ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.738
- Πόντοι
- 5.006
:S :S :SΤι θελετε ρε νιαμου; :S :S :S
:S :S :SΤι θελετε ρε νιαμου; :S :S :S
εγω θα περιμένω εξω στο σκαλοπατάκι τυπε μεχρι να ανοιξει γιατι δεν εχω που αλλου να παω :S :S :SΤο μαγαζι ετοιμαζεται για τα εγκαινια...παρακαλω να αποχωρησετε.
Πότε ξενκιναει αυτο ρε μαγκες? Λεω φετος να το δω, ακουγεται οτι θα ειναι καλυτερο απο τα προηγουμενα....
αρχισε αδελφέ από τώρα το σχεδιασμό τρέιλερ κλώνους κτλ...Κανουμε πρεμιερα μεσα με τελη Γεναρη με σκληρο καριολη πιρφορακια Γιαπωνη...
ειθε να εχεις καλα βερνικια στο κασελακι σου μικρε και καλε λουστρο....Αδερφια μου αλητες μπαχαλακηδες καλη χρονια με υγεια και ευτυχια και καθε επιτυχια σε επαγγελματικο και προσωπικο επιπεδο!
Καλή χρονιά με φθηνότερα τσιγάρα και ελέυθερο κάπνισμα παντου.ειθε να εχεις καλα βερνικια στο κασελακι σου μικρε και καλε λουστρο....
με υγεια και αγαπη σε αυτους που αγαπας
εσένα τι να σου πώ ένα σκέτο καλή χρονιά. :SΑδερφια μου αλητες μπαχαλακηδες καλη χρονια με υγεια και ευτυχια και καθε επιτυχια σε επαγγελματικο και προσωπικο επιπεδο!
μπαρουλη τα καλυτερα φιλε....Καλή χρονιά με φθηνότερα τσιγάρα και ελέυθερο κάπνισμα παντου.
Αδερφια μου αλητες μπαχαλακηδες καλη χρονια με υγεια και ευτυχια και καθε επιτυχια σε επαγγελματικο και προσωπικο επιπεδο!
μπαρουλη τα καλυτερα φιλε....
Καλή χρονιά τωρα δεν ξέρω τι να σου ευχυθώ με περισότερο η λιγότερο φαγητό μπας και φάει και κανείς άλλος.
υγεία ρε μαν.....Καλή χρονιά τωρα δεν ξέρω τι να σου ευχυθώ με περισότερο η λιγότερο φαγητό μπας και φάει και κανείς άλλος.
Αυτ΄'ο είναι αυτονόητο όπως και το πρωτάθλημα γι'αυτο δεν τα αναφέρω.υγεία ρε μαν.....