celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.267
- Πόντοι
- 6.056
που σαι τυπε?κλεισε αρνι για το πασχα γιατι ακουσα είναι ενας που καταβροχθιζει κοπαδια και θα υπαρχει ελλειψη,μην διαρρευσει παραεξω και πανικοβληθεί ο κοσμος :S :S :S
που σαι τυπε?κλεισε αρνι για το πασχα γιατι ακουσα είναι ενας που καταβροχθιζει κοπαδια και θα υπαρχει ελλειψη,μην διαρρευσει παραεξω και πανικοβληθεί ο κοσμος :S :S :S
ασε δεν προλαβαινει τωρα,μεταξυ μας επεσε πολλη δουλεια,λουστραρει νυχθημερόν :S :S :S βρηκα ευκαιρια να ξεμυτισω
μπουμπουνατονΕτοιμασου για διαγραφη και νεο νικνειμ celebdo.... :S :S :S
από υποσχέσεις χορτασαμε,περιμενουμε εργα :S :S :S να το κανουμε celebodeon να φερνω πιο πολύ σε καρτουν :S :S :SΕτοιμασου για διαγραφη και νεο νικνειμ celebdo.... :S :S :S
από υποσχέσεις χορτασαμε,περιμενουμε εργα :S :S :S να το κανουμε celebodeon να φερνω πιο πολύ σε καρτουν :S :S :S
καταλαβα με την πλεμπα θα εχω να κανω παλι,ειπα μπας και αναβαθμιστω λιγο αλλα που τετοια τυχη :S :S :SΣιγα μην σε κανω και village cinemas.... :S :S :S
κλωνος ντελιβερα εισαι...τι αναβαθμιση μπορει να θες??καταλαβα με την πλεμπα θα εχω να κανω παλι,ειπα μπας και αναβαθμιστω λιγο αλλα που τετοια τυχη :S :S :S
βεδουίνε της κακιας ωρας γυρισες από τις διακοπες στην ερημο σαχαρα :S :S :Sκλωνος ντελιβερα εισαι...τι αναβαθμιση μπορει να θες??
δεν με βλεπω να γυριζω...για 2 μηνες εφυγα και εχω κατσει 9..θα αραξω εδω για λιγα χρονια και βλεπουμε..βεδουίνε της κακιας ωρας γυρισες από τις διακοπες στην ερημο σαχαρα :S :S :S
ζακετα να παρεις το βραδυ βγαζει κρυο 9 γιατι ρε νιμου?να γεννησεις περιμενεις :S :S :Sδεν με βλεπω να γυριζω...για 2 μηνες εφυγα και εχω κατσει 9..θα αραξω εδω για λιγα χρονια και βλεπουμε..
τι να την κανω την ζακετα ρε κλωνε του ντελιβερα??παω να ριξω καμια βουτιαζακετα να παρεις το βραδυ βγαζει κρυο 9 γιατι ρε νιμου?να γεννησεις περιμενεις :S :S :S
το βραδυ εχει κρυο ρε αστοιχειωτε ανθυποτουριστα,δοκιμασες μηλοπιτα από μηλα Πηλιου :S :S :Sτι να την κανω την ζακετα ρε κλωνε του ντελιβερα??παω να ριξω καμια βουτια
καταλαβα με την πλεμπα θα εχω να κανω παλι,ειπα μπας και αναβαθμιστω λιγο αλλα που τετοια τυχη :S :S :S
...τη μαρκίζα την έφτιαξες ποιος θα φιγουράρει πρώτος; :S :S :SΕνοψει της εναρξεως της υπερπαραγωγης αποτυχημενων γουοναμπι σεφ ξεκιναω τον δικο μας γκουρμεδομπουρδελιαρικο διαγωνισμο....γραψτε την δικια σας μπουρδελοσυνταγη και κερδιστε ανυπαρκτα δωρα και το ονομα σας γραμμενο στα καταπτυστα της Ιστοριας.
τι λες ρε μλκΞεκιναω με την αγαπημενη συνταγη ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ψητος στα καρβουνα...
Υλικα
Ενας Νασος Αθανασιαδης κατεψυγμενος
Ενα τρικυκλο
Ενας κρεμπιες
Δεκα μολοτοφ
Χρονος μαγειρεματος 10 λεπτα
Βγαζουμε τον Νασο Αθανασιαδη απο τη καταψυξη απο το βραδυ της προηγουμενης μερας και τον βαζουμε στο τρικυκλο οπου τον αφηνουμε να ξεπαγωσει.Την επομενη μερα τον στελνουμε Συνταγμα οπου κανουν πορεια ταυτογχρονα η Χρυση Αυγη,ο Ρουβικωνας,το κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και το ΠΑΜΕ.
Του πεταμε 10 μολοτοφ και τον αφηνουμε να καει ζωντανος για δεκα λεπτα.Σβηνουμε τη φωτια με εναν πυροβεστηρα και τον σερβιρουμε αχνιστο αχνιστο συνοδεια με ενα κρεμπιε.
Καλη σας ορεξη!!! :S :S :S