Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.579
- Πόντοι
- 12.756
Ρεζιλικια κανονικά
Ρεζιλικια κανονικά
Τύπε αργείς δώσε πσραγγελιαΜαλτεζακι μίνι τύπε
Ναι αυτό είναι άστα και βραστα για τραγωδίες μεγαλεςΡεζιλικια κανονικά
Στον ανεμιστήρα για κούρεμα αυτά , αμέσως γίνονται κουκλιάΜαλτεζακι μίνι τύπε
Μου έχει πει η δικιά μου να το έχω σαν παιδί μουΡεζιλικια κανονικά
Ξεφτιλικια κανονικά , που τα λένε και παιδιά τους οι ψωλεςΜου έχει πει η δικιά μου να το σκεφτώ έχω σαν παιδί μου
Τυπε θα έρθεις πριν τη μεγάλη βδομάδα για αρχιδια για τσίμπημα;Μου έχει πει η δικιά μου να το σκεφτώ έχω σαν παιδί μου
Δεν μπορεί , έχει να πάει το παιδί για εμβόλιο καλαζαρΤυπε θα έρθεις πριν τη μεγάλη βδομάδα για αρχιδια για τσίμπημα;
Δεν μπορεί , έχει να πάει το παιδί για εμβόλιο καλαζαρ
Θα το πάω για το ετήσιο τσεκ απ' τύπε και θα έρθω να φάμε σαν άνθρωποι
Eτσι πριν το Πάσχα ετσι ομωςΘα το πάω για το ετήσιο τσεκ απ' τύπε και θα έρθω να φάμε σαν άνθρωποι
γνωστος σαβουρογαμης στις πιατσες,εσυ θα ξεπερασεις και τον αοματο χελ.ναι ρε το έχω δηλώσει από αρχή πως Βασιλική έμπαινα με 1000
Αυτός ο Γιάννος ο Βέλγος Hulk πρέπει να ρίχνει πολύ χεσιμο στη τουαλέταΕλισσαβετ μονο ποτε να αναπνεει δεν εχει ρωτησει τον Γιαννο της.....
Πιο πολυ απο τον Αντζελο ΜΑΣ τυπε;Αυτός ο Γιάννος ο Βέλγος Hulk πρέπει να ρίχνει πολύ χεσιμο στη τουαλέτα
κανα αδερφιστικο μαλτεζ θα εχει , σαν και αυτους που πετυχαινεις τις νυχτες με τις φορμες εξω , κατι γομαρια και βγαζουν κατι μαλτεζακια εξω για χεσιμο , το παιδι της γκομενας τους
Ελισσαβετ μονο ποτε να αναπνεει δεν εχει ρωτησει τον Γιαννο της.....
Γιατί την πήρες με χορτάρι επάνω ; Τέννις θα παίξεις ;Μας έφαγε 8 κοματια η καργιολα τη 18 την έκανε 10