Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.160
- Πόντοι
- 6.256
Είναι μαλακές δεν εκτιμάνε της καλές ιδέες η λαβή έβγαινε από το μπρίκι και το έκανες ποτήρι
Είναι μαλακές δεν εκτιμάνε της καλές ιδέες η λαβή έβγαινε από το μπρίκι και το έκανες ποτήρι
Αμα δεν ελειπες τη Παρασκευη θα το ειχες δει ρε νιμου!!!Ρε τύποι έβαλαν και τον ιπποπόταμο μέσα
Τηνε γαμησε τη παπια ο καραφλομαλακας....Εξωτικός λαχανοντολμάς με σκουμπρί
Παρακάτω είναι γκρεμός τύπεαηδιες
παμε παρακατω
αφού εξαφανίζεσαι ρε πορτο Γερμενό και όλο τέτοια μου λεςΡε τύπε έχω επιχειρηματικό μυαλό θα μαζεύω πλαστικά κεσεδάκια από γιαούρτια θα βάζω μέσα βαμβάκι και θα καλλιεργώ φακές!!! Θα τους πουλήσω το 10% της επιχείρησης για κάνα πενηντάρη χιλιάδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όλο λέμε μάν και τελικά δεν πάμε ποτέ
γενικα οτι χειροτερο εχει περασει απο τις οθονες μαςΠρέπει να είναι το χειρότερο μάστερ σεφ εβερ
εσύ μορη γαμιολα μη γελάς,τωρα θα περιμένουμε ποτέ θα παρεις το κινέζικο καινούργιο αμάξι από το λιμάνι για να πάμε για τσίμπημα μουνιΤηνε γαμησε τη παπια ο καραφλομαλακας....
Για το dragons είπα θα πάω με κεσεδάκια με φακές περιγράφω πιο πίσω την ιδέα, είμαι αισιόδοξοςγενικα οτι χειροτερο εχει περασει απο τις οθονες μας
το 2ρο ειναι το ντραγκονς ντεν
Ασε μην μου το θυμιζεις το αλλο το μουνοπανο με το καραβι κοβει βολτες στη λατινικη αμερικη αντι να παει Ιαπωνια να το φορτωσει....μην τονε γαμησω!!!εσύ μορη γαμιολα μη γελάς,τωρα θα περιμένουμε ποτέ θα παρεις το κινέζικο καινούργιο αμάξι από το λιμάνι για να πάμε για τσίμπημα μουνι
άρα του Αγίου πουτσου ανήμερα θα πάμε,για να περάσω από το τρελάδικο?Ασε μην μου το θυμιζεις το αλλο το μουνοπανο με το καραβι κοβει βολτες στη λατινικη αμερικη αντι να παει Ιαπωνια να το φορτωσει....μην τονε γαμησω!!!
Από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη είμαι εδώ τύπε παρασκευές φεύγωαφού εξαφανίζεσαι ρε πορτο Γερμενό και όλο τέτοια μου λες