AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.348
- Πόντοι
- 4.546
Κοντοχοντρη στοκαρισμενη γκοθου και ο βιγκαν Ντεμης κοντραρονται για το ποια απ τις δυο ειναι για πιο πολλες σφαλιαρες...Βρε και οι άλλες για σφαλιαρες είναι, ειδικα η βηγκαν φακλανα λεσβια.
θελωΤυπε καλό γούστο είναι αυτό :S :S :S
Τυπε καλό γούστο είναι αυτό :S :S :S
Της μυρισε της φακλανας κ πηγε να σαβουρωσει.....
Τυπε καλό γούστο είναι αυτό :S :S :S
θελω κι εγω.... :S
ηθελες να τις δεις με γοβες κ μινι τυπε.....?Παιδιά οι σαβούρες οι χοντρές περπατάνε με πιτζάμες μέσα στο σπίτι
περιμένω τον Ιάκωβο να σου πετάξει screenshot από εξώστη με τις φακλανοκωλάρες στη σειρά έτσι για να μάθεις
εχει κερδισει και ασυλια η καβλιαρα τυπε, ειναι μια μετρια προς καλη μαγειρισα..όσοι παρακολουθείτε ανελλειπώς λύστε μου μια απορία, η κομμώτρια πως έφτασε μέχρι εδώ; εννοώ έχει δείξει τίποτα σε μαγειρικό επίπεδο ή από σπόντα τυχαίνει να είναι στη νικήτρια ομάδα κάθε φορά ;
άμα το μοιραστούμε πολλοί δεν θα μείνει τίποτα... ενώ από μαρλέν πχ. όλοι μπορού να να πάρουν και να περισέψει και για άλλους τόσουςθελω κι εγω.... :S
Τυπε γουστάρουμε κομμώτρια μερικοί καταρχήν. Γλυφοκωλι σούπερ θα κάνει πιστεύω.όσοι παρακολουθείτε ανελλειπώς λύστε μου μια απορία, η κομμώτρια πως έφτασε μέχρι εδώ; εννοώ έχει δείξει τίποτα σε μαγειρικό επίπεδο ή από σπόντα τυχαίνει να είναι στη νικήτρια ομάδα κάθε φορά ;
θελω κι εγω.... :S
το μάτι έπαψε να γυαλίζει ή είναι ιδέα μου ;εχει κερδισει και ασυλια η καβλιαρα τυπε, ειναι μια μετρια προς καλη μαγειρισα..
ηθελες να τις δεις με γοβες κ μινι τυπε.....?