ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.484
- Πόντοι
- 24.596
τυπε δεν ξερω τι λες εσυΡε πουλί μας δουλεύεις. Η ψηλή, μελαχρινή αλόγα εκτός ότι έχει μέτριο πρόσωπο, έχει αντιαισθητική περιφέρεια. Κοίτα κάτι μπούτια σαν φιάλες πετρογκάζι
Νομίζω με τόσα "θεομουνα" μαζεμένα, ξέχασες πως είναι ένα πραγματικό μουνάκι.
ο Φιλιππινεζος δεν μοιαζει με τον τυπο:S :S :S
τυπε δεν ξερω τι λες εσυ
τωρα που εφυγε η αλβανη εγω θα πιρφοριζω με αλογα ηλιανα
Κανόνισε να το γκαντεμιάσεις, να φύγει καμιά καυλίτσα νεκρόφιλη και να μείνουμε με τις γουρουνίτσες, τις αλόγες, τις βίγκαν λεσβίες, τα πρεζάκια και τους πούστηδες.τυπε δεν ξερω τι λες εσυ
τωρα που εφυγε η αλβανη εγω θα πιρφοριζω με αλογα ηλιανα
η βιγκαν εναλλακτικη είναι αυτή?χιλιες φορες αυτή παρα την γλωσσοκοπανα γρετζω και το θωρηκτο με αερα σουπερ μοντελΜόνο εγώ συμπάθησα Κατερίνα φεμινίστρια? :S
αμα γουσταρεις ψυχακια με συνδρομο οριακης προσωπικοτητας και μετατραυματικο στρες λογω παιδικης κακοποιησης σε συνδυασμο με φεμινιστικες αποψεις καταπολεμησης της τυραννικης πατριαρχιας που παραμιλαει στον υπνο της, εχει κανει 2 αποπειρες αυτοκτονιας και συντηρειται ως κοινωνικα λειτουργικη με κοκτειλ ψυχοφαρμακων, ειναι συμπαθεστατηΜόνο εγώ συμπάθησα Κατερίνα φεμινίστρια? :S
Όχι είναι μια κοντή με γαλάζια μάτια, πονεμένη από τη ζωή και τους άντρες.η βιγκαν εναλλακτικη είναι αυτή?χιλιες φορες αυτή παρα την γλωσσοκοπανα γρετζω και το θωρηκτο με αερα σουπερ μοντελ:S :S :S
αμα γουσταρεις ψυχακια με συνδρομο οριακης προσωπικοτητας και μετατραυματικο στρες λογω παιδικης κακοποιησης σε συνδυασμο με φεμινιστικες αποψεις καταπολεμησης της τυραννικης πατριαρχιας που παραμιλαει στον υπνο της, εχει κανει 2 αποπειρες αυτοκτονιας και συντηρειται ως κοινωνικα λειτουργικη με κοκτειλ ψυχοφαρμακων, ειναι συμπαθεστατη
αυτή με το καροτι μαλλι και τα ουλαΌχι είναι μια κοντή με γαλάζια μάτια, πονεμένη από τη ζωή και τους άντρες.
Έχει μπει καμία με καροτι μαλλί και ούλα;αυτή με το καροτι μαλλι και τα ουλα:S :S :S
α την κοντη που ναι στο τιμ του γιαπωνεζου :SΈχει μπει καμία με καροτι μαλλί και ούλα;
Εγώ για μια κοντή λέω με γαλάζια μάτια, μια που ξανθοπουλιζει.
Καλομελετα σε δυο μηνες....ο φιλος σου λέει οτι αποστρατέυθηκες?Μας δουλέυει?![]()
υπαρχει λινκ απο το ινσταγκραμ της κοπέλας;