Νέα

MasterChef 5 «Οι δηλητηριασμένοι ΔΕΝ θα πεθάνουνε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Ετικέτες
    masterchef reality tv
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποίο απ'τα φετινά "ναυάγια" θεωρείτε πως θα είναι ο επόμενος/η MasterChef;;;;;

• Κωνσταντίνος Χασιώτης

Ψήφοι: 1 1,1%
  • Στέφανος Χίλας

Ψήφοι: 5 5,6%
  • Ανούς Χεριμιάν (Αρμένισα)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παύλος Χάππιλος

• Μαρία Φίλογλου

Ψήφοι: 3 3,4%
  • Παναγιώτης Τζαμαλής

• Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου

• Αλέξανδρος Συνοδινός

• Νίκος Σκορδάκης

Ψήφοι: 5 5,6%
  • Τζιοβάνι Σκαράτζι (made in Bari)

Ψήφοι: 19 21,3%
  • Βίλλη Σεργή

• Διονύσιος Σαρακίνης {Δε θα ξεχάσει ποτέ εκείνη τη φορά, που μαγείρεψε για τον Ζινεντίν Ζιντάν}

• Πάνος Ράπτης

• Ηρώ Περουλάκη (Χανιώτισσα)

• Χριστίνα Παπαοικονόμου

• Μαρίνα Ντεμολλάι

Ψήφοι: 2 2,2%
  • Μαργαρίτα Νικολαΐδη (Μυτιληνιά)

Ψήφοι: 40 44,9%
  • Αντώνης Μητρόπουλος

• Λία Μακροστέργιου (Βολιώτισσα)

• Μαρία Λαζαρίδου (Θεσσαλονικιά)

Ψήφοι: 2 2,2%
  • Ιωάννης Αυλωνίτης

• Κωστής Αλεξάκης (Κρητικός)

• Αλέξανδρος Ακριτίδης

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    89

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Απο την περσινη χρονια,αλλα αξιζει να την ποσταρω την καβλα!!!!

:jade::jade:
Ήταν θεοχοντρη και έγινε ημιχοντρη... :confused:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.242
Πόντοι
5.097
αυτος ο πουστης βοηθος σερβιτορου εχει κουρασει ασε που απο κωλοφαρδια ειναι τοσο καιρο μεσα εκτος και αν ειναι σαν τη γιουροβιζιον και το μαστερ σεφ. :confused: :confused: :confused:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.242
Πόντοι
5.097
ejv poytana kairo to perimename.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

γαμω τα γκρικλις πουτανα πουλο και αργησες.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
ejv poytana kairo to perimename.

γαμω τα γκρικλις πουτανα πουλο και αργησες.
Και θέλεις να βγει πρώτη αυτή η χοντρή που τραυλίζει και παίρνει ανάσες σαν φάλαινα φυσητήρας ? Καλύτερα στο τέλος να κερδίσει ο μουστάκιας πιο πολύ θα το χαρώ..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.242
Πόντοι
5.097
Και θέλεις να βγει πρώτη αυτή η χοντρή που τραυλίζει και παίρνει ανάσες σαν φάλαινα φυσητήρας ? Καλύτερα στο τέλος να κερδίσει ο μουστάκιας πιο πολύ θα το χαρώ..
για κλωυσιες ειναι ολοι τους αλλα η αλβανιαρα σκατοψυχη με τιποτα
ο γαιδουροδοντης επισης ειναι για φαπες
ο νινιος ειναι ο κλασσικος μαλακας
καλυτερα η χοντρη με οσους εμειναν.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
για κλωυσιες ειναι ολοι τους αλλα η αλβανιαρα σκατοψυχη με τιποτα
ο γαιδουροδοντης επισης ειναι για φαπες
ο νινιος ειναι ο κλασσικος μαλακας
καλυτερα η χοντρη με οσους εμειναν.
Αν βγει πρώτη θα είναι ντροπή για την ιστορία του παιχνιδιού από εποχές Πετρετζίκη ακόμα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.242
Πόντοι
5.097
ρε λιγουρια που κρυφτηκατε? :confused: :confused: :confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.808
Πόντοι
6.056
μλκ αν παει τελικο το σιχαμα θα κανω καταστροφες. :confused: :confused: :confused:
Θα πεταξει το Νιονιο τακα τακα και θα ετοιμαστει να το σηκωσει :rockon::confused::confused::confused:

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΒΑΡΟς Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΩΡΑ?
Μετα το αστρα ομως :confused::confused::confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.855
Πόντοι
5.506
μου εχει ζαλισει τα αρχιδια πολυ ΠΟΛΥ ομως αυτο το χαζοχαρουμενο βλαχακι (που σπρωχνουν με χιλια) πιο πολυ και απο την γουρουνομουρα ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΥΡΑ

ο ενας και μοναδικος πατερας παντοκρατορας κλπ κλπ. :confused: :confused: :confused:
ενταξει μοναδικε...

