Σήμερα η Lisa ήτανε στα Τρίκαλα και είπα να την επισκεφτώ. Όμορφη κοπέλα, γλυκό πρόσωπο και κορμί φωτιά. Περίπου ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. Μεγάλο μείον ότι δε δίνει φιλιά. Μιλάμε υποψία φιλιού δεν παίχτηκε. Όταν της το ζήτησα, χαζογελαγε και μου έστελνε φιλιά στον αέρα. Μέγα φάουλ, πόσω δε μάλλον όταν το έχει στις υπηρεσίες της και την είχα ρωτήσει πριν το ραντεβού αν δίνει και είπε ναι. Ας οψονται οι καύλες. Τώρα πιπα έκανε καλή με πολύ σάλιο, ωραία αίσθηση τα τσιμπουμοχειλα της και έκανε και μερικά deepthroat. Ξεκινήσαμε με κείνη από πάνω. Δεν βόλεψε, δεν έκανε και κείνη καμιά τρομερή προσπάθεια (δειλά καθίσματα, χωρίς ένταση). Πήγαμε ιεραπόστολο όπου το μουνι της έχει τρομερή αίσθηση. Στενό και φουλ υγρό. Στα τέσσερα μετά το κωλαρακι της δυνατό και με καλό στήσιμο από μέρους της. Είχε συμμετοχή, έλεγε κάτι ελληνικά καυλολογα που με την προφορά της καταντουσαν ελαφρώς αστεία. Δεύτερος γύρος τα ίδια συν το 69 και το δικό μου γλείψιμο. Υπέροχο μουνι, αλλά και πάλι με σταμάτησε κάπως απότομα, και καλά δε θέλω να χύσω λέει. Οκ εμπειρία αλλά δεν αξίζει τα 150 σε καμία περίπτωση. Προσωπική και μόνον εκτίμηση. Αν πρέπει να τη συγκρίνω με τη μόνη άλλη εμπειρία που είχα με μαύρη, την ebony Darcy, θα έλεγα πως είναι ένα επίπεδο κάτω σε όλα.