Νέα

Μάτι σε μπουρδέλο ή στούντιο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jhnjhn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Ε της φανηκα καλο παιδι φαινεται και μου εμπιστευτηκε το μαγαζι. Δεν λες παλι καλα που δεν χτυπησε κανενα κουδουνι, να επρεπε να ανοιξω κιολας?

Σιγά το δύσκολο! Θα έλεγες με ψιλή φωνή: "ξαναπεράστε αργότερα"  :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Και εκεινη την ωρα σκεφτομουν κιολας να ανοιξω θρεντακι στο μπου "αν εχετε κανει ποτέ αυτί σε στουντιο" αλλά σκεφτηκα, αν ο συναγωνιστης μεσα ειναι κανενα γνωστο μελος και καταλαβει ποιος ειμαι?????
Eγω παλι οσες φορες εχω παει σε ξενοδοχειο  παντα ακουω κραυγες απο τα διπλα δωματια...δυνατα και πεντακαθαρα...βασικα σε ψιλοφτιαχνει.... :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ασε, μην το δει και καταλαβει...

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Καλα, με τη συγκεκριμενη δεν σε παιρνει για μαγκιες.
Οταν μπηκα μεσα, με κοιταει απο πανω ως κατω και λεει: "Εσενα μαλλον δεν σε εχω γαμησει, θα σε θυμομουν".
Και της λεω εγω, για να πω την εξυπναδα μου "τη μιση αθηνα εχεις παρει, ολους τους θυμασαι"?
Και απανταει "ειδικα οσους λενε εξυπναδες".

Κάποια μου θυμίζει αυτό το στυλ. Ειδικά αν σου είπε και την φράση "τους θυμάμαι όλους όσους έχω πάρει τον τελευταίο χρόνο".

Durgā

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως είναι επιεικώς απαράδεκτο ν'ανοίγει το παλικάρι τέτοιο θρεντ και να μην μας ενημερώνει για την εξέληξη της κατάστασης. Τί θα κάνουμε κι εμείς οι περίεργοι δηλαδή, πώς θα ζήσωμεν.  :tickedoff:

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Μόνο εκεί; Αυτί μπορείς να κάνεις σε πολλά στούντιο πολύ άνετα.
Και στο Βριλ.36 όταν δουλευει το Πενάκι και κάτσεις προς τα δωμάτια...άνετα ακούς την καύλο-Πένυ που φωνάζει και μπαίνεις κι εσύ ήδη καυλωμένος στο δωμάτιο!  :fuck1:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom