You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Master chef 2018
- Μέλος που άνοιξε το νήμα μπαρμπαγιαννης
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 190K
-
- Ετικέτες
- masterchef reality tv
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σνουκερ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Καθε Μερα Εχει Παιχνιον Εκτος Δευτερας !!! Σημερα Στις 21:00 Κανονικα !!! :S :S :S
απο εβδομαδα αλλαζει τυπε, θα εχει απο δευτερα με παρασκευη, χοντραινει το παιχνιδι με εισοδο αρχικαριολη εττορε
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
απο εβδομαδα αλλαζει τυπε, θα εχει απο δευτερα με παρασκευη, χοντραινει το παιχνιδι με εισοδο αρχικαριολη εττορε
Ωωπππ...Καλα Που Μου Το Ανεφερες Τυπε...Για Τον Εττορε Το Ηξερα Οτι Ξεκιναει Δευτερα...
Για Να Δω Ποια Μερα Μερα Θα Βαλουν Το Masterclass Γιατι Οπως Εγω ΔΕΝ Το Βλεπω Ποτε Νομιζω Το Ιδιο Κανει Και Ο Πολυς Κοσμος !!!
Επισκέπτης
Τυπε σταματα τη παρακολουθηση του νηματος του Σαυραβαιβορ γιατι σε βλεπω να μας ποσταρεις τη τριχωτη κωλαρα σου με κανενα χαρτακι πανω... :S :S :S1) ΝιΜου Θα Το Σκεφτω Δια Προσωπικους Λογους...
2) Με Απαξιωσες Τυπε Εντελως !!! :S :S :S
Μια Ιδεα Ηθελα Να Δωσω Οτι Εκει Στην Ταυλανδη Τα Πραγματα Δεν Ειναι Οπως Δειχνουν Και Καλο Ειναι Ο Νηματοθετης Να Προσεχει !!!
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
Τυπε σταματα τη παρακολουθηση του νηματος του Σαυραβαιβορ γιατι σε βλεπω να μας ποσταρεις τη τριχωτη κωλαρα σου με κανενα χαρτακι πανω... :S :S :S
Τυπε Στην Τελικη Τους Απαξιωνεις Ολους Ε ???
Δεν Εχεις Θεμα...Η...Μαλλον Εχεις Θεμα ΜΕΓΑΛΟ !!! :S :S :S
Επισκέπτης
Τυπε Στην Τελικη Τους Απαξιωνεις Ολους Ε ???
Δεν Εχεις Θεμα...Η...Μαλλον Εχεις Θεμα ΜΕΓΑΛΟ !!! :S :S :S
Τυπε ολοι εχουμε τα θεματα μας μεγαλα ή μικρα...να εσυ πχ εχεις θεμα με το να σε πειραζουν.Να πειραζεις ομως τους αλλους δεν εχεις κανενα θεμα.... :S :S :S
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
Τυπε ολοι εχουμε τα θεματα μας μεγαλα ή μικρα...να εσυ πχ εχεις θεμα με το να σε πειραζουν.Να πειραζεις ομως τους αλλους δεν εχεις κανενα θεμα.... :S :S :S
Τυπε Δεν Νομιζω Να Ισχυει Αυτο Που Λες !!!
Εχω Δεχτει Πειραγματα Και Εχω Κανει...Εσυ Ομως Εχεις Μια Μυστηρια Αισθηση Του Πειραγματος Με Το Να Αφηνεις Απαξιωτικα Υπονοουμενα Οτι Ο Αλλος Ειναι Λουστης ! :S :S :S
Ε Ναι Ξερεις Αυτο Με Πειραζει...Και Αν Εκανα Εγω Κατι Αναλογο Σε Εσενα Θα Αρχιζες Τα Μπινελικια...
Πραγμα Που Σημαινει Οτι Και Εσυ Δεν Δεχεσαι Και Πολλα-Πολλα Πειραγματα !!!
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
τι θα γινει ρε νιαμου θα αρπαζομαστε σε καθε νημα? :S :S :S
Τυπε Ο Φιλος Σου Ειναι Ερειστικος Τουλαχιστον !!!
Επισκέπτης
Τυπε Δεν Νομιζω Να Ισχυει Αυτο Που Λες !!!
Εχω Δεχτει Πειραγματα Και Εχω Κανει...Εσυ Ομως Εχεις Μια Μυστηρια Αισθηση Του Πειραγματος Με Το Να Αφηνεις Απαξιωτικα Υπονοουμενα Οτι Ο Αλλος Ειναι Λουστης ! :S :S :S
Ε Ναι Ξερεις Αυτο Με Πειραζει...Και Αν Εκανα Εγω Κατι Αναλογο Σε Εσενα Θα Αρχιζες Τα Μπινελικια...
Πραγμα Που Σημαινει Οτι Και Εσυ Δεν Δεχεσαι Και Πολλα-Πολλα Πειραγματα !!!
