ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.091
- Πόντοι
- 5.006
Εντάξει το σημειώνω στο μπλοκάκι μουΑπό Δευτέρα μέχρι Πέμπτη είμαι εδώ τύπε παρασκευές φεύγω
Εντάξει το σημειώνω στο μπλοκάκι μουΑπό Δευτέρα μέχρι Πέμπτη είμαι εδώ τύπε παρασκευές φεύγω
Ρε μαλεα κανε εναν εξορκισμο να φυγει ο Χασοδικης απο μεσα σου....ο μαντραχαλος με το μουσι ιωαννιδης λεγεται?
αντιπαθεστατος
Εντάξει το σημειώνω στα παπαρια μου
Είναι μοντέλο τύπεΤι φρικιο ειναι αυτος ο καραφλας ρε τυποι.....
Προς αποφυγη;Είναι μοντέλο τύπε
Ναι τύπεΠρος αποφυγη;
θελουμε big brother να βλεπουμε αραχτους κοπρους στους καναπεδες να κατινιαζουν απο την κλεισουραΠιο αδιαφορους μαλακες παντως δεν μπορουσαν να βρουνε....τελευταιο νημα που ανοιγω θα ειναι μαλλον το φετινο.
Μονη μας ελπιδα για σκουπιδοριαλιτι της προκοπης να γινει Fame Story προτου ψοφησει ο Σκατοψυχουτσικος....θελουμε big brother να βλεπουμε αραχτους κοπρους στους καναπεδες να κατινιαζουν απο την κλεισουρα
να πεφτει και καμια πουτσα σε καμια ανχελιτα
το εφαγε ο ζελοςβαΜονη μας ελπιδα για σκουπιδοριαλιτι της προκοπης να γινει Fame Story προτου ψοφησει ο Σκατοψυχουτσικος....
Προβλεπω 20 λεπτα καθυστερησεις 5 κοκκινες εις βαρος του Αστερα και 3 πεναλτι για να το γυρισει....το εφαγε ο ζελοςβα
Παίδες ξέρει κανείς από βέσπα ?παει τοσο πουτσα το νημα που μπαινουν και οι περαστικοι και ρωτανε για λειτουργιες του σαητ ..
Το περασαν για νημα τεχνικης υποστηριξης
Τι χρονολογία η βέσπα τύπεΠαίδες ξέρει κανείς από βέσπα ?
Από αποχυμωτή Braun ?
του '85 το 50αριΤι χρονολογία η βέσπα τύπε
σημερα 9?Λευκο πουκαμισο,κοκκινο φορεμα με σκισιμο με υφασμα απο κουρτινα και λεοπαρδαλε γοβα με στιλετο.....προσκυνηστε ρε αγαμητοι τη ΜΟΥΝΑΡΑ!!!