Νέα

Master chef 2018

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μίστερ μαλακας 2018

• Πιπαλεκος

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Ντοπας

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Ο ίδιος κλώνος είναι αυτοί οι τρυπιοι

Ψήφοι: 4 50,0%
  • Μπαρνταμου

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Τσιμυς

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
οτι γραφει το συμβολαιο..οπως οι σουπερ κριτες του μαστερ σουεφ κανουν υποχωρησεις και στηριζουν τα παρταλια της κουζινας :S :S :S

Ενα Δικιο Το 'χεις...Αλλα Φαινετε Πολυ Τυπε Και Για Αυτο Δεν Δεχτηκε Να Ξεφτιλιστει & Αποχωρησε Και Το ΝιΜου Ο Σκαρμουτσος !!! :badair:

Ενας Μαλθακος Και Γλυκουλης Εττορε Νομιζω Οτι Γνωριζουν Οτι Θα Παει Απατος...Μιας Και Το ΜαστερΣεφ Εχει "Στρωσει" Το Κοινο Του Πια...Γνωμη Σου ???

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66
Ενα Δικιο Το 'χεις...Αλλα Φαινετε Πολυ Τυπε Και Για Αυτο Δεν Δεχτηκε Να Ξεφτιλιστει & Αποχωρησε Και Το ΝιΜου Ο Σκαρμουτσος !!! :badair:

Ενας Μαλθακος Και Γλυκουλης Εττορε Νομιζω Οτι Γνωριζουν Οτι Θα ΠΑει Απατος ! Γνωμη Σου...
εξαρταται και απο την ωρα προβολης..αν το βαλουν νωρις περιοριζεται το μπινελικωμα.. :S :S :S θυμαμαι σε ενα επεισοδιο στον αλφα ειχε πει για πιατο με λουκανικο νομιζω "τι ειναι αυτο?αυτο ειναι σαν τσαπου γαιδαρου" :S :S :S

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16
οι σουπερ κριτες του μαστερ σουεφ κανουν υποχωρησεις και στηριζουν τα παρταλια της κουζινας :S :S :S

τυπε γουσταρω καργα που το εχουν κανει φουλ ριαλιτυ το μαστερ τσεφ, αν ηταν οπως οι προηγουμενες σεζον εγω προσωπικα δεν θα το στηριζα :S :S :S

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66
τυπε γουσταρω καργα που το εχουν κανει φουλ ριαλιτυ το μαστερ τσεφ, αν ηταν οπως οι προηγουμενες σεζον εγω προσωπικα δεν θα το στηριζα :S :S :S
ε με τοσα νουμερα στην κουζινα εχει πιο πολυ χαβαλε παρα μαγειρικες ικανοτητες :S :S :S

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16
ε με τοσα νουμερα στην κουζινα εχει πιο πολυ χαβαλε παρα μαγειρικες ικανοτητες :S :S :S

τυπε εχω γραψει σε ανυποπτο χρονο οτι το καστινγκ του μαστερ τσεφ ειναι τρελη κεντα, θα επερνα τους ιδιους ακριβως παικτες στο σερβαιβο του χρονου και θα εσπαγα ολα τα ρεκορ του 2017 :rockon: :rockon: :rockon:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Τυπε Διαγωνισμος Μαγειρικης Ειναι...ΟΧΙ Reality !!! Και Περυσι Ηταν Καλο Και Ας Ειχε Μονο Τον Πορφυρη Που Ηταν Λιγο Πολυ Τρελουτσικος !!  :grin: :grin: :grin:

τυπε εχω γραψει σε ανυποπτο χρονο οτι το καστινγκ του μαστερ τσεφ ειναι τρελη κεντα, θα επερνα τους ιδιους ακριβως παικτες στο σερβαιβο του χρονου και θα εσπαγα ολα τα ρεκορ του 2017 :rockon: :rockon: :rockon:

Σε Αυτο Που Λες Τυπε Σου  :hi: !!! Φετος Αυτα Τα Νουμερα Ειναι Για Σκληρο Reality Και ΟΧΙ Για Διαγωνισμο Μαγειρικης (Εξαιρειτε Ο Αγαμισης) !!!  :S :S :S

Και ΝΑΙ Οντως Ο Τουρκος Εκανε Μεγαλη ΜΑΛΑΚΙΑ Φετος...Που Δεν Αξιολογησε Σωστα Προσωπικοτητες Και Εβαλε Μεσα Ολα Τα Χαπατα !!!  :S :S :S

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
στηρίζω τσικιλη  :wanker:
Njlx6yT.jpg
:rockon: :rockon:

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Για Να Αρχισω Απο Το Υ.Γ Σου...

