You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαύρες πουτάνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα greekmanfrompatras
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 140
- Εμφανίσεις 55K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ενταξει ρε τυπε....χαλαρωσε....κανε τις εξετασεις σου εν καιρω και βλεπεις....τι θα κανεις δλδ με τον πανικο;στη ζοη τησ μανασ μου...αν λεο ψεματα να μην σοσο να βγο στον δρομο.μου δοσανε viread k kaletra.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δηλαδη ειναι δυνατο κοκτειλ?Αν λέει αλήθεια τώρα ο τύπος θα βλέπει αστράκια από τα χάπια. Γι' αυτό δεν τον πιστεύω.
greekmanfrompatras
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
1 viread μεσιμερι.2 kaletra προι κ 2 βραδυ
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δημιουργει εφιαλτες σε μερικους....τυπε δηλαδη ειναι δυνατο κοκτειλ?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τυπε δωσε το τηλ της στον μπουρδελομορτη να την κλασει τηλεφωνικα
Παρακαλω... ακουω την υποθεση.
Τα τηλε-ΦΟΝΙΚΑ κλασιματα του μπουρδελομπορδελου Μπολντεμορτ ειναι εδω
για να σπασουν ακομη και τα πιο απαιτητικα αυτια.
greekmanfrompatras
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
στουσ γιατρουσ αληθεια ειπα.στο νοσοκομειο στα επειγοντα πηγα και ειδε παθολογο.στο λοιμοδον μουπανε να παο αυριο προι γιατι ητακ κλιστο.ο παθολογοσ μιλησε τηλεφονικα με τον γιατρο τον λοιμοδον νοσηματον...δεν λεο ψεματα..εχο τρελαθει τορα...ταχο χαμενα
να ρωτησω και εγω κατι ρε παιδια? μια απορια μου. για να τρυπησειs καποιο προφυλακτικο θα πρεπει να το εχειs κανει απο πριν. και αν ο αλλοs δεν μπορεσει να δει το σκισμενο ηδη περιτυλιγμα η δεν παει το μυαλο του σε κατι αναλογο, και βαλει το πειραγμενο προφυλακτικο, αυτο δεν θα σπασει κατα την διαρκεια του ?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Υποτιθεται, οτι εκεινη το εσκισε σε ανυποπτο χρονο πιθανον με τα νυχια τηs....Τωρα.....πωs τα καταφερε.......αλλο πραμανα ρωτησω και εγω κατι ρε παιδια? μια απορια μου. για να τρυπησειs καποιο προφυλακτικο θα πρεπει να το εχειs κανει απο πριν. και αν ο αλλοs δεν μπορεσει να δει το σκισμενο ηδη περιτυλιγμα η δεν παει το μυαλο του σε κατι αναλογο, και βαλει το πειραγμενο προφυλακτικο, αυτο δεν θα σπασει κατα την διαρκεια του ?
ενταξει αυτη με καποιον τροπο τα καταφερε. αυτο που θελω να πω life ειναι οτι ο αλλοs δεν καταλαβαινει οτι ειναι σκισμενο το προφυλακτικο? και αν οχι , αυτο θα διατηρηθει ετσι οπωs ειναι? και δεν θα σκιστει περισσοτερο ωστε να γινει αντιληπτο? εδω καινουργια προφυλακτικα σπανε ειτε κατα το ανοιγμα ειτε κατα την τοποθετηση και αμεσωs αυτο φαινεται, μολιs τοποθετηθει ολο.Υποτιθεται, οτι εκεινη το εσκισε σε ανυποπτο χρονο πιθανον με τα νυχια τηs....Τωρα.....πωs τα καταφερε.......αλλο πραμα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Μπορει πανω στην καβλα να μην το καταλαβαινε, μπορει ο φωτισμοs να ηταν ανυπαρκτοs....ασε που αυτη ηταν μαυρη.....εκεινη την ωρα αυτοs δεν εδωσε σημασια, οποτε τωρα τον εχει τρελανει στα μνμ.....Τοσα ακουμε, πολυ θελει????????????ενταξει αυτη με καποιον τροπο τα καταφερε. αυτο που θελω να πω life ειναι οτι ο αλλοs δεν καταλαβαινει οτι ειναι σκισμενο το προφυλακτικο? και αν οχι , αυτο θα διατηρηθει ετσι οπωs ειναι? και δεν θα σκιστει περισσοτερο ωστε να γινει αντιληπτο? εδω καινουργια προφυλακτικα σπανε ειτε κατα το ανοιγμα ειτε κατα την τοποθετηση και αμεσωs αυτο φαινεται, μολιs τοποθετηθει ολο.
Geppetto33
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 471
- Πόντοι
- 301
αγαπουλα εμεισ κινδυνευουμε περισσοτερο απο την ορθογραφια σου παρα εσυ απο την πουτανα
ελεος κι εγω αυτο σκεφτομουν
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δεν απαιτειται ελεγχος για hivκανε την προσληψη κ πες της να βγαλει βιβλιαριο υγειας.ετσι μονο θα εισαι σιγουρος.λεμε τωρα...
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
ασε που μπορει να ειναι και εγκυος τωρα με το σκισμενο προφυλακτικο ..η ακομα να σου στησει και κανενα παιχνιδι "δηθεν" εγκυμοσυνης ...σκεφτεσαι να σου αρχισει και τετοια σε κανα μηνα ? και στους εννια να σου φερει πεσκεσι και ενα μαυρακι ??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K