Νέα

Master chef 2018

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μίστερ μαλακας 2018

• Πιπαλεκος

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Ντοπας

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Ο ίδιος κλώνος είναι αυτοί οι τρυπιοι

Ψήφοι: 4 50,0%
  • Μπαρνταμου

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Τσιμυς

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
τυπος χελ εθεαθη στο σαι αλλα απαξιωνει το νημα..δεν εχει γκουρμιεδες σημερα κατι αψητα ζυμαρια απο οτι ειδα :S :S :S

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16
Καθε Μερα Εχει Παιχνιον Εκτος Δευτερας !!! Σημερα Στις 21:00 Κανονικα !!!  :S :S :S

απο εβδομαδα αλλαζει τυπε, θα εχει απο δευτερα με παρασκευη, χοντραινει το παιχνιδι με εισοδο αρχικαριολη εττορε :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
απο εβδομαδα αλλαζει τυπε, θα εχει απο δευτερα με παρασκευη, χοντραινει το παιχνιδι με εισοδο αρχικαριολη εττορε :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Ωωπππ...Καλα Που Μου Το Ανεφερες Τυπε...Για Τον Εττορε Το Ηξερα Οτι Ξεκιναει Δευτερα... :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Για Να Δω Ποια Μερα Μερα Θα Βαλουν Το Masterclass Γιατι Οπως Εγω ΔΕΝ Το Βλεπω Ποτε Νομιζω Το Ιδιο Κανει Και Ο Πολυς Κοσμος !!! :takethis:

Επισκέπτης
1) ΝιΜου Θα Το Σκεφτω Δια Προσωπικους Λογους...  :grin:

2) Με Απαξιωσες Τυπε Εντελως !!!  :S :S :S
Μια Ιδεα Ηθελα Να Δωσω Οτι Εκει Στην Ταυλανδη Τα Πραγματα Δεν Ειναι Οπως Δειχνουν Και Καλο Ειναι Ο Νηματοθετης Να Προσεχει !!!  :dunno:
Τυπε σταματα τη παρακολουθηση του νηματος του Σαυραβαιβορ γιατι σε βλεπω να μας ποσταρεις τη τριχωτη κωλαρα σου με κανενα χαρτακι πανω... :S :S :S

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Τυπε σταματα τη παρακολουθηση του νηματος του Σαυραβαιβορ γιατι σε βλεπω να μας ποσταρεις τη τριχωτη κωλαρα σου με κανενα χαρτακι πανω... :S :S :S

Τυπε Στην Τελικη Τους Απαξιωνεις Ολους Ε ???  :think:

Δεν Εχεις Θεμα...Η...Μαλλον Εχεις Θεμα ΜΕΓΑΛΟ !!!  :S :S :S

Επισκέπτης
Τυπε Στην Τελικη Τους Απαξιωνεις Ολους Ε ???  :think:

Δεν Εχεις Θεμα...Η...Μαλλον Εχεις Θεμα ΜΕΓΑΛΟ !!!  :S :S :S

Τυπε ολοι εχουμε τα θεματα μας μεγαλα ή μικρα...να εσυ πχ εχεις θεμα με το να σε πειραζουν.Να πειραζεις ομως τους αλλους δεν εχεις κανενα θεμα.... :S :S :S

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
τι θα γινει ρε νιαμου θα αρπαζομαστε σε καθε νημα? :S :S :S

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Τυπε ολοι εχουμε τα θεματα μας μεγαλα ή μικρα...να εσυ πχ εχεις θεμα με το να σε πειραζουν.Να πειραζεις ομως τους αλλους δεν εχεις κανενα θεμα.... :S :S :S

Τυπε Δεν Νομιζω Να Ισχυει Αυτο Που Λες !!!

Εχω Δεχτει Πειραγματα Και Εχω Κανει...Εσυ Ομως Εχεις Μια Μυστηρια Αισθηση Του Πειραγματος Με Το Να Αφηνεις Απαξιωτικα Υπονοουμενα Οτι Ο Αλλος Ειναι Λουστης !  :S :S :S

Ε Ναι Ξερεις Αυτο Με Πειραζει...Και Αν Εκανα Εγω Κατι Αναλογο Σε Εσενα Θα Αρχιζες Τα Μπινελικια...

Πραγμα Που Σημαινει Οτι Και Εσυ Δεν Δεχεσαι Και Πολλα-Πολλα Πειραγματα !!!  :headbang:

Επισκέπτης
Τυπε Δεν Νομιζω Να Ισχυει Αυτο Που Λες !!!

