ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 168
- Like
- 30.470
- Πόντοι
- 34.538
Ειναι ομως νταρντανομουνο..τυπε δεν ειμαι σιγουρος αλλα δεν μου φαινεται τραβελι.. :S
Ειναι ομως νταρντανομουνο..τυπε δεν ειμαι σιγουρος αλλα δεν μου φαινεται τραβελι.. :S
το γιαουρτακι με το φραγκοσυκο να φαει...στηριζω....
παντοφλακιας βεβαιως βεβαιως
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΡΙΟΛΑΚΑ Κ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ Τ ΑΝΑΓΚΑΙΑ(ΤΣΙΓΑΡΑ-ΞΥΔΙΑ-ΝΤΡΟΓΚΙΑ-ΜΑΣΑ)ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΦΛΑΚΙΑ..
Αυτη την εβδομαδα εχουμε γιαουρτι λεμονι...το γιαουρτακι με το φραγκοσυκο να φαει...![]()
αμα ειχες κανει και μπανιο και δεν της ψυρισες κανα 50ρι απο το πορτοφολι εισαι ενα αποβρασμα για την κοινοτητα του μπου...
που είναι πάλι η κλωνοι;
μας γαμησε ο αλλος με το μπανιο ρε τυπε και ολοι κανουμε μποτε τωρα μην μας βγει το ονομαπολυ περιεργο που δεν εχει κινηση το νημα...φετος εχει πολλα σουργελα...περσυ ειχαμε μονο μια σπυριδουλα και το κρητικο τανκ... :S
πολυ περιεργο που δεν εχει κινηση το νημα...φετος εχει πολλα σουργελα...περσυ ειχαμε μονο μια σπυριδουλα και το κρητικο τανκ... :S
στα παπαρακια τους τυπε...λαδια απο χθες εχει ακομα και ο σελεμπ ψωλαρμενιζειπου είναι πάλι η κλωνοι;![]()
αυτο ειναι νημα ποδολαγνου αποκλειστικα..μας γαμησε ο αλλος με το μπανιο ρε τυπε και ολοι κανουμε μποτε τωρα μην μας βγει το ονομα
γυρισα από καφε και ετοιμάζομαι να τσιμπησω,τωρα με αυτά που θα δω στο επεισοδιο παιζει να μου κοπει η ορεξη
ο αλλος 10 μαρτη θα εχει ζαχαρο 185 :SΟ άλλος πάλι στο Κοσμιδη περιμενει :S
ο αλλος 10 μαρτη θα εχει ζαχαρο 185 :S
ασε ρε,με εστειλε ο άλλος να ψαχνω μανγκο για το γιαουρτακι της γουτσου γουτσου :S :S :Sστα παπαρακια τους τυπε...λαδια απο χθες εχει ακομα και ο σελεμπ ψωλαρμενιζει