celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.750
- Πόντοι
- 6.256
τυπε διοτιναι ανησυχω για την τηλεθεάση από δω και περα,λες να μας χτυπησει στα ισα ο Βαγγελας![]()
![]()
Με νόημα.. :S :S :S
τυπε διοτιναι ανησυχω για την τηλεθεάση από δω και περα,λες να μας χτυπησει στα ισα ο Βαγγελας![]()
![]()
Με νόημα.. :S :S :S
Μολις γυρισα απο το πανακριβο μου σαλε στη Παρνηθα οπου βρισκομουν με την τριμετρη γουτσου γουτσου μοναδικη αγαπη της ζωης μου ελλεινιδα μου για να γιορτασουμε τη γιορτη των ερωτευμενων...
και επέστρεψες με το ιδιωτικο σου τζετ να υποθεσωΜολις γυρισα απο το πανακριβο μου σαλε στη Παρνηθα οπου βρισκομουν με την τριμετρη γουτσου γουτσου μοναδικη αγαπη της ζωης μου ελλεινιδα μου για να γιορτασουμε τη γιορτη των ερωτευμενων...εσυ και ο αλλος κλωνος εχετε ετοιμασει το μαγαζι για το βραδυ; :S :S :S
τυπε διοτιναι ανησυχω για την τηλεθεάση από δω και περα,λες να μας χτυπησει στα ισα ο Βαγγελας:S :S :S
και επέστρεψες με το ιδιωτικο σου τζετ να υποθεσω
εφερες χλωρινη που σου πα από το σουπερ για να καθαρισω ή παλι ξεχασες![]()
:S :S :S
Μολις γυρισα απο το πανακριβο μου σαλε στη Παρνηθα οπου βρισκομουν με την τριμετρη γουτσου γουτσου μοναδικη αγαπη της ζωης μου ελλεινιδα μου για να γιορτασουμε τη γιορτη των ερωτευμενων...εσυ και ο αλλος κλωνος εχετε ετοιμασει το μαγαζι για το βραδυ; :S :S :S
Με το ιδιωτικο μου ελικοπτερο ρε νιμου!!! :S :S :S
![]()
Πιο λέτε να είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που λέει στο trailer???
Αυτο τυπε... :S :S :S
https://[URL unfurl="true"]www.thelosouvlakia.gr/cms/Uploads/shopImages/piperakias_ampelokipoi_133_0_2017_exofillo.jpg.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σοβαρά τώρα, γνωρίζεις? :S :S :S
Συνάντησες κ τον θρουμπ εκεί με την γούτσου του? εκεί θα πήγαιναν.. :S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
Σοβαρά τώρα, γνωρίζεις? :S :S :S
Οχι τυπε αλλα τον πετυχα κατω απο τις γεφυρες στη συμβολη Π.Ραλλη και Κηφισου να σοδομει τη δικια του με μανια... :S :S :S
![]()
Στη τσεπη του λεει ο Γιαπωνης το εχει...καμμια καποτα;βιαγκρα;,δονητης καροτο για τη βιγκαν λεσβια; :S :S :S
Ρε μλκ που τα βρίσκεις..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα ερθείς κοσμιδη?Να βαλω δημοσκοπηση τυπε να τοποθετηθουν τα μελη του σαι...σημερα θα δεις την εκπομπαρα μαζι μας ή δουλευεις παλι; :S :S :S
Θα ερθείς κοσμιδη?![]()
Πάμε στο σπιτι του τρουμπάκη τότες? :SΠηγαινε και ερχομαι... :S :S :S
Στη τσεπη του λεει ο Γιαπωνης το εχει...καμμια καποτα;βιαγκρα;,δονητης καροτο για τη βιγκαν λεσβια; :S :S :S