greekmanfrompatras
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
προτη μερα σημερα στα φαρμακα και ειμαι χαλια...φαντασου τι τραβανε οι αροστοι χρονια με αυτη τη σκατοαροστια...γαμησετα..μαρτυρια τραβανε ολοι τουσ
τυπε δηλαδη ειναι δυνατο κοκτειλ?
το παιδι εχει 40 πυρετοΌ,τι πρεπει δηλαδη τυπε για να την ακουσουμε.
μαλλον επειδη δεν την πηρες για δουλεια τα κανει αυτα τυπε
να κανεις δικε μου μην το σκεφτεσε καθολου μεγαλη καυλαειχα παει για ποτο σε κωλομπαρο και και καθομονα με μια μαυρη καυλα,δεν εχω πεδηξει ποτε,της επιανα το μουνακι και ελεγε να παμε πριβε να της γλειψω το μονι,εχετε κανει ποτε γλεφομουνι σε μαυρη .
bull11
exis κανει φιλε?να κανεις δικε μου μην το σκεφτεσε καθολου μεγαλη καυλα
σε βλεπω με τριχοπτωση τυπε :Sειχα παει για ποτο σε κωλομπαρο και και καθομονα με μια μαυρη καυλα,δεν εχω πεδηξει ποτε,της επιανα το μουνακι και ελεγε να παμε πριβε να της γλειψω το μονι,εχετε κανει ποτε γλεφομουνι σε μαυρη .
bull11
αμα ξεκινησεις με μαυρες να ξερεις δεν ξεκολλας μεταειχα παει για ποτο σε κωλομπαρο και και καθομονα με μια μαυρη καυλα,δεν εχω πεδηξει ποτε,της επιανα το μουνακι και ελεγε να παμε πριβε να της γλειψω το μονι,εχετε κανει ποτε γλεφομουνι σε μαυρη .
bull11
τη εννοεις nα ν μην κανο?σε βλεπω με τριχοπτωση τυπε :S
τυπε μην ακους τον σουκερα εχει ανοσια :Sτη εννοεις nα ν μην κανο?
τυπε μην ακους τον σουκερα εχει ανοσια :S
δικε μου δεν ειχες τσεκαρει τον τυπο που ειχε παει με μαυρη απτο τριγωνο και επαθε τριχοπτωση?
ειχε συγκλονισει το σαιτ η ιστορια του
ε αμα ειναι να χασο την κοτσιδουλα μου αστο καλητερα,πο ομως εχουν κορμαρες αλλα στη σκεψγ λιγο και εγω φοβαμετυπε μην ακους τον σουκερα εχει ανοσια :S
δικε μου δεν ειχες τσεκαρει τον τυπο που ειχε παει με μαυρη απτο τριγωνο και επαθε τριχοπτωση?
ειχε συγκλονισει το σαιτ η ιστορια του
να κανεις δικε μου μην το σκεφτεσε καθολου μεγαλη καυλα