ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.653
- Πόντοι
- 5.006
βρε με το μουνοπανο που θα βρίσει και μανεςΓιατι βριζεις το παιδι?Φαινεται αξιολογος και φερελπις νεος
βρε με το μουνοπανο που θα βρίσει και μανεςΓιατι βριζεις το παιδι?Φαινεται αξιολογος και φερελπις νεος
Α,γι αυτο πηγε στο μαστερσεφιΤον φθονεί γιατί έχει πατσαζίδικο στη Μύκονο...
Ποιους ειπε τεμπεληδες?Να υποθεσω τιποτα σχολιαστες στα σοσιαλ?βρε με το μουνοπανο που θα βρίσει και μανες
Σε αυτό το γαμήμένο το τουίτερ μάλλον....που βγαίνουν οι κωλοεκπομπές και γράφουν "το τουίτερ έτσι, το τουίτερ αλλιώς"στους αντιπαθητικους ηλιθιους που κανουν τους κριτες τα εχωσε?
κάτσε ήρθε η ομελέτα με 10 αυγα χυμοί κρουασάν κτλΠοιους ειπε τεμπεληδες?Να υποθεσω τιποτα σχολιαστες στα σοσιαλ?
Κρουασαν πραλινα?Ή σαμπανια,μπουενο κλπ?κάτσε ήρθε η ομελέτα με 10 αυγα χυμοί κρουασάν κτλ
βουτύρου λαιτ,δε πάει πραλινα ρε με όμελετα μας δουλεύειςΚρουασαν πραλινα?Ή σαμπανια,μπουενο κλπ?
Δεν μου τα λες καλα,αρχισες τα "αυτο δεν παει με αυτο",μηπως σε βαλανε σε διαιτα με το ζοριβουτύρου λαιτ,δε πάει πραλινα ρε με όμελετα μας δουλεύεις
Δεν μου τα λες καλα,αρχισες τα "αυτο δεν παει με αυτο",μηπως σε βαλανε σε διαιτα με το ζορι
Ποιο σεφ το Μαστερ Σεφ?Κρυο αλλα δεν κρατηθηκαΣαν το πρεζονι μετραω τα δευτερολεπτα για τη Παρασκευη που θα λειπω γιατι θα ειμαι στο ΣΕΦ και δεν θα δω την εκπομπαρα....
θα παει διαγωνιζομενος?Ποιο σεφ το Μαστερ Σεφ?Κρυο αλλα δεν κρατηθηκα
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣΣαν το πρεζονι μετραω τα δευτερολεπτα για τη Παρασκευη που θα λειπω γιατι θα ειμαι στο ΣΕΦ και δεν θα δω την εκπομπαρα....
Λογικα στηνει καντινα εξω απο το σεφΜεταξυ μας αυτα,μην το μαθει και παρεξηγηθειθα παει διαγωνιζομενος?
ακομη πιο κρυο ξερω αλλα ουτε εγω την παλεψα
καλα θα παει γιατι κατι πρεπει να τρωνε κιολας αυτα που κανουν εκει μεσα ειναι για πεταμαΛογικα στηνει καντινα εξω απο το σεφΜεταξυ μας αυτα,μην το μαθει και παρεξηγηθει
Στο αλλο σεφ ρε Ρεζ,το ερυθρολευκοκαλα θα παει γιατι κατι πρεπει να τρωνε κιολας αυτα που κανουν εκει μεσα ειναι για πεταμα
ξερω ρεΣτο αλλο σεφ ρε Ρεζ,το ερυθρολευκο
Mε διπλοτρολαρες ρε ατιμε?ξερω ρε
poytsa masΣαν το πρεζονι μετραω τα δευτερολεπτα για τη Παρασκευη που θα λειπω γιατι θα ειμαι στο ΣΕΦ και δεν θα δω την εκπομπαρα....
Υπερβολες....παμε παρακατω.ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
Υπερβολες....παμε παρακατω.poytsa mas