Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.036
- Πόντοι
- 12.756
Γαμιολη , επρεπε να παρεις το αλλο το ερπετο , να σε δεις σε καμια βιτρινα αντανάκλαση και να παθεις εμφραγμαΜαζντα πηραμε ειπαμε....
Γαμιολη , επρεπε να παρεις το αλλο το ερπετο , να σε δεις σε καμια βιτρινα αντανάκλαση και να παθεις εμφραγμαΜαζντα πηραμε ειπαμε....
Το ειδα στο νοσοκομειο το ειχε ενας συναδελφος....πιο ασχημο απο τον θανατο.Ουτε καν πηγα να το οδηγησω....Γαμιολη , επρεπε να παρεις το αλλο το ερπετο , να σε δεις σε καμια βιτρινα αντανάκλαση και να παθεις εμφραγμα
Στο επόμενο επεισόδιο θα έρθει ο αδερφός του ΤριαντάφυλλουΜαλακες ο Κρατος ειναι ο αδερφος του κουραδομαλακα του Βαλαντη!!!
Έχει και λίγα τέλη, οπότε τα ρέστα θα τα κάνεις μπέργκερ στην καντίνα, εεεχχμμμμ εστιατόριο ήθελα να πω, της καραμούζας άσχημης, εεεεχχχμμμμ του μωρού σου από το προηγούμενο μαστερσεφ, πάλι ήθελα να πωΜαζντα πηραμε ειπαμε....
Ο Skyactiv-X που πηρα εγω δεν εχει καθολου τελη...οσο για τα υπολοιπα σου εχω πει οτι ειμαι Σαββατογεννημενος;Έχει και λίγα τέλη, οπότε τα ρέστα θα τα κάνεις μπέργκερ στην καντίνα, εεεχχμμμμ εστιατόριο ήθελα να πω, της καραμούζας άσχημης, εεεεχχχμμμμ του μωρού σου από το προηγούμενο μαστερσεφ, πάλι ήθελα να πω
Σαββατογεννημένος και πήρες Skyactive ?Ο Skyactiv-X που πηρα εγω δεν εχει καθολου τελη...οσο για τα υπολοιπα σου εχω πει οτι ειμαι Σαββατογεννημενος;
Ο μοναδικος Ροδιτης που παντρευτηκε Καζακστανη.Ρε μαλακα 50 και βαλε χρονων εισαι....γαμησε μας με τον μπαμπα σου!!!!
Καλά τους τα πε...βρε αντε γαμησου μουνοπανο γαμημενε
είδες ο κωλομπαρας αδελφέ,τι τσιμπησες?Καλά τους τα πε...
Έχει 50 επιχειρήσεις ο τύπος και βγάζουν κακία τα ναυάγια...είδες ο κωλομπαρας αδελφέ,τι τσιμπησες?
πήρα προχθές από εκει γαμανε μανΈχει 50 επιχειρήσεις ο τύπος και βγάζουν κακία τα ναυάγια...
Ψωμί μπριός μα αυγό τηγανιτό και χοιρομέρι...
Μεσημέρι θα παίξουν πιτόγυρα από Ιασωνίσου...
Γιατι βριζεις το παιδι?Φαινεται αξιολογος και φερελπις νεοςβρε αντε γαμησου μουνοπανο γαμημενε
στους αντιπαθητικους ηλιθιους που κανουν τους κριτες τα εχωσε?Καλά τους τα πε...
Τον φθονεί γιατί έχει μαστζίδικο στη Μύκονο...Γιατι βριζεις το παιδι?Φαινεται αξιολογος και φερελπις νεος