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.273
Πόντοι
1.056
Είχα σταματήσει να το παρακολουθώ μετά τις επιστροφές παικτών και με την αποχώρηση των (λίγων) καλών μουνιων.
Βλέπω από τους τρεις που απέμειναν μόνο ο Διονύσης είναι ο μόνος που δεν είχε αποχωρήσει ποτέ από το παιχνίδι. Δεν ξέρω πόσο κωλοπαιδι είναι, αλλά αντικειμενικά είναι ένας σταθερά καλός μάγειρας. Φέτος όμως θέλουν με τα μπούνια να βγει γυναίκα νικήτρια οπότε προβλέπω γυναικείος τελικός με το έπαθλο να το κερδίζει η συμπαθής χοντρούλα.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Είχα σταματήσει να το παρακολουθώ μετά τις επιστροφές παικτών και με την αποχώρηση των (λίγων) καλών μουνιων.
Βλέπω από τους τρεις που απέμειναν μόνο ο Διονύσης είναι ο μόνος που δεν είχε αποχωρήσει ποτέ από το παιχνίδι. Δεν ξέρω πόσο κωλοπαιδι είναι, αλλά αντικειμενικά είναι ένας σταθερά καλός μάγειρας. Φέτος όμως θέλουν με τα μπούνια να βγει γυναίκα νικήτρια οπότε προβλέπω γυναικείος τελικός με το έπαθλο να το κερδίζει η συμπαθής χοντρούλα.
Απο που και ως που ειναι συμπαθης αυτη η μαγουληθρα βαβουροπατατα....Ευχομαι στον Διονυσιο να την στειλει στο βλαχονησι της κλαιγοντας....

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.273
Πόντοι
1.056
Απο που και ως που ειναι συμπαθης αυτη η μαγουληθρα βαβουροπατατα....Ευχομαι στον Διονυσιο να την στειλει στο βλαχονησι της κλαιγοντας....
Δεν το παρακολουθώ αλλά αυτή την εντύπωση έχω ότι είναι συμπαθής. Αν κρίνω από τα social media αυτήν θέλουν νικήτρια (και τον Ιταλό ήθελαν αλλά αυτός μας ... χαιρέτησε).
Εγώ προσωπικά τον Διονύση θέλω γιατί όσο σκατοχαρακτηρας και αν είναι δεν αποχώρησε ποτέ (σε αντίθεση με τη βλαχουλα χοντρούλα και την τατουατζου γουρουνομουρα)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Δεν το παρακολουθώ αλλά αυτή την εντύπωση έχω ότι είναι συμπαθής. Αν κρίνω από τα social media αυτήν θέλουν νικήτρια (και τον Ιταλό ήθελαν αλλά αυτός μας ... χαιρέτησε).
Εγώ προσωπικά τον Διονύση θέλω γιατί όσο σκατοχαρακτηρας και αν είναι δεν αποχώρησε ποτέ (σε αντίθεση με τη βλαχουλα χοντρούλα και την τατουατζου γουρουνομουρα)
Ε να λοιπον και μονος σου το ειπες ...ανεξαρτητως χαρακτηρα ο Διονυσιος ειναι απο την αρχη μεσα και κανοντας πολυ καλα πιατα...Αυτη ειχε παρει δρομο μετα απο δοκιμασια και ξαναμπηκε και πηγε τελικο...καθαρα γινεται φαση σπρωξιματος στη συγκεκριμενη ...που ειναι φυσικα εντελως το αντιθετο αντιπαθεστατη ...Αρα ειμαστε με Διονυσιο 100% να το σηκωσει

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.273
Πόντοι
1.056
Ε να λοιπον και μονος σου το ειπες ...ανεξαρτητως χαρακτηρα ο Διονυσιος ειναι απο την αρχη μεσα και κανοντας πολυ καλα πιατα...Αυτη ειχε παρει δρομο μετα απο δοκιμασια και ξαναμπηκε και πηγε τελικο...καθαρα γινεται φαση σπρωξιματος στη συγκεκριμενη ...που ειναι φυσικα εντελως το αντιθετο αντιπαθεστατη ...Αρα ειμαστε με Διονυσιο 100% να το σηκωσει
Εγώ μαζί σου, αλλά η παραγωγή θέλει 100% γυναίκα νικήτρια. Να χαρούν και οι φεμινίστριες που κλαιγονταν ότι δεν είχε κερδίσει ποτέ γυναίκα τον τίτλο του masterchef :confused:
Εξάλλου όποιος θέλει να κάνει καριέρα ως σοβαρός σεφ δεν χρειάζεται να κερδίσει ένα σαβουροριαλιτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom