Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.286
- Πόντοι
- 6.256
τα αποφαγια μου μονο εχουν 5 αστερια μισελεν ρε ποταπε
Οτι κοντινοτερο σε αστερια εχεις φαει.... :S :S :S
γατονι δηλαδή ο τρουμπ :S :S :SΟτι κοντινοτερο σε αστερια εχεις φαει.... :S :S :S
τυπε αθανατο πιατο...και το 2059 αυτό θα υπαρχει στο μενου :-( :S :S :Sτι να μιλας με τυπο που οτι πιο γκουρμε εχει φαει ειναι ο γκοτζιλα που τρωγαμε στον στρατο
ηδη εχει αναλαβει η γιαννα αγγελοπουλου επιτροπη μαζι με χελρεισερ να γιορτασουμε τα 100 χρονια του κρεατος αυτουτυπε αθανατο πιατο...και το 2059 αυτό θα υπαρχει στο μενου :-( :S :S :S
φανηκε ατζελο...η τιμη του κρεατος ανεβηκε 79%Ρε καργιολες τώρα γύρισα από καλυβια :S :S :S
τι νέα αδελφε :S :S :S αύριο ο Ελ Ελ θα τουςφανηκε ατζελο...η τιμη του κρεατος ανεβηκε 79%
ρε αδερφε δεν θελει ρωτημα....[flash=200,200][/flash]τι νέα αδελφε :S :S :S αύριο ο Ελ Ελ θα τους
να γυρίσει ο σφαιρο αδελφε :-( :Sρε αδερφε δεν θελει ρωτημα....
φοβαμαι και μηπως ξεσπασει ο θρυλος και εχουμε αλλα
Σήμερα έφαγα παστίτσιο vegetarian και συνόδευσα το γεύμα μου με ποτό φτιαγμένο από γάλα αμύγδαλου... :S :S :S
Σήμερα έφαγα παστίτσιο vegetarian και συνόδευσα το γεύμα μου με ποτό φτιαγμένο από γάλα αμύγδαλου... :S :S :S
αμα εχεις ντιντιδες με παστιτσια αμυγδαλου αδερφε δεν βγαζεις χρονιανα γυρίσει ο σφαιρο αδελφε :-( :S
αμα εχεις ντιντιδες με παστιτσια αμυγδαλου αδερφε δεν βγαζεις χρονια
και έχεσες γαρύφαλο.Σήμερα έφαγα παστίτσιο vegetarian και συνόδευσα το γεύμα μου με ποτό φτιαγμένο από γάλα αμύγδαλου... :S :S :S