Εχω Δεχτει Πειραγματα Και Εχω Κανει...Εσυ Ομως Εχεις Μια Μυστηρια Αισθηση Του Πειραγματος Με Το Να Αφηνεις Απαξιωτικα Υπονοουμενα Οτι Ο Αλλος Ειναι Λουστης !  :S :S :S

Ε Ναι Ξερεις Αυτο Με Πειραζει...Και Αν Εκανα Εγω Κατι Αναλογο Σε Εσενα Θα Αρχιζες Τα Μπινελικια...

Πραγμα Που Σημαινει Οτι Και Εσυ Δεν Δεχεσαι Και Πολλα-Πολλα Πειραγματα !!!  :headbang:

Τυπε μονο εσυ θα το επαιρνες ετσι...εγω απλα αστειευτηκα επειδη εβαλες τον τραβελο φωτογραφια και ειπα για πλακα για χαρτακια σε κωλους που βαζουν οι αλλοι απανωτα στο αλλο το νημα.

Υ.Γ
Ποτε αλλωτε ειπα καποιον πουστη χωρις να ειναι θα ηθελα επισης να ξερω...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
στηρίζω τσικιλη  :wanker:
Njlx6yT.jpg

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
μονο το χελ'ς κιτσεν εχει παραμεινει αγνο τυπο :S :S :S
τυπε μαλλον θα περιορισουν εκτορα να μην χωνει μπινελικια και θα φαμε ηττα απο κει...μετα παο αυτο ο χαος...μια πτωση μετεωριτη μετα θα μας σωσει απ την ανια... :S :S :S

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Τυπε μονο εσυ θα το επαιρνες ετσι...εγω απλα αστειευτηκα επειδη εβαλες τον τραβελο φωτογραφια και ειπα για πλακα για χαρτακια σε κωλους που βαζουν οι αλλοι απανωτα στο αλλο το νημα.

Υ.Γ
Ποτε αλλωτε ειπα καποιον πουστη χωρις να ειναι θα ηθελα επισης να ξερω...

Για Να Αρχισω Απο Το Υ.Γ Σου...

Κοιτα Εγω Πισω Απο Ενα Πληκτρολογιο Δεν Ξερω Ποιος Ειναι Λουστης Και Ποιος Οχι...Εκτος Αν Ο Ιδιος Το Δηλωνει (Οπως Ο Λουστης Που Κολλαει Χαρτακια Στη Κωλαρα Του)  ;)
Παντως Σε Εχω Δει Και Αλλους Να Τους Αποκαλεις Λουστηδες... Π.χ. Ενας Που Μου Ερχετε Στο Νου Τωρα Ειναι Ο Βαγωνιας
(Μπορει & Να Ειναι ΕΓΩ Ομως ΔΕΝ Το Ξερω...Οποτε "Κρατιεμαι" Να Τον Αποκαλεσω Λουστη)

Δεν Γραφεις Γενικα Και Αοριστα Για " για χαρτακια σε κωλους που βαζουν οι αλλοι απανωτα στο αλλο το νημα" Οταν Λες Για Την "Τριχωτη Κωλαρα Μου" Τυπε Το Κανεις Προσωπικο Νομιζω !!!
Αν Ισχυει Οτι Μονο Εγω Το Πηρα Ετσι..Τοτε Και Εσυ Καπως Το Πηρες Γιατι Ποσταρα Τον Τραβελο Για Να Πειραξω Τον ΜπαρμπαΤζων Που Ειναι Ταυλανδη Και Το Εξηγησα Κιολας !  :dunno:
Και Τα Χαρτακια Στο Αλλο Νημα Ενας Τα Ξεκινησε Και Ηταν Αυτος Που Κατα Δηλωση Του Ειναι Λουστης !!!

Λες Οτι Αστειευτηκες Ο.κ....Το Παιρνω Λοιπον Καλοπιστα Οτι Ετσι Ειναι Και Δεν Καταλαβα Το Χιουμορ Σου !!!  :rolleyes:

ΤΕΛΟΣ Απο Εμενα !!!  :sunglasses:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
τυπε μαλλον θα περιορισουν εκτορα να μην χωνει μπινελικια και θα φαμε ηττα απο κει...μετα παο αυτο ο χαος...μια πτωση μετεωριτη μετα θα μας σωσει απ την ανια... :S :S :S

Τυπε Λες ?? Περιοριζεται Ο Εττορε ???  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom