μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.656
- Πόντοι
- 2.646
τυπε, ΔΕΝ Το έχουμε κάνει ποτέ.Eύχομαι μόνο να μην το μπαχαλέψετε το νήμα φέτο.
τυπε, ΔΕΝ Το έχουμε κάνει ποτέ.Eύχομαι μόνο να μην το μπαχαλέψετε το νήμα φέτο.
Eύχομαι μόνο να μην το μπαχαλέψετε το νήμα φέτο.
μπορεις να κανονισεις να γινει 21 γιατι 20 εχω να παω στο κοπη τη πιτα ελληνων ιδιοκτητων λιαρ τζετ?20 Γεναρη ξεκιναει το μπαχαλεμα και το σκουπιδιασμα των επιδοξων νεων καντινιερηδων διχως αυριο ρε νιαμου!!!
21 κοβο΄λυμε πιτα οι καπνβιστες εχουμε κλείσει αίθουσα τη βουλή να την ντουμανιάσουμε. :Sμπορεις να κανονισεις να γινει 21 γιατι 20 εχω να παω στο κοπη τη πιτα ελληνων ιδιοκτητων λιαρ τζετ?
κανε μου την χαρη και θα σου δωσω να μου βαψεις 3 ζευγαρια λουστρινια
θα στηριξω με ολο μου το ειναι βαρο21 κοβο΄λυμε πιτα οι καπνβιστες εχουμε κλείσει αίθουσα τη βουλή να την ντουμανιάσουμε. :S
εχουμε και χορηγό τον αγρινιώτικο παπατσιπουρου.θα στηριξω με ολο μου το ειναι βαρο
μπορεις να κανονισεις να γινει 21 γιατι 20 εχω να παω στο κοπη τη πιτα ελληνων ιδιοκτητων λιαρ τζετ?
κανε μου την χαρη και θα σου δωσω να μου βαψεις 3 ζευγαρια λουστρινια
έλα ρε μαν τι τσιμπας με το παιχνιδι :S :S :SΚοψε τις κονσερβες με τα φασολια γιατι οι αναθυμιασεις απο τις κλανιες εχουν αρχισει να σου καινε τον εγκεφαλο... :S :S :S
καλά ρε η δουλειά του λούστρου έχει ακόμα πελάτες?Κοψε τις κονσερβες με τα φασολια γιατι οι αναθυμιασεις απο τις κλανιες εχουν αρχισει να σου καινε τον εγκεφαλο... :S :S :S
μιση τυροπιτα απο προχτεςέλα ρε μαν τι τσιμπας με το παιχνιδι :S :S :S
έλα ρε μαν τι τσιμπας με το παιχνιδι :S :S :S
,, με απολα; ναι θα τους βάλει σήμερα...Εκανα ντελιβερι στον εαυτο μου 2 σουβλακια τυπε... :S :S :S
Πως τον κοβεις τον καραφλα θα καταφερει να βαλει 10 ποντους μεχρι να τελειωσει η χρονια;
,, με απολα; ναι θα τους βάλει σήμερα...
μιλας αριστα....Δευτερα πρεμιερα...νηματοθετης στ αρχιδια του...
Ανοιγω το νημα απο τωρα μιας και ηδη εχουν αρχισει να διαρρεουν ειδησεις για την επομενη σαιζον των επομενων μεγαλων σεφ που θα επανδρωσουν σουβλατζιδικα,[size=40pt]καντινες[/size] και βρωμικα εξω απο τα γηπεδα! :S :S :S :S