dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 219
- Πόντοι
- 66
ποιος τη γαμαει την πατσαβρα που την γαμουν οι σκυλοι που λεει κι ο Αντζελο...... :SΕσυ τυπε πηδάς κομμώτρια![]()
![]()
ποιος τη γαμαει την πατσαβρα που την γαμουν οι σκυλοι που λεει κι ο Αντζελο...... :SΕσυ τυπε πηδάς κομμώτρια![]()
![]()
παρε ενα εμετο να μαθειςεχει κερδισει και ασυλια η καβλιαρα τυπε, ειναι μια μετρια προς καλη μαγειρισα..
όσοι παρακολουθείτε ανελλειπώς λύστε μου μια απορία, η κομμώτρια πως έφτασε μέχρι εδώ; εννοώ έχει δείξει τίποτα σε μαγειρικό επίπεδο ή από σπόντα τυχαίνει να είναι στη νικήτρια ομάδα κάθε φορά ;
εχεις δικηο τυπε, το ψαξα, εχει νοσηλευτει...το μάτι έπαψε να γυαλίζει ή είναι ιδέα μου ;
Μου φαινεται το μπαχαλεψατε το νημα. :S
γιατι?...εγω διακρινω επιπεδο,κοσμιοτητα και πολιτισμο στο παρων νημαΜπαχαλεμενο το βρήκαμε κωλογερακο![]()
![]()
![]()
εχεις δικηο τυπε, το ψαξα, εχει νοσηλευτει...![]()
γιατι?...εγω διακρινω επιπεδο,κοσμιοτητα και πολιτισμο στο παρων νημα
ποιος τη γαμαει την πατσαβρα που την γαμουν οι σκυλοι που λεει κι ο Αντζελο...... :S
πηγα το σκυλο βολτα στο Δαφνι και στο φαναρι μου ζητησε 1 € για μανιταροπιτα γλασαρισμενη λεει κ με τρουφα κ σος παντζαριου.... :-(πριν το παιχνίδι ή και μετά ;![]()
κερδισες τυπε?Έχασα τίποτα παικταραδες μου..
Πάλευα με την σπέσιαλ μακαρονάδα φούρνου.
![]()
Διορθώσις
Μπαχαλεμενο με την ωραία εννοια... δηλαδη ωραία αστεία... ευγένεια μεταξύ των συμμετεχόντων... σχεδόν ίδια γούστα
Μπαχαλεξαμε το μάστερ σεφ το νήμα είναι σε άριστο επίπεδο![]()
![]()
δεν μπορεις να τρως κ να βλεπεις τυπε....?Έχασα τίποτα παικταραδες μου..
![]()
κερδισες τυπε?
δεν μπορεις να τρως κ να βλεπεις τυπε....?![]()
Έχασα τίποτα παικταραδες μου..
![]()