Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.183
- Πόντοι
- 6.256
Ελειψα καποιες μερες και το αφησατε το νημα να γεμισει σκονη και αραχνες ρε παλιονιαμου......
Τι λέει μαν;Ελειψα καποιες μερες και το αφησατε το νημα να γεμισει σκονη και αραχνες ρε παλιονιαμου......
Αρχιδια τα ξερεις....Τι λέει μαν;
καπαμα;Αρχιδια τα ξερεις....
εμπαινες Βασιλική ? πουτσα με γκρινα , και καλα ξινη μουρη αλλα μολις κανει το κομματι της θα τον παρει μεχρι φάρυγγααυτή η Ελισάβετ πόσο σπαστικός.....
η Βασιλική πνίγει το κουνέλι άνετα .
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη κλαψομουνα απο αυτο το ζωο....θα κερδισει το ΤΖΟΚΕΡ και θα κλαιγεται γιατι το κερδισε μαζι με αλλον.αυτή η Ελισάβετ πόσο σπαστικός.....
η Βασιλική πνίγει το κουνέλι άνετα .
ξεφτιλισμα γαμησι θελει αυτη , μονο ετσι το απολαμβάνειΔεν υπαρχει μεγαλυτερη κλαψομουνα απο αυτο το ζωο....θα κερδισει το ΤΖΟΚΕΡ και θα κλαιγεται γιατι το κερδισε μαζι με αλλον.
ναι ρε το έχω δηλώσει από αρχή πως Βασιλική έμπαινα με 1000εμπαινες Βασιλική ? πουτσα με γκρινα , και καλα ξινη μουρη αλλα μολις κανει το κομματι της θα τον παρει μεχρι φάρυγγα
Δεν παιζουν με αυτα τυπε...μια φορα ενας κολλητος πηγε να γαμησει μια τερμα ξινη γκομενα και μολις της τον εχωσε λιποθυμησε η πουτσα του.εμπαινες Βασιλική ? πουτσα με γκρινα , και καλα ξινη μουρη αλλα μολις κανει το κομματι της θα τον παρει μεχρι φάρυγγα
εγω με τις ξινες παντα εκανα καταπληκτικα γαμησιαΔεν παιζουν με αυτα τυπε...μια φορα ενας κολλητος πηγε να γαμησει μια τερμα ξινη γκομενα και μολις της τον εχωσε λιποθυμησε η πουτσα του.
Με τις πικρές;εγω με τις ξινες παντα εκανα καταπληκτικα γαμησια
Ωραίο πράμα ο καπαμας!!καπαμα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Cost
Έλα μαν ανησυχήσα που ήσουν Πόρτο;τι τσιμπησες;Ωραίο πράμα ο καπαμας!!
Ρε αρκιντι που ησουν τοσες μερες να κρατησεις το νημα;Ωραίο πράμα ο καπαμας!!
Τι να τσιμπήσω ρε μαν αρχιδια καπαμα τώρα γύρισα είχα πάει τον σκύλο για κούρεμα, τώρα κοιτάζω να δω τι θα παραγγείλωΈλα μαν ανησυχήσα που ήσουν Πόρτο;τι τσιμπησες;
Τύπε εχθές είχε ντέρμπι στο μπάσκετ τον ήπιαμε και μετά κοιμήθηκαΡε αρκιντι που ησουν τοσες μερες να κρατησεις το νημα;