Τυπε μονο εσυ θα το επαιρνες ετσι...εγω απλα αστειευτηκα επειδη εβαλες τον τραβελο φωτογραφια και ειπα για πλακα για χαρτακια σε κωλους που βαζουν οι αλλοι απανωτα στο αλλο το νημα.
Υ.Γ
Ποτε αλλωτε ειπα καποιον πουστη χωρις να ειναι θα ηθελα επισης να ξερω...
Επισκέπτης
Τυπε Ο Φιλος Σου Ειναι Ερειστικος Τουλαχιστον !!!
Μαλλον εσυ εισαι ετοιμος να παρεξηγηθεις τουλαχιστον.... :S :S :S
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
τυπε εγω ειμαι οπως ειμαι και δεν κανω παραπονο :S :S :SΤυπε Ο Φιλος Σου Ειναι Ερειστικος Τουλαχιστον !!!
Συνημμένα
Σνουκερ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
τι θα γινει ρε νιαμου θα αρπαζομαστε σε καθε νημα? :S :S :S
μονο το χελ'ς κιτσεν εχει παραμεινει αγνο τυπε :S :S :S
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
τυπε μαλλον θα περιορισουν εκτορα να μην χωνει μπινελικια και θα φαμε ηττα απο κει...μετα παο αυτο ο χαος...μια πτωση μετεωριτη μετα θα μας σωσει απ την ανια... :S :S :Sμονο το χελ'ς κιτσεν εχει παραμεινει αγνο τυπο :S :S :S
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
Τυπε μονο εσυ θα το επαιρνες ετσι...εγω απλα αστειευτηκα επειδη εβαλες τον τραβελο φωτογραφια και ειπα για πλακα για χαρτακια σε κωλους που βαζουν οι αλλοι απανωτα στο αλλο το νημα.
Υ.Γ
Ποτε αλλωτε ειπα καποιον πουστη χωρις να ειναι θα ηθελα επισης να ξερω...
Για Να Αρχισω Απο Το Υ.Γ Σου...
Κοιτα Εγω Πισω Απο Ενα Πληκτρολογιο Δεν Ξερω Ποιος Ειναι Λουστης Και Ποιος Οχι...Εκτος Αν Ο Ιδιος Το Δηλωνει (Οπως Ο Λουστης Που Κολλαει Χαρτακια Στη Κωλαρα Του) ;)
Παντως Σε Εχω Δει Και Αλλους Να Τους Αποκαλεις Λουστηδες... Π.χ. Ενας Που Μου Ερχετε Στο Νου Τωρα Ειναι Ο Βαγωνιας
(Μπορει & Να Ειναι ΕΓΩ Ομως ΔΕΝ Το Ξερω...Οποτε "Κρατιεμαι" Να Τον Αποκαλεσω Λουστη)
Δεν Γραφεις Γενικα Και Αοριστα Για " για χαρτακια σε κωλους που βαζουν οι αλλοι απανωτα στο αλλο το νημα" Οταν Λες Για Την "Τριχωτη Κωλαρα Μου" Τυπε Το Κανεις Προσωπικο Νομιζω !!!
Αν Ισχυει Οτι Μονο Εγω Το Πηρα Ετσι..Τοτε Και Εσυ Καπως Το Πηρες Γιατι Ποσταρα Τον Τραβελο Για Να Πειραξω Τον ΜπαρμπαΤζων Που Ειναι Ταυλανδη Και Το Εξηγησα Κιολας !
Και Τα Χαρτακια Στο Αλλο Νημα Ενας Τα Ξεκινησε Και Ηταν Αυτος Που Κατα Δηλωση Του Ειναι Λουστης !!!
Λες Οτι Αστειευτηκες Ο.κ....Το Παιρνω Λοιπον Καλοπιστα Οτι Ετσι Ειναι Και Δεν Καταλαβα Το Χιουμορ Σου !!!
ΤΕΛΟΣ Απο Εμενα !!!
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
μονο το χελ'ς κιτσεν εχει παραμεινει αγνο τυπε :S :S :S
Για Λιγο Ακομα...Περιμενε Δευτερα Που Ξεκινα...
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
τυπε εγω ειμαι οπως ειμαι και δεν κανω παραπονο :S :S :S
Τυπε Δεν Νομιζω Να Εχουμε Προβληματα Μεταξυ Μας :S :S :S
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
τυπε μαλλον θα περιορισουν εκτορα να μην χωνει μπινελικια και θα φαμε ηττα απο κει...μετα παο αυτο ο χαος...μια πτωση μετεωριτη μετα θα μας σωσει απ την ανια... :S :S :S
Τυπε Λες ?? Περιοριζεται Ο Εττορε ???
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
οτι γραφει το συμβολαιο..οπως οι σουπερ κριτες του μαστερ σουεφ κανουν υποχωρησεις και στηριζουν τα παρταλια της κουζινας :S :S :SΤυπε Λες ?? Περιοριζεται Ο Εττορε ???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 195
- Εμφανίσεις
- 10K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 2K