AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.350
- Πόντοι
- 4.546
Ηρθες στην ώρα σου φίλε...
Καλή χώνεψη
Μη αρχίσεις να ξερνάς πάλι
Θα εξαρτηθεί από τις βρωμιάρες το τελευταίο τυπε μου.
Ηρθες στην ώρα σου φίλε...
Καλή χώνεψη
Μη αρχίσεις να ξερνάς πάλι
Ναι μια χαρά, το κενό εντός μου ήταν πολύ μεγάλο!!!
θα παει στη λατινικη αμερικη να μαγειρευει για τους ανημπορους
ελα τυπε,ειδα μισο λεπτο,καθοντουσαν λεμονομουνα κομμωτρια και σοβατισμενη ψωναρα γκοθου σε έναν καναπεΒλέπω όλοι την κάνατε.
Άντε καληνύχτα και από μένα.
ελα τυπε,ειδα μισο λεπτο,καθοντουσαν λεμονομουνα κομμωτρια και σοβατισμενη ψωναρα γκοθου σε έναν καναπε
να φυγει η γκοθου,αηδια καταντησε,δεν προλαβαινει να ανοιξει το στομα και αποπνεει μια κατινια,ξερολιαση,αλαζονεια όπως ειπε και το ελιας "λες και εχεις τρακαρει με το μετρο εισαι"Και την επόμενη εβδομάδα, θα γίνει χαμός με αποχωρήσεις κτλ.
Ναι τύπε μόνο η γκοθού (ή η κομμώτρια) είναι κατίνες και αλαζόνες. Τα δύο θωρηκτά Μαριάννα και Μαρλέν είναι συνώνυμα της λεπτότητας και της μετριοφροσύνης . Από τις γυναίκες όλες σαπίλα φέτοςνα φυγει η γκοθου,αηδια καταντησε,δεν προλαβαινει να ανοιξει το στομα και αποπνεει μια κατινια,ξερολιαση,αλαζονεια όπως ειπε και το ελιας "λες και εχεις τρακαρει με το μετρο εισαι"
Εγω πιστευω οτι ειναι πανεξυπνος και οτι κανει, το κανει μελετημενα.Μεγαλος πανιβλακας αυτος ο μπουλης μπελος εχει μπει μεσα στο βρακι της γκοθομογγόλας
Εγω πιστευω οτι ειναι πανεξυπνος και οτι κανει, το κανει μελετημενα.
Στη Νορβηγια μενει,εχει ανοιχτο μυαλο και πιστευω εχει την κοντη μονο
να δινει καμμια πιπα οσο καιρο ειναι μεσα,για τα χοντρα.
Μπορει να μην τη γαμαει καν ,γι αυτο τον εχει στη πιεση η σοβατισμενη..
Και μολις τελειωσει το παιχνιδι,μην τον ειδατε τον Παναη..
Παει Οσλο με τα ξανθονορβηγακια..
Εχει περαση το λουκ του εκει στα βορεια..
Σιγα μην κουβαλαει το μπαζο εκει...αυτη θα του τρωει το μισο μεροκαματο
στις πουδρες και στις κρεμες προσωπου!!!
Οταν πρωτομπηκαν στο σπιτι ολοι ψαχνανε τα κρεβατια, τα δωματια,που θα μεινουν καιΔεν έχεις καθόλου άδικο τυπε μου!