cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.945
- Πόντοι
- 3.556
Που είσαι τύπε μουσε έψαχνα ρε μουνι
Που είσαι τύπε μουσε έψαχνα ρε μουνι
Eγω φταιω,που προσπαθω να μαζεψω ολα τα "νεα" μελη εδω,να μην πανε στα αλλα νηματα.Θα εχεις και παρεα αχαριστεΚαι τι ειμαι ρε αρκιντι τεχνικη υποστηριξη του σαι;Να του απαντησω πως να ανοιξει νημα και να διαγραφει μεσα στην πρωτη ωρα εκει ειναι η ειδικοτης μου....
Μαγείρεψα πριν λίγο μαν ψαρονέφρι με κρέμα γάλακτος μανιτάρια και πουρέτι τσιμπησες?
μήπως σε πειράξουν τα μανιτάρια τυπε βραδιάτικαΜαγείρεψα πριν λίγο μαν ψαρονέφρι με κρέμα γάλακτος μανιτάρια και πουρέ
πότε θα πάμε 1257?Που είσαι τύπε μου
Θα φάω και ένα ζελέ φράουλα τώρα τύπε να στρώσωμήπως σε πειράξουν τα μανιτάρια τυπε βραδιάτικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πότε θα πάμε 1257?
Γιατι ρε στις 10 πιτσες που ειχες φαει τις προαλες δεν ειχε μανιταρια μωρη καταβοθρα;μήπως σε πειράξουν τα μανιτάρια τυπε βραδιάτικα
πότε θα πάμε 1257?
Ρε τύπε τρώμε τώρα έλεοςΜαστερ Σεφ το νημα της γκουρμεδιας και των μουναρων.....παρτε μια.
ήταν χωρίς ρε μουνιΓιατι ρε στις 10 πιτσες που ειχες φαει τις προαλες δεν ειχε μανιταρια μωρη καταβοθρα;
Άμα δεν έχει μανιτάρια η πίτσα δε λέειήταν χωρίς ρε μουνι
Η 5 ήταν με η άλλες 5 χωριςΆμα δεν έχει μανιτάρια η πίτσα δε λέει
Προλαβε η γυναικα να φαει κανα κομματι ή εφαγες και τις χαρτοπετσετες μεχρι να απλωσει χερι;Η 5 ήταν με η άλλες 5 χωρις
ΜλκΠρολαβε η γυναικα να φαει κανα κομματι ή εφαγες και τις χαρτοπετσετες μεχρι να απλωσει χερι;
Με συγχωρεις τυπε....επανορθωνω.Ρε τύπε τρώμε τώρα έλεος
αφού πάμε πρώτα στον άνθρωπο μες στη βδομαδαΤύποι σκέφτομαι να πάω στους dragons den
Φτου σου ρεμαλι.....Τύποι σκέφτομαι να πάω στους dragons den
Ρε τύπε έχω επιχειρηματικό μυαλό θα μαζεύω πλαστικά κεσεδάκια από γιαούρτια θα βάζω μέσα βαμβάκι και θα καλλιεργώ φακές!!! Θα τους πουλήσω το 10% της επιχείρησης για κάνα πενηντάρη χιλιάδεςΦτου σου ρεμαλι.....
Όλο λέμε μάν και τελικά δεν πάμε ποτέαφού πάμε πρώτα στον άνθρωπο μες στη βδομαδα
Τυπε εδω ο αλλος δεν μπορεσε να πουλησει το υπερμπρικι....μιλαμε για ντενεκεδες!!!Ρε τύπε έχω επιχειρηματικό μυαλό θα μαζεύω πλαστικά κεσεδάκια από γιαούρτια θα βάζω μέσα βαμβάκι και θα καλλιεργώ φακές!!! Θα τους πουλήσω το 10% της επιχείρησης για κάνα πενηντάρη χιλιάδες
Όλο λέμε μάν και τελικά δεν πάμε ποτέ
Είναι μαλακές δεν εκτιμάνε της καλές ιδέες η λαβή έβγαινε από το μπρίκι και το έκανες ποτήριΤυπε εδω ο αλλος δεν μπορεσε να πουλησει το υπερμπρικι....μιλαμε για ντενεκεδες!!!