ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 36.683
- Πόντοι
- 5.006
έλα ρε νιαμου τι γίνεται; :S :S :S3 μελη και 2 επισκεπτες πριν από αυτό το ποσταρισμα :S :S :S
έλα ρε νιαμου τι γίνεται; :S :S :S3 μελη και 2 επισκεπτες πριν από αυτό το ποσταρισμα :S :S :S
ακομα χωνεύουμε μανέλα ρε νιαμου τι γίνεται; :S :S :S
και εγώ μαν, εγώ ζεσταίνω στη φου φου από χθες κάτι λίγα που περισεψαν δύο τρία κιλά παιδάκια καμιά δεκαριά μπριζόλες δεκεπαντε μπιφτεκακια πεντε έξι κεφαλάκια και τρία κιλά κοκορετσακι.. :S :S :Sακομα χωνεύουμε μανετοιμαζόμαστε για Κυριακη του πασχα
![]()
ψιλοπραματακαι εγώ μαν, εγώ ζεσταίνω στη φου φου από χθες κάτι λίγα που περισεψαν δύο τρία κιλά παιδάκια καμιά δεκαριά μπριζόλες δεκεπαντε μπιφτεκακια πεντε έξι κεφαλάκια και τρία κιλά κοκορετσακι.. :S :S :S
ηταν τσικνοπεμπτη, επαιζε ο θρυλος, και εσυ παλι γουτσου γουτσου στο φρεσκοσφουγκαρισμενο απο εσενα πατωμα αγκαλια με τα πελματα της ελλειηνιδας σου βλεπατε νοτμπουκΜια μερα δεν μπηκα στο νημα και λακισατε ολες βρωμοκοτες...![]()
όχι μαν εδώ παρόν..στα μικρα τρισλαθλια ζαρωμενα τριχωτα αρχιδακια σας ολες ε?
πτου
οχι για εσενα αδερφε....όχι μαν εδώ παρόν..![]()
![]()
οχι για εσενα αδερφε....
σε ειχα στον νου μου το πρωι αλλα ειδα οτι ποσταρες μετα και ησυχασα
ηταν τσικνοπεμπτη, επαιζε ο θρυλος, και εσυ παλι γουτσου γουτσου στο φρεσκοσφουγκαρισμενο απο εσενα πατωμα αγκαλια με τα πελματα της ελλειηνιδας σου βλεπατε νοτμπουκ
αμα ειχες κανει και μπανιο και δεν της ψυρισες κανα 50ρι απο το πορτοφολι εισαι ενα αποβρασμα για την κοινοτητα του μπου...Η μοναδικη αγαπη της ζωης μου γουτσου γουτσου Ελλεινιδα μου και εγω τσιkνισαμε στο Μαντρι...με ρομαντικη θεα ολο το Σαρωνικο.![]()
αμα ειχες κανει και μπανιο και δεν της ψυρισες κανα 50ρι απο το πορτοφολι εισαι ενα αποβρασμα για την κοινοτητα του μπου...
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΡΙΟΛΑΚΑ Κ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ Τ ΑΝΑΓΚΑΙΑ(ΤΣΙΓΑΡΑ-ΞΥΔΙΑ-ΝΤΡΟΓΚΙΑ-ΜΑΣΑ)ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΦΛΑΚΙΑ..αμα ειχες κανει και μπανιο και δεν της ψυρισες κανα 50ρι απο το πορτοφολι εισαι ενα αποβρασμα για την κοινοτητα του μπου...
στηριζω....ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΡΙΟΛΑΚΑ Κ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ Τ ΑΝΑΓΚΑΙΑ(ΤΣΙΓΑΡΑ-ΞΥΔΙΑ-ΝΤΡΟΓΚΙΑ-ΜΑΣΑ)ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΦΛΑΚΙΑ..
Ρε μαλακες,τη δικια μου τη πηδαει ο χαζοβιολης μουστακαλης??
τυπε δεν ειμαι σιγουρος αλλα δεν μου φαινεται τραβελι.. :SΡε μαλακες,τη δικια μου τη πηδαει ο χαζοβιολης μουστακαλης??
ΕΛΕΟΣ!!!