AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.747
- Πόντοι
- 4.546
Κοντοχοντρη στοκαρισμενη γκοθου και ο βιγκαν Ντεμης κοντραρονται για το ποια απ τις δυο ειναι για πιο πολλες σφαλιαρες...Βρε και οι άλλες για σφαλιαρες είναι, ειδικα η βηγκαν φακλανα λεσβια.
![]()
θελωΤυπε καλό γούστο είναι αυτό :S :S :S
Τυπε καλό γούστο είναι αυτό :S :S :S
Τυπε καλό γούστο είναι αυτό :S :S :S
θελω κι εγω.... :S
ηθελες να τις δεις με γοβες κ μινι τυπε.....?Παιδιά οι σαβούρες οι χοντρές περπατάνε με πιτζάμες μέσα στο σπίτι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
περιμένω τον Ιάκωβο να σου πετάξει screenshot από εξώστη με τις φακλανοκωλάρες στη σειρά έτσι για να μάθεις![]()
εχει κερδισει και ασυλια η καβλιαρα τυπε, ειναι μια μετρια προς καλη μαγειρισα..όσοι παρακολουθείτε ανελλειπώς λύστε μου μια απορία, η κομμώτρια πως έφτασε μέχρι εδώ; εννοώ έχει δείξει τίποτα σε μαγειρικό επίπεδο ή από σπόντα τυχαίνει να είναι στη νικήτρια ομάδα κάθε φορά ;
άμα το μοιραστούμε πολλοί δεν θα μείνει τίποτα... ενώ από μαρλέν πχ. όλοι μπορού να να πάρουν και να περισέψει και για άλλους τόσουςθελω κι εγω.... :S
Τυπε γουστάρουμε κομμώτρια μερικοί καταρχήν. Γλυφοκωλι σούπερ θα κάνει πιστεύω.όσοι παρακολουθείτε ανελλειπώς λύστε μου μια απορία, η κομμώτρια πως έφτασε μέχρι εδώ; εννοώ έχει δείξει τίποτα σε μαγειρικό επίπεδο ή από σπόντα τυχαίνει να είναι στη νικήτρια ομάδα κάθε φορά ;
το μάτι έπαψε να γυαλίζει ή είναι ιδέα μου ;εχει κερδισει και ασυλια η καβλιαρα τυπε, ειναι μια μετρια προς καλη μαγειρισα..
ηθελες να τις δεις με γοβες κ μινι τυπε.....?![]()