Massage Princess
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2019
- Like
- 414
Ώρες λειτουργίας?
Ω ναι φίλε μου
Ω ναι φίλε μου
Καλησπέρα όπως βλέπετε έχει αλλάξει όλοι οι χώροι του καταστήματος και θα λειτουργεί υπο νεα διεύθυνση .Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να σας γνωρίσουμε και να γνωρίσετε επίσης της ωραίες δεσπινιδες μας που θα εργάζονται στο χώρο μαςΚαι το κινητό πως παρέμεινε το ίδιο; Υποτίθεται νέα διεύθυνση νέος ιδιοκτήτης άρα μήπως θα έπρεπε να υπάρχει και νέο τηλέφωνο;
Να δούμε και τις τιμές φυσικά γιατί η "παλιά" διεύθυνση είχε μασαζ+σεξ 45 λεπτά στα 50€
Εχεμύθεια με το καφενείο δίπλα στην είσοδο της πολυκατοικίας;; Εκτός αν έκλεισε και δεν το ξέρω γιατί έχω να περάσω καιρό από εκεί.
Έχουμε κάνει λίγο πριν αναρτήσει και για τις τιμές μας και από τους χώρος μας[size=14pt]Καλημερα σας αυριο Πέμπτη 28/11 στον νέο μας πολυτελή ανακαινισμένο χώρο (ΦΙΛΩΝΟΣ 95 ΠΕΙΡΑΙΑ 6 ΟΡΟΦΟΣ ) που θα λειτουργεί υπο νεα διεύθυνση με απόλυτη εχεμύθεια για τη πελατεία μας
και θα κανουμε οτι καλύτερο μπορούμε για εχετε υπέροχες στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.
Τα δωμάτια μας όλα διαθέτουν ντουζιερα και έχουμε και δωμάτια με τζακούζι.
ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ
Η ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 11:00 - 21:00
❤ ΤΑ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ❤
ΤΑ 30 ΛΕΠΤΑ 50 €
ΤΑ 45 ΛΕΠΤΑ 75 €
Η 1 ΩΡΑ 100 € ( 2 ΕΚΤΟΝΩΣΕΙΣ )
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ 4 ΧΕΡΙΑ
ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ
Φωτογραφίες των όμορφων κοριτσιών μας και των lux χώρων μας εντός ημερών
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:
6996406134 και 6947316869
[/size]
Tο κατάστημα αγοράστηκε από τον "όμιλο νιρβάνα - μούσες". Το τηλέφωνο προφανώς το έχουν κάποιοι πελάτες της πρώην ιδιοκτησίας και το αντικείμενο είναι το ίδιο. Τι δεν κατάλαβες!Θα περάσω , κοντά μου είστε. Αλλά όμως να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους. Άλλο πράγμα είναι η ανακαίνιση ενός παλιού χώρου και άλλο πράγμα το καινούριο κατάστημα.
Καινούριο είναι όταν δημιουργείται κάτι εκ νέου από την αρχή, από το μηδέν
Στο λεει πιο πανω ρε φιλε.Εχετε ανοιξει ?