You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαύρες πουτάνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα greekmanfrompatras
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 140
- Εμφανίσεις 55K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
οχι αλλα εχω δει πως ειναι αυτοι που εχουν κανειexis κανει φιλε?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε θα ξηγηθεις ματζουνια απτον μαγο που πηρε αυτος που σου λεω και θα σου ξαναβγουνε αμα ειναι να χασο την κοτσιδουλα μου αστο καλητερα,πο ομως εχουν κορμαρες αλλα στη σκεψγ λιγο και εγω φοβαμε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εκανε και ακαποτο με καποτα τυπε?εγω ειχα κανει σε τζαμα'ι'κανη απο γκανα πριν 2 χρονια ρουφομουνι σε στριπτητζαδικο ,ημουνα με το κοληταρι και πηραμε πριβε
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
τυπε θα ξηγηθεις ματζουνια απτον μαγο που πηρε αυτος που σου λεω και θα σου ξαναβγουν
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ναι πηγε να κοροιδεψει τωρα εμας να μου πει οτι ειναι τζαμαικανη ,Γκανα φουλ ητανε,αλλα τι ρουφομουναδα τις την εκανα,καθιστως καναπε εγω και αυτη ορθια με το ενα ποδι στο προσκεφαλη μουεκανε και ακαποτο με καποτα τυπε?
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
αν εκανε κωλογλυφαδα ισωςδεν σου επεσαν τα μαλια
bull11
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
σαν εξωτικα ποτα ακογοντε αυτα κωλογλυφαδα και ρουφομουναδα που ειπε ο σουκερασαν εκανε κωλογλυφαδα ισως
mouchas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δεν σου επεσαν τα μαλια
φιλε bull απαξ και κανεις γλειφομουνι σε μαυρη εχεις παθει ανοσια και δε ξεκολλας.....προ διμηνου σε κωλομπαρο με ενα παιδι απο νιγηρια δηλωνε brasil εκτονωτικο 69, στο διπλονο π[ριβε ο κολλητος με ενα αντιστοιχο πλασμα....ηλικιες κοντα 20.....
mouchas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
φιλε bull απαξ και κανεις γλειφομουνι σε μαυρη εχεις παθει ανοσια και δε ξεκολλας.....προ διμηνου σε κωλομπαρο με ενα παιδι απο νιγηρια δηλωνε brasil εκτονωτικο 69, στο διπλονο π[ριβε ο κολλητος με ενα αντιστοιχο πλασμα....ηλικιες κοντα 20.....
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
απο νιγηρια ηταν τυπε ο φιλος σου?φιλε bull απαξ και κανεις γλειφομουνι σε μαυρη εχεις παθει ανοσια και δε ξεκολλας.....προ διμηνου σε κωλομπαρο με ενα παιδι απο νιγηρια δηλωνε brasil εκτονωτικο 69, στο διπλονο π[ριβε ο κολλητος με ενα αντιστοιχο πλασμα....ηλικιες κοντα 20.....
mouchas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
απο νιγηρια ηταν τυπε ο φιλος σου?
εσυ τι λες ρε σουκερα;;;; :S
mouchas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σε ποιο μπαρ φιλε?
σε ποιο κωλομπαρο εκατσε το σκηνικο σου;;;
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
εγω θυμαμε οτι ο bull ητανε ζακοφιλος,τωρα χτυπαει η καυλα για αδυσωπητη μαυρη ηδονη?πρεπει ο φιλος bull να δωσει ονομασια καταστηματος....μηπως εχει πεσει τιποτα για αυτο στην αντιληψη μας...ετσι δεν ειναι σουκερα....
mouchas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εγω θυμαμε οτι ο bull ητανε ζακοφιλος,τωρα χτυπαει η καυλα για αδυσωπητη μαυρη ηδονη?
το θεμα ειναι αφου εχει δειξει σημαδια γραφης extreme ζακοκαταστασης στη μαυρη κωλησε;;;αποριας αξιο......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K