Κοιτα Εγω Πισω Απο Ενα Πληκτρολογιο Δεν Ξερω Ποιος Ειναι Λουστης Και Ποιος Οχι...Εκτος Αν Ο Ιδιος Το Δηλωνει (Οπως Ο Λουστης Που Κολλαει Χαρτακια Στη Κωλαρα Του)  ;)
Παντως Σε Εχω Δει Και Αλλους Να Τους Αποκαλεις Λουστηδες... Π.χ. Ενας Που Μου Ερχετε Στο Νου Τωρα Ειναι Ο Βαγωνιας
(Μπορει & Να Ειναι ΕΓΩ Ομως ΔΕΝ Το Ξερω...Οποτε "Κρατιεμαι" Να Τον Αποκαλεσω Λουστη)

Δεν Γραφεις Γενικα Και Αοριστα Για " για χαρτακια σε κωλους που βαζουν οι αλλοι απανωτα στο αλλο το νημα" Οταν Λες Για Την "Τριχωτη Κωλαρα Μου" Τυπε Το Κανεις Προσωπικο Νομιζω !!!
Αν Ισχυει Οτι Μονο Εγω Το Πηρα Ετσι..Τοτε Και Εσυ Καπως Το Πηρες Γιατι Ποσταρα Τον Τραβελο Για Να Πειραξω Τον ΜπαρμπαΤζων Που Ειναι Ταυλανδη Και Το Εξηγησα Κιολας !  :dunno:
Και Τα Χαρτακια Στο Αλλο Νημα Ενας Τα Ξεκινησε Και Ηταν Αυτος Που Κατα Δηλωση Του Ειναι Λουστης !!!

Λες Οτι Αστειευτηκες Ο.κ....Το Παιρνω Λοιπον Καλοπιστα Οτι Ετσι Ειναι Και Δεν Καταλαβα Το Χιουμορ Σου !!!  :rolleyes:

ΤΕΛΟΣ Απο Εμενα !!!  :sunglasses:
κι εγω τριχωτη κωλαρα εχω τυπε.... :S η ξυρισμενη φωναζει... :vomit:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
κι εγω τριχωτη κωλαρα εχω τυπε.... :S η ξυρισμενη φωναζει... :vomit:

Μπορει Και Να Ειναι Ετσι Τυπε...

Αν Και Δεν Αναφερθηκα Σε Αυτο Για Να Δειξω Κατι...Παρα Μονο Οτι Γινετε Προσωπικο !!!  :S :S :S

πλακα ειναι τυπε cool... :S

Τυπε Τα Εγραψα...Παρακατω Δεν Θα Αναφερθω Ξανα !!!  :S :S :S

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Μπορει Και Να Ειναι Ετσι Τυπε...

Αν Και Δεν Αναφερθηκα Σε Αυτο Για Να Δειξω Κατι...Παρα Μονο Οτι Γινετε Προσωπικο !!!  :S :S :S
τυπε ετσι γινετε ο χαβαλες....με το να παραθετει ο ενας για τον αλλο.... :S

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Τυπε θα πρεπει να βαζουμε και επεξηγηση στη πλακα εδω μεσα...."προσοχη!ακολουθει μπαχαλιστικο ποστ". :S :S :S
ή μπορουμε  να ριχνουμε πουστερλικια και μετα ΥΓ πλακα κανω μην παρεξηγηθεις, τυπε... :jerking2:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.398
Πόντοι
5.506
δυσκολοι καιροι για μπαχαλους τυποι :'( :'( :'(

Stories

Νέο!

Stories