dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 219
- Πόντοι
- 66
ποιος τη γαμαει την πατσαβρα που την γαμουν οι σκυλοι που λεει κι ο Αντζελο...... :SΕσυ τυπε πηδάς κομμώτρια
ποιος τη γαμαει την πατσαβρα που την γαμουν οι σκυλοι που λεει κι ο Αντζελο...... :SΕσυ τυπε πηδάς κομμώτρια
παρε ενα εμετο να μαθειςεχει κερδισει και ασυλια η καβλιαρα τυπε, ειναι μια μετρια προς καλη μαγειρισα..
όσοι παρακολουθείτε ανελλειπώς λύστε μου μια απορία, η κομμώτρια πως έφτασε μέχρι εδώ; εννοώ έχει δείξει τίποτα σε μαγειρικό επίπεδο ή από σπόντα τυχαίνει να είναι στη νικήτρια ομάδα κάθε φορά ;
εχεις δικηο τυπε, το ψαξα, εχει νοσηλευτει...το μάτι έπαψε να γυαλίζει ή είναι ιδέα μου ;
Μου φαινεται το μπαχαλεψατε το νημα. :S
γιατι?...εγω διακρινω επιπεδο,κοσμιοτητα και πολιτισμο στο παρων νημαΜπαχαλεμενο το βρήκαμε κωλογερακο
Μπαχαλεμενο το βρήκαμε κωλογερακο
εχεις δικηο τυπε, το ψαξα, εχει νοσηλευτει...
γιατι?...εγω διακρινω επιπεδο,κοσμιοτητα και πολιτισμο στο παρων νημα
ποιος τη γαμαει την πατσαβρα που την γαμουν οι σκυλοι που λεει κι ο Αντζελο...... :S
πηγα το σκυλο βολτα στο Δαφνι και στο φαναρι μου ζητησε 1 € για μανιταροπιτα γλασαρισμενη λεει κ με τρουφα κ σος παντζαριου.... :-(πριν το παιχνίδι ή και μετά ;
κερδισες τυπε?Έχασα τίποτα παικταραδες μου..
Πάλευα με την σπέσιαλ μακαρονάδα φούρνου.
Διορθώσις
Μπαχαλεμενο με την ωραία εννοια... δηλαδη ωραία αστεία... ευγένεια μεταξύ των συμμετεχόντων... σχεδόν ίδια γούστα
Μπαχαλεξαμε το μάστερ σεφ το νήμα είναι σε άριστο επίπεδο
δεν μπορεις να τρως κ να βλεπεις τυπε....?Έχασα τίποτα παικταραδες μου..
κερδισες τυπε?
δεν μπορεις να τρως κ να βλεπεις τυπε....?
Έχασα τίποτα παικταραδες μου..