Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.734
- Πόντοι
- 6.256
υπευθυνο εργου ο προεδρας εχει βαλει τον τυπο ΑΤΖΕΛΟ :S :S :S
Α γιαυτο θα σφαξει τοσα πολλα;Μπας και μεινει και κανενα να φαει κανεις αλλος; :S :S :S
υπευθυνο εργου ο προεδρας εχει βαλει τον τυπο ΑΤΖΕΛΟ :S :S :S
εξυπνος ο βαγγελας...ο λυκος θα φυλαει τα προβαταυπευθυνο εργου ο προεδρας εχει βαλει τον τυπο ΑΤΖΕΛΟ :S :S :S
Θα παρετε τα αρχιδια του ατζελο του βαγγελα και εμενα τωρα.....εξυπνος ο βαγγελας...ο λυκος θα φυλαει τα προβατα![]()
![]()
...ετσι εχασε και τα κοζια απο τον ποντιο...
σιγα τα χουβαρνταλικια...του πηρε λιγα ζωντανα να τη βγαλει μεχρι τελος της βδομαδας..Θα παρετε τα αρχιδια του ατζελο του βαγγελα και εμενα τωρα.....
το νοορ2 ειναι αροδο πειραια ηδη τωρα με 2387 κατσικια.1543 αθγοπροβατα και 2845 αγελαδες αμοιβη στον ατζελο για την επιτυχημενη τσικνοπεμπτη....
Θα παρετε τα αρχιδια του ατζελο του βαγγελα και εμενα τωρα.....
το νοορ2 ειναι αροδο πειραια ηδη τωρα με 2387 κατσικια.1543 αθγοπροβατα και 2845 αγελαδες αμοιβη στον ατζελο για την επιτυχημενη τσικνοπεμπτη....
τυπε με στεναχωρείς.. Τωρα πηρα το παιδί που το έχω σε ετοιμότητα να μου φέρει δύο τρεις πίτσες και τέσσερα πέντε πεινερλι λάιτ με τετραπλό τυρί και πενταπλο κιμά. :S :S :SΑ γιαυτο θα σφαξει τοσα πολλα;Μπας και μεινει και κανενα να φαει κανεις αλλος; :S :S :S
αδερφε ελπιζω το παιδι να εχει ρενεγκειτ γιατι αυτα με παπακι δεν ερχονται :S :S :Sτυπε με στεναχωρείς.. Τωρα πηρα το παιδί που το έχω σε ετοιμότητα να μου φέρει δύο τρεις πίτσες και τέσσερα πέντε πεινερλι λάιτ με τετραπλό τυρί και πενταπλο κιμά. :S :S :S
τυπε με στεναχωρείς.. Τωρα πηρα το παιδί που το έχω σε ετοιμότητα να μου φέρει δύο τρεις πίτσες και τέσσερα πέντε πεινερλι λάιτ με τετραπλό τυρί και πενταπλο κιμά. :S :S :S
του έχω βάλει καρότσα αδελφέ ειδική.. :S :S :Sαδερφε ελπιζω το παιδι να εχει ρενεγκειτ γιατι αυτα με παπακι δεν ερχονται :S :S :S
:S :S :SΚαι εγω μολις καθησα με το αλλο μου μισο και ερωτα της ζωης μου μπροστα απο το Βικτωριανο τζακι της επαυλης μου για να απολαυσουμε στην OLED 200 ιντσων τηλεορασαρα το ριαλιτι της καρδιας μας τρωγοντας γιαουρτακι πασιον φρουιτς με το ιδιο κουταλακι...![]()
τουτεστιν δυαρι υμηυπογα,τελεφουγκεν ασπρημαυρη,απομιμηση κουμτελ και γιαουρτακι προσορα λιντλ :S :S :S :SΚαι εγω μολις καθησα με το αλλο μου μισο και ερωτα της ζωης μου μπροστα απο το Βικτωριανο τζακι της επαυλης μου για να απολαυσουμε στην OLED 200 ιντσων τηλεορασαρα το ριαλιτι της καρδιας μας τρωγοντας γιαουρτακι πασιον φρουιτς με το ιδιο κουταλακι...![]()
τουτεστιν δυαρι υμηυπογα,τελεφουγκεν ασπρημαυρη,απομιμηση κουμτελ και γιαουρτακι προσορα λιντλ :S :S :S :S
τυπε μη σε πειράξει μόνο...Σε πτυω ξαπλωμενος πανω στο πανακριβο Περσικο χαλι μου και τρωγοντας γιαουρτακι πασιον φρουιτ με Vermont ασημενιο κουταλακι...![]()
τουτεστιν κουρελου απομιμηση μοιραρακη,γιαουρτακι ληγμενο ολυμπος πλαστικο κουταλακι απο την τελευταια φορα που λουστραρες σωστα σκαρπινι και μαγκας σου εδωκε 2ευρω πηρες μουσταλαυρια και κρατησες κουταλι :S :S :S :SΣε πτυω ξαπλωμενος πανω στο πανακριβο Περσικο χαλι μου και τρωγοντας γιαουρτακι πασιον φρουιτ με Vermont ασημενιο κουταλακι...![]()
νωρις νωρις σημερα τυπε :S :S :S :S :S
έπιασα θέση![]()
νωρις νωρις σημερα τυπε :S :S :S :S :S