ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 34.538
Εχω μερες να τους δω..Δουλευουμε τωρα ολοι να μαζεψουμετι λεει πάνω με τους αλλους
κανενα ευρω να πληρωσουμε τον ΤΑΙΣΟΝ.
Εχω μερες να τους δω..Δουλευουμε τωρα ολοι να μαζεψουμετι λεει πάνω με τους αλλους
Τι κάνεις εδώ μαν?τι λεει πάνω με τους αλλους
ΛευκηΤι κάνεις εδώ μαν?
Γουστάρεις σοκολάτα?
Έχουν τρομερούς πάτους μάν.
σε 124 τελειώνει ο αριθμός της;Καλή κι με δυνατή κωλαρα και φάτσα , και κάλη κ σε τσιμπουκα είναι η ebony_darcy , πέρυσι που την πήρα έδωσε καλές εντυπώσεις για μαυρουλα, αν την πετύχεις διαθέσιμη προχωρά την .
Δε μπορω να την βαλω γιατι περιεχει τηλέφωνο και υποθετω πως θα εχω θεμα. Ειναι σε γνωστο GReek σαητ με... ETAIRES εαν με πιανεις ;) Κουβανη δηλώνει, με δικο της χώρο αλλα και outcall., Σοφια, σεξυ Λατινα λεει ο τιτλος,1,50; Αν σκεφτεις οτι συνηθως προσθετουν και μερικα εκατοστα ποσο ειναι δηλαδη;
Βαλε λινκ με την αγγελια!
Θα την τσεκάρω, σε ευχαριστώ. Εχω μπανισει και μια Jenny απο yourangels, αλλα οταν ειχα καλεσει (καλοκαίρι) μου ειπαν οτι "εχει παει για διακοπες Μυκονοοοο", παρολα αυτα αμφιβάλλω το αν οντως υπαρχει αυτη η κοπελα. Δεν εχω δει ουτε μια κριτικη, ουτε τπτ εδω κ πανω απο χρονο, τετοιο κομματι, αποκλείεται να μη το εχει παρει καποιος, φαίνεται, στις φωτο, οτι καλυτερο εχω δει. Εκτος και αν ηταν καποια παλια, που και παλι, καποιος θα γραφε μια εμπειρία.Καλή κι με δυνατή κωλαρα και φάτσα , και κάλη κ σε τσιμπουκα είναι η ebony_darcy , πέρυσι που την πήρα έδωσε καλές εντυπώσεις για μαυρουλα, αν την πετύχεις διαθέσιμη προχωρά την .
Επιβεβαιώνω, πολλή δυνατήΚαλή κι με δυνατή κωλαρα και φάτσα , και κάλη κ σε τσιμπουκα είναι η ebony_darcy , πέρυσι που την πήρα έδωσε καλές εντυπώσεις για μαυρουλα, αν την πετύχεις διαθέσιμη προχωρά την .
Πες κάτι παραπάνω.Επιβεβαιώνω, πολλή δυνατή
;;;;;;Καρολίνα δυναμη
Καρολίνα δυναμη
Και καλα οπως το πες! Αυτη κοντευει να το πιστεψει με τις μαλακιες που λεει!Ασε που βριζει οποιον τη κραζει στη σελιδα της.Ε θα σε βριζουμε κ μεις εδω μωρη χαμουρα αφου γουσταρεις ετσιΠοια λες; Την Καρολινα μασαζ και καλα Βραζιλιανα;
ποια ειναι η σελιδα της? αυτη δεν σταματησε απο το Silver? Δουλευει solo?Και καλα οπως το πες! Αυτη κοντευει να το πιστεψει με τις μαλακιες που λεει!Ασε που βριζει οποιον τη κραζει στη σελιδα της.Ε θα σε βριζουμε κ μεις εδω μωρη χαμουρα αφου γουσταρεις ετσι
Έχει κλείσει και τα σχόλια στις ινσταγκραμοιστοριες τηςποια ειναι η σελιδα της? αυτη δεν σταματησε απο το Silver? Δουλευει solo?
Ποιο είναι το instagram της?Έχει κλείσει και τα σχόλια στις ινσταγκραμοιστοριες της
Και πόσο χρεώνει;Επιβεβαιώνω, πολλή δυνατή
Έχεις pmΠοιο είναι το instagram της?
Νομίζω 120 χωρίς φιλιά με γλώσσαΚαι πόσο χρεώνει;