cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.449
- Πόντοι
- 3.556
Ναι τύπε δες εσύ τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να γουστάρειςκλειστε το το μπουρδελο δεν βλέπεται 18 ατομα και οι 10 ειναι επισκέπτες survivor πανω απο 40
Ναι τύπε δες εσύ τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να γουστάρειςκλειστε το το μπουρδελο δεν βλέπεται 18 ατομα και οι 10 ειναι επισκέπτες survivor πανω απο 40
Βαζελος εισαι τυπε;Και ελεγα καλο παιδι δεν μπορει καποιο κουσουρι θα εχει....Τύπε εχθές είχε ντέρμπι στο μπάσκετ τον ήπιαμε και μετά κοιμήθηκα
νηστικος κοιμηθηκες ? θα σε πιασει τιποτα ρε μανΤύπε εχθές είχε ντέρμπι στο μπάσκετ τον ήπιαμε και μετά κοιμήθηκα
Έχω πολλά κουσουρια τύπεΒαζελος εισαι τυπε;Και ελεγα καλο παιδι δεν μπορει καποιο κουσουρι θα εχει....
Τι σκυλο εχεις ρε τυπε και γιατι τον πηγες 9 το βραδυ για κουρεμα;Περμαναντ του εκανε;Τι να τσιμπήσω ρε μαν αρχιδια καπαμα τώρα γύρισα είχα πάει τον σκύλο για κούρεμα, τώρα κοιτάζω να δω τι θα παραγγείλω
Τα σέβη μου φιλτατε Νιπλη
Στις επτά τον πήγα τύπε πρέπει να τον κρατάνε τρεις για να δαγκώσει τους δύοΤι σκυλο εχεις ρε τυπε και γιατι τον πηγες 9 το βραδυ για κουρεμα;Περμαναντ του εκανε;
αρχιδια τυπε , με καμια αγαπητικια θα βγηκε και μας την βαπτισε σκυλο ... ρομαντζαδα και αυτος , γεμισαμε ζευγαράκιαΤι σκυλο εχεις ρε τυπε και γιατι τον πηγες 9 το βραδυ για κουρεμα;Περμαναντ του εκανε;
Παρεμπιπτόντως καλό μουνακι αυτή που τον κούρεψε έμπαινααρχιδια τυπε , με καμια αγαπητικια θα βγηκε και μας την βαπτισε σκυλο ... ρομαντζαδα και αυτος , γεμισαμε ζευγαράκια
της παταγες καμιά δαγκωνιά τυπε ?Παρεμπιπτόντως καλό μουνακι αυτή που τον κούρεψε έμπαινα
χεζαμε και δεν το ειδαμε τυπεΠου τουςνε γαμησε ολους η υπερτατη μουναρα Ποπαρα χθες γαργαρα ετσι;
Ουτε τυπος Αντζελας μετα απο το μεσημεριανο δεν χεζει 3 ωρες......χεζαμε και δεν το ειδαμε τυπε
Koτσιδακια του βάλες;εγώ μαν πήρα τώρα πίτσα 18 κομμάτια από ΚορλεόνεΤι να τσιμπήσω ρε μαν αρχιδια καπαμα τώρα γύρισα είχα πάει τον σκύλο για κούρεμα, τώρα κοιτάζω να δω τι θα παραγγείλω
καναμε και μπανακι μετά με μπουρμπουληθρες με το αμορε , άλατα μπανιου και ετσι μανΥποψηφια Μαστερ Σεφ:Να βγαλω τα κρεμμυδια απο το κρυο;
Υποψηφιος Μαστερ Σεφ:Αμα εχουν κρυωσει βγαλτα.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ουτε τυπος Αντζελας μετα απο το μεσημεριανο δεν χεζει 3 ωρες......
και για κυρίως τι πηρες μαν ?Koτσιδακια του βάλες;εγώ μαν πήρα τώρα πίτσα 18 κομμάτια από Κορλεόνε
Ρε αρκιντι εσύ τρως και εμείς πεθαίνουμε από τη πείναKoτσιδακια του βάλες;εγώ μαν πήρα τώρα πίτσα 18 κομμάτια από Κορλεόνε
Μη βρίζεις μάν,ποιος σου είπε να τρέχεις τη λάσι για κούρεμα.παρε από Καλύβια μάν τίποτα αφού είσαι Πόρτο.Ρε αρκιντι εσύ τρως και εμείς πεθαίνουμε από τη πείνα
Τίποτα μάν είναι βάλσαμικο ντοματακια και ετσι η πίτσα σαλατικο δεν θέλει.καναμε και μπανακι μετά με μπουρμπουληθρες με το αμορε , άλατα μπανιου και ετσι μαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και για κυρίως τι πηρες μαν ?
κανα αδερφιστικο μαλτεζ θα εχει , σαν και αυτους που πετυχαινεις τις νυχτες με τις φορμες εξω , κατι γομαρια και βγαζουν κατι μαλτεζακια εξω για χεσιμο , το παιδι της γκομενας τουςΜη βρίζεις μάν,ποιος σου είπε να τρέχεις τη λάσι για κούρεμα.παρε από Καλύβια μάν τίποτα αφού είσαι Πόρτο.
κανα αδερφιστικο μαλτεζ θα εχει , σαν και αυτους που πετυχαινεις τις νυχτες με τις φορμες εξω , κατι γομαρια και βγαζουν κατι μαλτεζακια εξω για χεσιμο , το παιδι της γκομενας τους
Μαλτεζακι μίνι τύπεκανα αδερφιστικο μαλτεζ θα εχει , σαν και αυτους που πετυχαινεις τις νυχτες με τις φορμες εξω , κατι γομαρια και βγαζουν κατι μαλτεζακια εξω για χεσιμο , το παιδι της γκομενας τους