cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.844
- Πόντοι
- 3.556
Το είχα πάρει πριν πολλά πολλά χρόνια στο γιό μου αλλά έπαιζα εγώμια αλεπου που ετρεχε παντου και συνεχιζει να τρεχει.
Το είχα πάρει πριν πολλά πολλά χρόνια στο γιό μου αλλά έπαιζα εγώμια αλεπου που ετρεχε παντου και συνεχιζει να τρεχει.
Σχιζοφρενεις τύπε από τη ΚρήτηΠαναια μου τι ειναι τουτο......
Λες τυπε να τους τη παιξει αμα δεν την περασουν;Σχιζοφρενεις τύπε από τη Κρήτη
Παρά λίγο να κάνουν εμετό τύπεΛες τυπε να τους τη παιξει αμα δεν την περασουν;
Θελει να τον πεισει η 50αρα με μπλουζα 15χρονης ο σκληρος καριολης Γιαπωνης.....Παρά λίγο να κάνουν εμετό τύπε
τρώμε ρε μανΠαρά λίγο να κάνουν εμετό τύπε
Τι τσιμπας τύπε?τρώμε ρε μαν
Είναι μουνόπανα τύπεΟ αλλος με πιατο υπερπαραγωγη και οριακα πηρε μαυρη ποδια και η κυρατσα απο τη Κρητη που εβγαλε μια μαλακια και μιση την πηρε αερα πατερα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Kratos απο God of War τωρα στο Μαστερ Σεφ.....σε ποιο αλλο ριαλιτι σκανε τετοιοι σελεμπριτις ρε μουνοπανα επισκεπτες;
σπανακόπιτα σπιτικηΤι τσιμπας τύπε?
ψοφας για πουτσα Ιαπωνα παλιογαμιοληΘελει να τον πεισει η 50αρα με μπλουζα 15χρονης ο σκληρος καριολης Γιαπωνης.....
Τυπε γνωμη για την πιο ασχημη Καζακστανη στον πλανητη Γη που ερωτευτηκε τον Κρατος γιατι τη ταισε φαγακι μετα απο 5 μηνες που ηταν αταιστη.....Υδροκέφαλος καράφλας νεατερνταλ από Ρόδο έσκασε
Γνωμη για Φεραρι Βρομα.....ψοφας για πουτσα Ιαπωνα παλιογαμιολη
και προσπαθεις να αποπροσανατολίσεις τον κοσμο με την βρωμιαρα την αλλη
ΣΕ ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ
Το πηρες ρε μαλακα το Λεξους ;; δεν παιζει να υπαρχει πιο ασχημο αυτοκινητοΓνωμη για Φεραρι Βρομα.....
Μαζντα πηραμε ειπαμε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το πηρες ρε μαλακα το Λεξους ;; δεν παιζει να υπαρχει πιο ασχημο αυτοκινητο