε σεξουαλικώς καταπιεσμένοι, έχετε θρησκευτικά ταμπού και ντρέπεστε για τη σεξουαλικότητά σας και γενικά είστε διεστραμμένοι,παιδεραστές κλπ.

ΜΜΜΜ...

Τώρα στις ΗΠΑ επιχειρεί η αριστερά να προωθήσει τη παιδεραστία:

Το Salon είναι πετυχημένο αριστερό περιοδικό στις ΗΠΑ:

ο τίτλος είναι I’m a pedophile, but not a monster

www.salon.com/2015/09/21/im_a_pedophile_but_not_a_monster/]http://www.salon.com/2015/09/21/im_a_pedophile_but_not_a_monster/[/url]

Ευτυχώς όμως οι αμερικάνοι ψήφισαν τον Τραμπ τη Νέμεσή σας:

περί των σχολείων της κατά τ' άλλα εξαίρετης ηθοποιού:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
 Είχα πάει σ'αυτό που δουλεύει η αδερφή σου Λούλη !!  :2funny: Άστο πιτσιρικά...είναι τόσο φτωχό το μυαλό σου που δε μπορείς να μου τη βγεις με τίποτα, όσο και να χτυπιέσαι !!

Εγώ που νόμιζα ότι αδερφή σου είναι η Βούλα Βαβάτση για αυτό καίγεσαι να την γνωρίσεις.

Δεν έχεις πάει ποτέ βρε πιρφοράκο. Ούτε σε ένα... Καημένε.

Ακόμα και η Βούλα σε έκοψε πόσο σκατό κουβαλάς. Φαντάσου. Που ζει από αυτό το επάγγελμα.

Άντε τώρα. Νύχτωσε και πρέπει να κοιμηθείς νωρίς για να πας σχολείο ε;

Και τα χεράκια έξω από την κουβέρτα.

Πες μου όμως:

Υγράθηκε το μουνάκι σου;

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    10,8 KB · Εμφανίσεις: 25

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
Εγώ που νόμιζα ότι η αδερφή σου είναι η Βούλα Βαβάτση για αυτό καίγεσαι να την γνωρίσεις.

Δεν έχεις πάει ποτέ βρε πιρφοράκο.

Ακόμα και η Βούλα σε έκοψε πόσο σκατό κουβαλάς. Φαντάσου. Που ζει από αυτό το επάγγελμα.

Πες μου όμως:

Υγράθηκε το μουνάκι σου;

Μπα άλλα θέλει για να υγρανθει.  :rolleyes:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εγώ που νόμιζα ότι η αδερφή σου είναι η Βούλα Βαβάτση για αυτό καίγεσαι να την γνωρίσεις.

Δεν έχεις πάει ποτέ βρε πιρφοράκο. Ούτε σε ένα... Καημένε.

Πες μου όμως:

Υγράθηκε το μουνάκι σου;
Έχω πάει σ αυτό που δουλεύει η αδερφούλα σου σου είπα, Λουλη!Εκει γαμανε Και Αλβανοι!! Αυτό το σκουπίδι με νοημοσύνη αμοιβαδας έχει και δικαίωμα ψήφου !! :vomit: :vomit: Ζητώ το έθνος...

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Μπα άλλα θέλει για να υγρανθει.  :rolleyes:

Σας είπα:

Χαίρομαι επιτέλους που ένας απόγονος Σαρακηνών βλέπει στιγμιότυπα της ιστορίας των προγόνων του.

Ο/η Χαμπίμπι πέρασε σε άλλα επίπεδα παλλαϊκής καταξίωσης πλέον...

:2funny:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
:jerking:

Έχω πάει σ αυτό που δουλεύει η αδερφούλα σου σου είπα, Λουλη!Εκει γαμανε Και Αλβανοι!! Αυτό το σκουπίδι με νοημοσύνη αμοιβαίας έχει και δικαίωμα ψήφου !! :vomit: :vomit: Ζητώ το έθνος...

Αμοιβαία ομόλογα;

Τί εννοείς βρε μαλάκα;

Είπαμε ξέρεις αραβικά, αλλά μάθε την γαμημενη γλώσσα της χώρας που σε φιλοξενεί, κατακαημένη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom