baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.042
- Πόντοι
- 6.035
Αυιο τσικνοπέμπτη είναι η μέρα του.Δεν γαμιεται ο κωλογερος ζωντανος νεκρος με χερια κουπια μια φορα δεν εχει πεσει μεσα σε προβλεψη το μουνοπανο...![]()
![]()
![]()
Αυιο τσικνοπέμπτη είναι η μέρα του.Δεν γαμιεται ο κωλογερος ζωντανος νεκρος με χερια κουπια μια φορα δεν εχει πεσει μεσα σε προβλεψη το μουνοπανο...![]()
![]()
![]()
ρε τυπε δε βλεπεις???ποσο δινει ο στοιχημαν ο τζορνταν να ειναι παρθενος ακομα;
αναλυση υψηλου επιπεδουΜυδια αχνιστα με μαστιχα..
ΡΕ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΜΥΔΙΑ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΘΙΣΤΟΥΜΕ..
ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ..
ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΕΙ..
ΟΤΙ ΨΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΑ ΠΛΑΚΩΝΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ Κ ΤΑΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΝΙΟΡΔΟΥΣ..
ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΑΛΛΕΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΓΚΟΥΡΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ..
ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ..
Μυδια αχνιστα με μαστιχα..
ΡΕ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΜΥΔΙΑ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΘΙΣΤΟΥΜΕ..
ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ..
ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΕΙ..
ΟΤΙ ΨΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΑ ΠΛΑΚΩΝΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ Κ ΤΑΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΝΙΟΡΔΟΥΣ..
ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ..
Δεν γαμιεται ο κωλογερος ζωντανος νεκρος με χερια κουπια μια φορα δεν εχει πεσει μεσα σε προβλεψη το μουνοπανο...![]()
![]()
![]()
σε ποια θύρα τυπε στη 40; :S
Στο ανω διαζωμα τυπε... :S :S :S
Μυδια αχνιστα με μαστιχα..
ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ..
ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΕΙ..
ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ..
ρε νιαμου εγώ αποχωρώ από τώρα έχω δρόμο μάσες ψησιματα γήπεδο το βράδυ έχω παρει ελευθέρας νιμου τα λέμε αύριο...ακομα τσιμπατε ρε νιαμουκαντε ένα διάλειμμα για 2ο γυρο το βραδυ
![]()
![]()
![]()
νιμου ποσες σοδες-σουρωτες θα χρειαστείς να χωνεψεις τα κοπαδια που καταβροχθισεςρε νιαμου εγώ αποχωρώ από τώρα έχω δρόμο μάσες ψησιματα γήπεδο το βράδυ έχω παρει ελευθέρας νιμου τα λέμε αύριο...![]()
![]()
ευχαριστώ μαν τώρα αρχίζουμε πες στα νιαμου ότι έχω ελευθέρας σήμερα...νιμου ποσες σοδες-σουρωτες θα χρειαστείς να χωνεψεις τα κοπαδια που καταβροχθισεςκαλη δυναμη,στα σαγονια σου κυριως
![]()
![]()
σημερα θα κανουμε μια εξαιρεση μαν,θα κρατηθεί κι ενός λεπτου σιγη για τα κακομοιρα κοπαδια αθωων αρνιων που βρεθηκαν στο περασμα σουευχαριστώ μαν τώρα αρχίζουμε πες στα νιαμου ότι έχω ελευθέρας σήμερα...![]()
![]()